Kalder alle Rødovres rigtige mænd!

11/03-2017

Du er inviteret med i Sjakket, når nye Rigtige Mænd går i Lindy, Hammer og de andres fodspor på DR1.

Du kan følge de fem nye mænds kamp for et sundere liv, mens du følger det samme træningsforløb som dem.Det hele finder du på Rigtige Mænd Sjakket, som netop er åbnet for gratis tilmelding på www.rigtigemænd.dk Her kan du dyste med og mod andre gennem fede udfordringer og videotræning af Rigtige Mænd-træner Jacob Søndergaard, som matcher Tv-programmernes sjove træningsunivers. 

Træningen kulminerer i et stort Rigtige Mænd forhindringsløb den 24. maj kl. 19-21 i Rødovre! Læs mere og tilmeld dig via www.rigtigemænd.dk. Du kan enten tilmelde dig med et fuldt hold på fem Rigtige Mænd eller som enkelt mand.  

Jeres hold deltager automatisk i lodtrækningen om fede præmier!Rødovre Kommune bakker op om Rigtige Mænd og er sammen med Rødovre Atletikklub og Fodboldklubben Avarta med til at afvikle løbet.

Op til løbet kan du træne med Rødovre Atletik Club, som sikrer, at du bliver klar til strabadserne. Første gang er den 6. april kl. 17 omklædt på Rødovre Stadion og herefter samme tid hver mandag og onsdag.