Pensionistskovtur går til Kragerup Gods

15/05-2019

Den 19. juni klokken 9-13 kan du købe billet til årets pensionistskovtur. Skovturen går i år til Kragerup Gods.

Åndehuller og smukke omgivelser er kodeordene ved årets pensionistskovtur. I år går turen nemlig til det smukke gamle Kragerup Gods, hvor man både kan se den fine have og det smukke gamle gods. Frokosten indtages i helt nye lokaler med alle de bedste faciliteter. Dagen starter som altid med en tår kaffe og friskbagte croissanter i Viften, før busserne kører afsted. Undervejs stopper vi ved Zen-Garden i Stenlille, hvor vi kan opleve den fine japanske have med smukke blomster, stensætninger og klukkende vandløb. Her kan du nyde en øl eller vand.

Siden går turen videre mod godset, hvor der bliver serveret en dejlig frokost. Frokosten og én øl, vand eller et glas vin er inkluderet i prisen. Det samme er kaffe og lagkage. Der er mulighed for at slutte af med at udforske haven eller godset samt at købe lidt lækkert med hjem fra godsets gårdbutik. Vi forventer at være tilbage ved Viften cirka klokken 18.

Billetsalg i viften 19. juni

Skovturen foregår i år den 12., 13., 14., 15., 19. og 20. august. Billetterne kan du købe i Viften onsdag den 19. juni klokken 9-13. De sælges efter først-til-mølle-princippet og koster 150 kroner, der skal betales kontant. Da skovturen kun er for Rødovre Kommunes pensionister og efterlønsmodtagere, skal du fremvise legitimation med nuværende adresse, når du køber billet.

Er du kørestolsbruger, kan du og din hjælper deltage den 14. august eller 19. august. Begge dage har vi en minibus med lift med plads til fem kørestolsbrugere. Husk at sikre, at billetten er til liftbussen, når du køber billet til dig og din hjælper.

Under billetsalget byder vi desuden på en kop kaffe i Viften. Her kan du også høre om datastuen, og hvordan de frivillige dér kan hjælpe dig i gang med både Nem ID, mails, e-Boks, borger.dk og at ‘gå i banken’ på den digitale måde. Du kan også møde repræsentanter fra SeniorRådet, der fortæller om deres arbejde. Hvis der er billetter tilbage, når billetsalget slutter, bliver de solgt i Borgerservice på rådhuset fra torsdag den 20. juni.