Erhvervsrådets medlemmer

Rødovre Erhvervsråd er sammensat af tre politikere, tre fra fagorganisationer og fem erhvervsfolk, hvoraf de to repræsenterer Rødovre Erhvervsforening.

Skriv personfølsom/fortrolig post

Fold alle ud

Erhvervsservice

For at sende personfølsom/fortroligt post til Rødovre Kommune skal du benytte din NemID

Skriv Digital Post

Erhvervsrådets medlemmer

Fold alle ud

Britt Jensen

Britt Jensen

Borgmester
Socialdemokratiet

Formand for Erhvervsrådet.

Medlem af Kommunalbestyrelsen siden 1994.

Britt Jensen har været borgmester siden april 2020 og er uddannet cand.scient.adm. Hun har været medlem af Kommunalbestyrelsen siden 1994. Hun har gennem årene haft mange forskellige poster og tillidshverv. Senest bl.a. posterne som 1. viceborgmester og udvalgsformand for Social- og Sundhedsudvalget. Britt har indtil april 2020 arbejdet som Job- og karrierechef i Din Sundhedsfaglige A-kasse. Medlem af Erhvervsrådet siden juni 2020.

Tinna Kristensen

Tinna Kristensen

Tinna Kristensen

Direktør
Adam Vask

Udpeget af Rødovre erhvervsliv.

Tinna Kristensen er udannet industrilaborant, og blev ansat i 2004 hos Adam Vask ApS der er et erhvervsvaskeri. Tinna er i dag medejer af Adam Vask ApS. I 2008 kom hun i bestyrelsen i Rødovre Erhvervsforeningen, hvor hun varetager jobbet som sekretær. Medlem af Rødovre Erhvervsforening. Derudover medlem af Erhvervsrådet siden maj 2014.

Søren Mathiasen

Søren Mathiasen

Søren Mathiasen

Afdelingsformand
Dansk El-Forbund, København

Udpeget af FH Hovedstaden.

Søren Mathiasen, er uddannet elektriker og nyvalgt formand for Dansk-El Forbund København
Bl.a. aktiv i FH Storkøbenhavn og Byggefagenes samvirke. Har været bosat i Rødovre siden 1995. Medlem af Erhvervsrådet siden juli 2022.

Jan Wittenborn

Jan Wittenborn

Indehaver
Wittenborn Advokatfirma

Næstformand for Erhvervsrådet.
Udpeget af Rødovre Erhvervsforening.

Jan Wittenborn er advokat siden 2001 og har drevet advokatvirksomhed i Rødovre siden 2015. Advokatvirksomheden rådgiver primært små og mellemstore erhvervsvirksomheder indenfor en række juridiske områder. Er formand for Rødovre Erhvervsforening. Medlem af Erhvervsrådet siden november 2019.

Abresh Useini

Abresh Useini

Udpeget af FH Hovedsatden. 
Medlem af Erhvervsrådet siden februar 2022.

Jens Larsen

Jens Larsen

Jens Larsen

Direktør
Combi Byg A/S

Udpeget af Rødovre erhvervsliv. 

Jens Larsen er stifter og medejer af virksomheden Combi Byg A/S. Siden 2005 har Jens ledet Combi Byg, der i dag er en større entreprenørvirksomhed med mere end 190 ansatte i Rødovre. Virksomheden udfører bygge og renoveringsprojekter i hoved- og totalentreprise for offentlige og private bygherrer. Medlem af Erhvervsrådet siden januar 2022.

Jacob Birkbøll

Jacob Birkbøll

Adm. direktør
A/S Rødovre Centrum

Udpeget af Rødovre Centrum

Jacob Birkbøll er uddannet cand. merc. aud. og har siden 2019 været økonomidirektør i indkøbscentret Rødovre Centrum. Tiltrådte i november 2021 som adm. direktør, og har dermed det overordnede ansvar for så vidt angår udlejning, udvikling og drift herunder eget vagtselskab. Medlem af Erhvervsrådet siden november 2021.

Kim Drejer

Kim Drejer Nielsen

Kommunalbestyrelsesmedlem
Det Konservative Folkeparti

Udpeget af Kommunalbestyrelsen
Medlem af Kommunalbestyrelsen siden 2010.

Kim Drejer Nielsen er uddannet cand. mag. i historie og samfundsfag og arbejder i dag som lektor på Espergærde Gymnasium. Kim er formand for Beskæftigelsesudvalget samt medlem af Økonomiudvalget og Bevillingsnævnet. Medlem af Erhvervsrådet 2010-2014 og igen siden 2022.

Bjørn Sørensen

Bjørn Sørensen

Bjørn Sørensen

Direktør
Udpeget af Rødovre Erhvervsforening.

Bjørn Sørensen er uddannet som elektriker i Demskov el A/S i 1984. Er tidligere ansat og ejer for Demskov el A/S. Bjørn bor i Rødovre og har boet her hele livet. Bjørn er tidligere direktør for Ishockey klubben Rødovre Mighty Bulls. Medlem af Rødovre Erhvervsforening. Derudover medlem af Erhvervsrådet siden maj 2014.

Klaus Kenneth Larsen

Klaus Kenneth Larsen

Driftsdirektør
OMØ A/S 

Udpeget af Dansk Industri. (DI)

Klaus Kenneth Larsen er uddannet civilingeniør, HD og MBA og har siden 2017 været i OMØ A/S og været ansvarlig for den daglige drift i virksomheden siden 2018. Virksomheden beskæftiger sig med industriel overfladebehandling og indgår i den svenske koncern Ragn-Sells AB. Medlem af Erhvervsrådet siden 2021.

Birgitte Glifberg

Birgitte Glifberg

Kommunalbestyrelsesmedlem
Socialdemokratiet

Udpeget af Kommunalbestyrelsen
Medlem af Kommunalbestyrelsen siden 2019.

Birgitte Glifberg er uddannet cand.pæd.pæd. Siden 2014 været selvstændig ledelsesrådgiver og arbejdsmiljøkonsulent med virksomheden GLIFBERG PROCESSER her i Rødovre. Birgitte er medlem af Økonomiudvalget, Beskæftigelsesudvalget og Bevillingsnævnet. Medlem af Erhvervsrådet siden 2022.

Erhvervsrådets adresse

Rødovre Kommune
Att. erhvervskoordinator Frederik Springborg
Tæbyvej 77
2610 Rødovre
Tlf.: 36 37 72 45
Fax: 36 37 77 72
Send e-mail via Digital Post

Kontaktinformation

Rødovre Kommune
Teknisk Forvaltning
Tæbyvej 77
2610 Rødovre

Telefon
36 37 70 00

Send sikker Digital Post til Rødovre Kommune

Kontakt og åbningstider