Frikort til Svømmehal

Vejledning vedr. skole-svømmekort til Vestbad og Islevbadet

Frikort til Svømmehal

Fold alle ud

Skolekort til svømmehaller i Brøndby og Rødovre Kommuner

Alle skolebørn i Brøndby og Rødovre Kommuner har mulighed for at få udstedt et skole-svømmekort, som giver adgang til svømning i Vestbad på alle skolefridage og weekends.

Kommunalbestyrelsen i Brøndby og Rødovre Kommuner har besluttet at fra 1. januar 2011 vil et skolekort koste 50 kr. Kortet kan udstedes på et hvert tidspunkt i skoleåret gældende et år frem. Mister man sit kort koster det 20 kr. for et erstatningskort.

Sygesikringsbevis skal forevises for udstedelse af frikort.

Vestbad

For at få et skolekort skal man møde personligt op medbringende sit sygesikringsbevis eller anden dokumentation for, at pågældende bor i Rødovre eller Brøndby Kommuner. Kortet gælder med det samme og ét år frem.

Personalet i Vestbad tager på stedet et foto, som vil blive en del af dit nye kort. Der ud-leveres samtidig en oversigt over hvilke dage eleven kan benytte sit kort.

Kortet gælder også til Islevbadet.

Islevbadet

For benyttelse af Islevbadet udsteder personalet et skolekort dog uden foto mod forevisning af sygesik-ringsbevis eller anden dokumentation for at pågældende bor i Rødovre Kommune.

Hvis man efterfølgende vil benytte Vestbad erstattes kortet, udstedt af Islevbadet, med et kort med foto efter de for Vestbad gældende regler. Kortet gælder herefter til Vestbad og Islevbadet.

Skoleelever der bor i Brøndby Kommune kan ikke benytte Islevbadet.

Kontaktinformation

Rødovre Kommune
Børne- og Kulturforvaltningen
Rødovre Parkvej 150
2610 Rødovre

Telefon
36 37 70 00

Email

Kontakt og åbningstider