Pædagogisk læreplan i Rødovre Kommune

Rødovre Kommune har en overordnet pædagogisk læreplan, som danner grundlag for de pædagogiske læreplaner det enkelte dagtilbud og dagplejen selv formulerer i samarbejde med forældrebestyrelser.

Tidsbestilling

Bestil tid i Borgerservice

Du kan bestille tid i Borgerservice her eller ved at ringe til Rødovre Kommunes kontaktcenter på telefon 36 37 70 00. Du finder kontaktcentrets telefontider her. Ved at bestille tid undgår vi så vidt muligt, at der opstår ventetid.

Du kan bestille tid eller møde personligt op i Borgerservice på følgende tidspunkter:

• Borgerservice med tidsbestilling
    Mandag - fredag kl. 12:00 - 14:00 samt torsdag kl. 14:00 - 16:00
  • Borgerservice uden tidsbestilling
    Mandag - fredag kl. 10:00 -11:45 samt torsdag kl. 16:00 - 17:30

Annuller din reservation

Start tidsbestilling

Digital pladsanvisning

På Digital Pladsanvisning kan du opskrive dit barn til institution samt udmelde dit barn af institution og SFO.

Ændring af pasningsbehov/pasningstype

Ansøgning om deltidsplads og kombinationstilbud. Husk at have NemID klar.

Pædagogisk læreplan i Rødovre Kommune

Rødovre Kommune har en overordnet pædagogisk læreplan, som danner grundlag for de pædagogiske læreplaner den enkelte institution og dagplejen selv formulerer i samarbejde med forældrebestyrelser.

Børne- og Kulturforvaltningen

Skriv sikker Digital post til Rødovre Kommune