Kom til sankthansaften

07/06-2018

Sankthansaften byder traditionen tro på to hyggelige arrangementer med Rødovre Kommune som vært. Det ene er på Rådhusplænen, og det andet på Rødovre Byggelegeplads på Nyholms Allé.

Rådhusplænen

Igen i år kan du nyde sankthansbålet sammen med andre fra Rødovre på Rådhusplænen. Allerede fra kl. 17 og frem er der børneboder og masser af underholdning, blandt andet street-dance med de unge fra Milestedets Ungdomshus.

Rødovre Musikskoles orkester SMIR kommer og underholder, og bagefter - når klokken rammer 20 - holder borgmester Erik Nielsen båltale, hvorefter bålet tændes. Mens flammerne danser, er der fællessang med Børnekoret fra Rødovre Korskole. Vi runder aftenen af med hyggemusik - dog nok mest for de voksne. Arrangementet slutter kl. 21.30.

Se programmet

Rødovre Byggelegeplads

På Nyholms Allé 49 bliver der også tændt op under bålet. Det koster kun tre kroner i entré, og indenfor på 'Byggeren' koster aftenens aktivitetere også kun et par kroner hver, så det kan klares med mønterne fra sparegrisen. Du kan desuden købe øl, pølser, bøffer, sodavand, is, popcorn, kage og kaffe til overkommelige priser (men husk kontanter).

Kl. 20.30 er borgmesteren nået frem til Byggelegepladsen, og er klar til at holde aftenens anden sankthanstale, hvorefter bålet tændes. Også her står den på fællessang ved bålet. Arrangementet slutter kl. 22.

Se programmet