Links

Som iværksætter kan du finde nyttige informationer på disse links.

Nyttige links

Som iværksætter kan du finde nyttig information på følgende sider:

Startvækst

På Start vækst hjemmeside finder du mange relevante og nyttige oplysninger, når du overvejer at starte egen virksomhed. Du kan læse om alt fra de personlige overvejelser, du bør gøre dig, til finansiering og franchising. Herudover kan du downloade udkast til kontrakter/aftaler og lignende under punktet ”værktøj”.
www.startvaekst.dk

Virk.dk

Erhvervslivets portal som indgang til det offentlige. Her kan du finde oplysninger om indberetninger til offentlige myndigheder mv.
www.virk.dk

SKAT

Her kan findes oplysninger om virksomhedsform, moms, bogføring og regnskab, fradrag mv. Herudover kan du læse ofte stillede spørgsmål, som iværksættere har i relation til etablering af egen virksomhed.
www.skat.dk 

Fødevarestyrelsen

På fødevarestyrelsen kan du få oplysninger om fødevarer, tilbagetrukne fødevarer, gennerelle vejledninger, import og eksport mv.
www.foedevarestyrelsen.dk

IVÆKST

IVÆKST er vejen til vækst for små og mellemstore virksomheder. Her kan du finde løsninger på de udfordringer og risici, din virksomhed møder, fra moms, skat og forretningsplan til effektivisering, vækst og finansiering. Få medvind op ad vækstkurven med IVÆKST.
www.ivaekst.dk

100 svar

En service for iværksættere og mindre virksomheder om overvejelser før start af virksomhed og praktisk arbejde efter start af virksomhed.
www.100svar.dk

Match-online

Danmarks kontaktbørs for køb og salg af virksomheder
www.match-online.dk

Amino

PR-kursus specielt for iværksættere – lær at bruge pressen som din medspiller.
www.amino.dk

CONNECT Denmark

CONNECT Denmark er en non-profit organisation grundlagt i april 2000. Organisationen tilbyder vækst-iværksættere professionel rådgivning og adgang til et unikt netværk, repræsenteret ved nogle af de bedste kompetencer fra dansk erhvervsliv, universiteterne og internationale organisationer.
www.connectdenmark.com

Dansk Iværksætter Forening

Dansk Iværksætter Forening er et levende forretningsnetværk samt en stærk interesseorganisation for iværksættere.
www.d-i-f.dk

Ministeriet for Forskning, Innovation og videregående uddannelser

Innovationsmiljøerne hjælper forskere og andre med at omsætte forskningsresultater og nye idéer med et højt videnindhold til forretning. Innovationsmiljøerne bidrager med kapital og rådgivning i den tidlige fase fra idé til forretning.
www.fivu.dk

Dana-akasse

Danas tilbud til iværksættere, hvor du kan læse om: Gratis rådgivning, forretningsplaner, IVÆKST og erhvervs-Sparring.
www.dana-akasse.dk

Saxis

Saxis.dk er en platform for køb og salg af virksomheder. Få hjælp til alt fra værdiansættelse og salgsmodning til køb og salg af virksomheder. Saxis har i skrivende stund formidlet næsten 2.000 virksomhedssalg.
www.saxis.dk 

Inno-Overblik

Inno-Overblik har til formål at skabe et forbedret overblik over tiltag og aktører i det danske startup økosystem til gavn for iværksættere, startups og vækstvirksomheder.
www.inno-overblik.dk 

InvestorGate

Virksomheder/Iværksættere der ønsker en Investor/Business Angel eller ønsker at finde en långiver kan anvende InvestorGate.
www.investorgate.dk   

Kontaktinformation

Rødovre Kommune
Teknisk Forvaltning
Tæbyvej 77
2610 Rødovre

Telefon
36 37 70 00

Email

Kontakt og åbningstider