KOR

Elsker du at synge, og vil du have oplevelser for livet, så er KORSKOLEN noget for dig!

KORSKOLEN er et samarbejde mellem Rødovre Musikskole og Islev Kirke. Vi har slået kræfterne sammen for at give dig de allerbedste forhold for at blive god til at synge.

I KORSKOLEN får du solid undervisning i sang og kor, hvor du blandt andet lærer:

  • stemmeteknik
  • at synge rent
  • nodelære
  • musikforståelse
  • og en masse fede sange..

Vi lærer dig at synge på en sund og naturlig måde. Derfor møder du en professionel sanglærer, hvad enten du synger i skole-, børne- eller ungdomskoret. Sanglæreren tager sig af opvarmning, sangteknik og stemmedannelse. Aldersgruppe fra 3. klasse.

Kor med mange børn
Glade børn der er til kor

Typer af kor

Fold alle ud

SKOLEKOR FOR 0.-2. KLASSE

Et tilbud til eleverne på nogle kommunale skoler. Alle kan være med i skolekoret. Skolekorene deltager af og til i skolernes forskellige arrangementer. En gang om året er alle skolekor med til en stor kordag med de andre skolekor. Skolekorene øver efter skoletid på den skole, hvor eleverne går.

Tid og sted varierer fra skole til skole. Der bliver sendt breve ud lige efter sommerferien med information om tid og sted.

BØRNEKOR FOR 3. - 6. KLASSE

For dem der elsker at synge og gerne vil blive bedre til det. Vi synger mange forskellige slags sange. Både sjove, smukke, nye og gamle sange. Vi lærer kanons og to- og trestemmige sange. Gennem sangen arbejder vi med krop, bevægelse, artikulation, hørelære, dans og lærer de musikalske begreber bedre at kende som en forberedelse til ungdomskoret. Børnekoret deltager i musikskolens koncerter i Viften, luciaoptog og juletræstænding.

Tid og sted: Islev Kirke, torsdage kl. 16.00-18.00

Korledere: Iben Vestergård og Jonas Nørgaard

UNGDOMSKORET FRIE TONER FRA 7. klasse

Dette kor er for dig der har erfaring med at synge og gerne vil mødes med andre med et højt ambitionsniveau. Det er ikke et krav, at du kan læse noder, men du skal kunne synge rent, have lyst til at blive en rigtig god korsanger og være indstillet på at der er en del koncerter og andre aktiviteter med koret.

Tid og sted: Islev Kirke, torsdage kl. 18.15-19.15

Korleder: Iben Vestergård

KAMMERKOR

Kammerkoret er et eliteensemble med plads til 24 sangere ligeligt fordelt på alle stemmetyper (12 kvinder og 12 mænd), og der øves hver torsdag 19.15 - 20.45 i Islev Kirke i Rødovre. Første øvegang er torsdag den 26. september 2019.09.19. For at koret kan oprettes skal der være mindst 17 tilmeldte.

Minimumsalder er 16 år og der er optagelsesprøve

Deltagelse koster  kr. 2.170,- som opkræves i 4 rater.