Hvem skal være 'Årets Ildsjæl 2018'?

10/10-2018

Vi er igen på udkig efter kandidater til titlen 'Årets Ildsjæl'. Med prisen ønsker Social- og Sundhedsudvalget at påskønne og øge opmærksomheden om det frivillige sociale arbejde i Rødovre.

Alle kan indstille kandidater til 'Årets Ildsjæl'. Prisen gives til en person, gruppe eller forening, der udfører frivilligt, ulønnet arbejde inden for social- og sundhedsområdet i Rødovre. Det kan f.eks. være en bestyrelse eller en person med eller uden tilknytning til en forening.

Årets ildsjæl:

  • Er med til og har gjort en særlig indsats inden for det frivillige sociale arbejde
  • Er en god rollemodel for det frivillige sociale arbejde
  • Er med til at motivere og øge interessen for det frivillige sociale arbejde.

Kender du en eller flere frivillige, der fortjener prisen? Send en begrundet indstilling senest torsdag den 1. november til Rødovre Kommune, Social- og Sundhedsforvaltningen, Rødovre Parkvej 150, 2610 Rødovre eller via e-mail til rk@rk.dk - husk at skrive 'SOC – Årets Ildsjæl' i emnefeltet.

Indstillingerne bliver bedømt af en komité, der består af formanden for Social- og Sundhedsudvalget, formanden for Seniorrådet, formanden for Handicaprådet, formanden for udsatterådet, frivilligkoordinatoren i Rødovre Frivilligcenter samt chefredaktøren fra Rødovre Lokal Nyt.

Prisen er på 5.000 kroner, og beløbet kan gives samlet eller blive fordelt til flere.

'Årets Ildsjæl' bliver kåret torsdag den 6. december kl. 18 i Festsalen på Plejehjemmet Ørbygård.