Erhvervsrådets medlemmer

Rødovre Erhvervsråd er sammensat af tre politikere, tre fra fagorganisationer og fem erhvervsfolk, hvoraf de to repræsenterer Rødovre Erhvervsforening.

Skriv personfølsom/fortrolig post

Fold alle ud

Erhvervsservice

For at sende personfølsom/fortroligt post til Rødovre Kommune skal du benytte dit MitID

Skriv Digital Post

Erhvervsrådets medlemmer

Fold alle ud

Britt Jensen

Britt Jensen

Britt Jensen

Borgmester
Socialdemokratiet

Formand for Erhvervsrådet.

Medlem af Kommunalbestyrelsen siden 1994.

Britt Jensen har været borgmester siden april 2020 og er uddannet cand.scient.adm. Hun har været medlem af Kommunalbestyrelsen siden 1994. Hun har gennem årene haft mange forskellige poster og tillidshverv. Senest bl.a. posterne som 1. viceborgmester og udvalgsformand for Social- og Sundhedsudvalget. Britt har indtil april 2020 arbejdet som Job- og karrierechef i Din Sundhedsfaglige A-kasse. Medlem af Erhvervsrådet siden juni 2020.

Tinna Kristensen

Tinna Kristensen

Tinna Kristensen

Direktør
Adam Vask

Udpeget af Rødovre erhvervsliv.

Tinna Kristensen er udannet industrilaborant, og blev ansat i 2004 hos Adam Vask ApS der er et erhvervsvaskeri. Tinna er i dag medejer af Adam Vask ApS. I 2008 kom hun i bestyrelsen i Rødovre Erhvervsforeningen, hvor hun varetager jobbet som sekretær. Medlem af Rødovre Erhvervsforening. Derudover medlem af Erhvervsrådet siden maj 2014.

Rasmus Peter Henriksen

Rasmus Peter Henriksen

Rasmus Peter Henriksen

Afdelingsformand
Dansk El-Forbund, København

Udpeget af FH Hovedstaden.

Rasmus Henriksen er uddannet elektriker og afdelingsformand for Dansk El-forbund København, forretningsudvalgsmedlem i FH Hovedstaden, næstformand i FH Vestegnen, samt forretningsudvalgsmedlem i Byggefagenes samvirke. Rasmus har i mange år arbejdet for at flere unge tager en erhvervsuddannelse. Medlem af Erhvervsrådet siden september 2023.

Gurpaul Singh Rehal

Gurpaul Singh Rehal

Gurpaul Singh Rehal

Indehaver
Simpel Byg og Anlæg

Næstformand for Erhvervsrådet.
Formand for Rødovre Erhvervsforening.

Gurpaul Singh Rehal er til daglig bestyrelsesformand for Dansk Avistryk og i forlængelse heraf leder af Togsverd Properties i Glostrup. Han driver ligeledes lokalt virksomheden Simpel Byg og Anlæg. Gurpaul er meget aktiv i det lokale foreningsliv, hvor han bl.a. har været næstformand i Rødovre Kommunes integrationsråd og i dag er menigt medlem af Rødovre Udsatteråd. Medlem af Erhvervsrådet siden maj 2023.

Dorit Svendsen

Dorit Svendsen

Faglig konsulent
Konstruktørforeningen

Udpeget af FH Hovedstaden.

Dorit arbejder til dagligt inden for det administrative område, med interesse for kompetenceudvikling som en vigtig medspiller for alle. Medlem af Erhvervsrådet siden maj 2024.

Jens Larsen

Jens Larsen

Jens Larsen

Direktør
NÅR Byg og Service A/S

Udpeget af Rødovre erhvervsliv. 

Jens Larsen er stifter og medejer af virksomheden NÅR Byg Service A/S som er en entreprenørvirksomhed, der har særlig fokus på serviceaftaler inden for forsikring og offentlige instanser m.m. Virksomheden beskæftiger 129 ansatte.

Medlem af Erhvervsrådet siden januar 2022.

Jacob Birkbøll

Jacob Birkbøll

Jacob Birkbøll

Adm. direktør
A/S Rødovre Centrum

Udpeget af Rødovre Centrum

Jacob Birkbøll er uddannet cand. merc. aud. og har siden 2019 været økonomidirektør i indkøbscentret Rødovre Centrum. Tiltrådte i november 2021 som adm. direktør, og har dermed det overordnede ansvar for så vidt angår udlejning, udvikling og drift herunder eget vagtselskab. Medlem af Erhvervsrådet siden november 2021.

Kim Drejer

Kim Drejer Nielsen

Kim Drejer Nielsen

Kommunalbestyrelsesmedlem
Det Konservative Folkeparti

Udpeget af Kommunalbestyrelsen
Medlem af Kommunalbestyrelsen siden 2010.

Kim Drejer Nielsen er uddannet cand. mag. i historie og samfundsfag og arbejder i dag som lektor på Espergærde Gymnasium. Kim er formand for Beskæftigelsesudvalget samt medlem af Økonomiudvalget og Bevillingsnævnet. Medlem af Erhvervsrådet 2010-2014 og igen siden 2022.

Vakant

Vakant

Afventer

Udpeget af Rødovre Erhvervsforening.
Medlem af Erhvervsrådet siden xx.

Klaus Kenneth Larsen

Klaus Kenneth Larsen

Klaus Kenneth Larsen

Driftsdirektør
OMØ A/S 

Udpeget af Dansk Industri. (DI)

Klaus Kenneth Larsen er uddannet civilingeniør, HD og MBA og har siden 2017 været i OMØ A/S og været ansvarlig for den daglige drift i virksomheden siden 2018. Virksomheden beskæftiger sig med industriel overfladebehandling og indgår i den svenske koncern Ragn-Sells AB. Medlem af Erhvervsrådet siden 2021.

Birgitte Glifberg

Birgitte Glifberg

Birgitte Glifberg

Kommunalbestyrelsesmedlem
Socialdemokratiet

Udpeget af Kommunalbestyrelsen
Medlem af Kommunalbestyrelsen siden 2019.

Birgitte Glifberg er uddannet cand.pæd.pæd. Siden 2014 været selvstændig ledelsesrådgiver og arbejdsmiljøkonsulent med virksomheden GLIFBERG PROCESSER her i Rødovre. Birgitte er medlem af Økonomiudvalget, Beskæftigelsesudvalget og Bevillingsnævnet. Medlem af Erhvervsrådet siden 2022.

Erhvervsrådets adresse

Rødovre Kommune
Att. erhvervskoordinator Frederik Springborg
Tæbyvej 77
2610 Rødovre
Tlf.: 36 37 72 45
Fax: 36 37 77 72
Send e-mail via Digital Post

Læs også

Kontaktinformation

Rødovre Kommune
Teknisk Forvaltning
Tæbyvej 77
2610  Rødovre
Telefon
36 37 70 00

Send sikker Digital Post til Rødovre Kommune
Kontakt og åbningstider