Stil op til Integrationsrådet

24/01-2018

Vil du være med til at gøre en forskel for integrationen i Rødovre? Så kan du nu stille op til Rødovre integrationsråd.

Kommunalbestyrelsen udpeger medlemmer til Integrationsrådet for perioden 2018-2022. Rådet har til formål at fremme integrationen af etniske minoriteter i Rødovre, ligesom de drøfter aktuelle problemstillinger og går i dialog med politikkere og forvaltning.

Indvandrere og efterkommere, der er bosiddende i Rødovre, kan stille op som kandidater. Kandidaterne vil primært blive udpeget på baggrund af deres engagement i at arbejde med integration på frivillig basis. Der bliver taget hensyn til en ligelig fordeling mellem køn og til en bred repræsentation i forhold til erhvervs- og uddannelsesmæssig baggrund.

Når Kommunalbestyrelsen har udpeget medlemmerne til Integrationsrådet, vil de blive indkaldt til det første konstituerende møde i den 12. april 2018.

Hvis du vil opstille, skal du udfylde et fysisk ansøgningsskema med dit navn og din adresse. Her kan du også skrive, hvorfor netop du bør blive udpeget til Rødovre Integrationsråd. Du kan hente ansøgningsskemaet på Integrationsrådets hjemmeside, rk.dk/integrationsraadet. Her har du også mulighed for at udfylde ansøgningsskemaet digitalt.

Deadline for opstilling tirsdag den 20. februar 2018.

Hvis du udfylder et fysisk ansøgningsskema, kan du aflevere det til informationsmødet eller i jobcenterets reception.

Der er informationsmøde om arbejdet i Integrationsrådet onsdag den 7. februar 2018 klokken 17-18 i mødelokalet Lørenskog på rådhuset.