Krohygge og frisk havluft på pensionistskovtur

30/05-2018

Den 26. juni sælges billetterne til årets pensionistskovtur, der i år går til Rørvig.

Program for skovturen

Skovturen foregår i år den 13., 14., 15., 16., 20. og 21. august. Den starter som altid med en tår kaffe og friskbagte croissanter i Viften, før busserne kører afsted. Undervejs stopper vi ved Odsherred Brandmuseum, hvor du kan nyde en øl eller vand. Her har du mulighed for at se på brandbilerne og besøge NKT Museet, der formidler dansk el-industrihistorie.

Siden går turen videre til Lyngkroen ved Rørvig, hvor der bliver serveret en dejlig frokost. Frokosten og én øl, vand eller et glas vin er inkluderet i prisen, det samme er kaffe og lagkage. Der er mulighed for at slutte af med en gåtur på havnen i Rørvig, og måske købe lidt frisk fisk med hjem til aftensmaden. De, der har lyst, vil blive transporteret derned med bus. Vil du hellere blive på Lyngkroen, kan du også gøre det. Når dagen er slut, kører busserne hjem mod Rødovre og forventes at være tilbage ved Viften cirka klokken 18.15.

Billetsalg

Billetterne kan du købe i Viften tirsdag den 26. juni klokken 9-13. De sælges efter først-til-mølle-princippet og koster 150 kroner, der skal betales kontant. Da skovturen kun er for Rødovre Kommunes pensionister og efterlønsmodtagere, skal du fremvise legitimation med nuværende adresse, når du køber billet. Er du kørestolsbruger, kan du og din hjælper deltage den 15. august eller 20. august. Begge dage har vi en minibus med lift med plads til seks kørestolsbrugere. Husk at sikre, at billetten er til liftbussen, når du køber billet til dig og din hjælper.

Under billetsalget byder vi desuden på en kop kaffe i Viften. Her kan du også høre om datastuerne, og hvordan de frivillige dér kan hjælpe dig i gang med både Nem ID, mails, e-Boks, borger.dk og at ‘gå i banken’ på den digitale måde. Du kan også høre om Sundhedscentrets tilbud og møde repræsentanter fra SeniorRådet, der fortæller om deres arbejde.

Hvis der er billetter tilbage, når billetsalget slutter, bliver de solgt i Borgerservice på rådhuset fra onsdag den 27. juni.