Rødovre fejrer Michael Mørkøv

08/08-2021

Når den danske OL-vinder fra Rødovre vender hjem fra OL i Japan, bliver han modtaget på Rødovre Rådhus af borgmester Britt Jensen. Herefter bliver han fejret på Festpladsen i Rødovre Centrum, og Rødovres borgere er inviteret med til at fejre cykelrytteren.

Michael Mørkøv bliver modtaget med vajende flag og hurra-råb, når han i morgen vender tilbage til Rødovre efter sejren i parløb på bane under OL i Japan. Sammen med makkeren Lasse Norman Hansen besejrede Rødovre-rytteren England, som kom ind på en andenplads, og Frankrig, som kom ind på en tredjeplads.

”Guldmedaljen er er et fantastisk højdepunkt på en i forvejen særdeles flot karriere. Det bliver spændende at følge Michael Mørkøv videre frem, men først skal han fejres behørigt, når han vender hjem fra Japan,” siger Britt Jensen.

Hun tager imod Michael Mørkøv, når han ankommer til Rødovre Rådhus i morgen kl. 13.45. Efter en kort fejring foran rådhuset går turen over vejen til Rødovre Centrum. Her er der taler på Festpladsen, hvor der også er mulighed for at fejre vinderen med et glas og en autograf.

Arrangementet slutter cirka 15, da Michael Mørkøv skal videre til Struer for at stille til start i PostNord Danmark Rundt tirsdag d 10. august.