Hvem er Årets Ildsjæl 2019?

07/10-2019

Det er igen blevet tid til at nominere kandidater til Årets Ildsjæl - en pris der har eksisteret siden 1999. Med prisen ønsker Social- og Sundhedsudvalget at fremhæve og værdsætte det store frivillige sociale arbejde, der bliver udført i Rødovre.

Alle kan indstille kandidater til Årets Ildsjæl. Prisen gives til en person, gruppe eller forening, der udfører frivilligt, ulønnet arbejde inden for social- og sundhedsområdet i Rødovre. Det kan f.eks. være en bestyrelse eller en person med eller uden tilknytning til en forening.

Hvem fortjener titlen som Årets Ildsjæl 2019?

Er det den inspirerende formand i din forening, den ihærdige frivillige, der ønsker at forbedre vilkårene for sine medborgere eller den energiske iværksætter, som hele tiden får nye idéer? Det er op til dig!

Årets ildsjæl:

  • Er med til og har gjort en særlig indsats inden for det frivillige sociale arbejde
  • Er en god rollemodel for det frivillige sociale arbejde
  • Er med til at motivere og øge interessen for det frivillige sociale arbejde.

Sådan indstiller du til Årets Ildsjæl

Kender du en eller flere frivillige, der fortjener prisen? Send en begrundet indstilling med dit navn og telefonnummer senest den 1. november til:

Rødovre Kommune
Social- og Sundhedsforvaltningen
Rødovre Parkvej 150
2610 Rødovre

Eller skriv en e-mail til rk@remove-this.rk.dk og skriv: ”SOC – Årets Ildsjæl” i emnefeltet.

Indstillingerne bliver bedømt af en komité, der består af formanden for Social- og Sundhedsudvalget, formanden for Seniorrådet, formanden for Handicaprådet, formanden for Udsatterådet, frivilligkoordinatoren i Rødovre Frivilligcenter, samt chefredaktøren fra Rødovre Lokal Nyt.

Udover æren er prisen er på 5.000 kroner, og beløbet kan gives samlet eller blive fordelt til flere. Årets Ildsjæl bliver kåret torsdag den 12. december kl. 18 i Caféen på Plejehjemmet Ørbygård.