Borgermøde om planer for nye ungeboliger

16/04-2021

Rødovre Kommune inviterer til online præsentationsmøde af planerne for  nye almene ungeboliger ved Rødovrehallen. Det finder sted torsdag den 22. april kl. 17.00 til ca. 18.30. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs på mødet.

Ungeboligerne etableres som et bofælleskab og med fællesfaciliteter for ophold og rekreative aktiviteter som vil understøtte fællesskabet. Lokalplanen er i høringen frem til den 6. maj 2021. Du finder høringen i Rødovre Kommunes høringsportal.

Har du spørgsmål om planerne, eller bare lyst til at høre nærmere, kan du deltage ved at gøre følgende:

  • Klik på dette link for at åbne mødet: https://us02web.zoom.us/j/83087398868
  • Eller brug møde-ID til at logge ind direkte via Zoom programmet: 830 8739 8868
  • Hvis du åbner Zoom, inden mødet starter, vil du se en meddelelse med titel og starttidspunkt. Du bliver lukket ind, når mødet åbnes

Borgermøde om Lokalplan 153 – Ungeboliger ved Rødovrehallen varer fra kl 17.00 til ca. kl. 18.30. Fra kl 16.30 er der mulighed for at komme på mødet, teste din mikrofon og video samt få teknisk hjælp.

Hvis du har tekniske udfordringer, kan du ringe til teknisk support på 20 90 38 09

Tips til at deltage i borgermødet

Skriv dit navn: Når du logger ind, har du mulighed for at skrive dit navn. Skriv gerne dit fulde navn, så vi kan kalde dit navn, hvis du vil have ordet.

Brug den installerede version af Zoom: Vi anbefaler, at du bruger den installerede version af Zoom på en computer. Det giver den bedste og mest stabile oplevelse for både dig og de andre deltagere. Hent programmet på zooms hjemmeside.

Slå kameraet til: Vi opfordrer til, at du slår kameraet til (også når du ikke taler). Det giver en mere nærværende oplevelse, når vi kan se hinanden. Sæt gerne kameraet i øjenhøjde, enten ved at brug et eksternt kamera, eller ved at sætte din bærbar på en stak bøger, så kameraet kommer op i øjenhøjde.