Servicebussen

Det er gratis for alle at køre med servicebussen i Rødovre Kommune.

Servicebussen er specielt indrettet med lav gulvhøjde, mange holdestænger og plads til to kørestole. Køreplanen er desuden tilrettelagt, så buschaufføren har tid til at hjælpe passagererne, når de skal af og på bussen.

Bussen kører igennem kommunen fra Rødovre Station i syd til Viemosevej i nord og servicerer en række områder, som ikke tidligere var betjent af bus.

Bussen kører ruten fire gange dagligt mandag til fredag og to gange om lørdagen med udgangspunkt fra Rødovre Station. Undervejs kommer bussen bl.a. forbi Vestbadet, Rødovre Centrum, Rødovre Rådhus, Plejecentret Engskrænten, Rødovrehallen, Plejecentret Broparken, Islevbadet og Ørbygård.

På strækninger hvor der i forvejen kører andre busser, standser servicebussen ved de eksisterende stoppesteder, mens bussen på de øvrige strækninger ikke har faste stoppesteder. Her kan passagererne bruge "vinkeprincippet" i stedet, dvs. at du giver chaufføren et vink og så standser bussen - under hensyntagen til den øvrige trafik.

Der er udarbejdet en folder med udførlige oplysninger om servicebussen, med køreplan og placering af stoppestederne. Folderen får du i servicebussen, på plejehjemmene, bibliotekerne, på rådhuset, i teknisk forvaltning og socialforvaltningen.

Det er gratis for alle at køre med servicebussen. 

Se servicebussens køreplan samt bustider her

Kontaktinformation

Rødovre Kommune
Teknisk Forvaltning
Tæbyvej 77
2610 Rødovre

Telefon
36 37 70 00

Send sikker Digital Post til Rødovre Kommune

Kontakt og åbningstider