Teori, hørelære og komposition

Der er rigtigt mange ting i musikken, som er vigtige at lære, hvis man vil være god til at spille eller synge. Ting, som er fælles uanset hvilket instrument man spiller. Derfor findes der nogle teorihold på musikskolen, som vi anbefaler du melder dig til, hvis du er blevet glad for at spille eller synge. 

Teori og Hørelære 1

For elever, der er nysgerrige på, hvordan musikken er bygget op.Vi arbejder med durskalaen, intervaller og rytmer. Du lærer at skrive små melodier ned. Vi har det hyggeligt og sjovt og når vejret tillader det rykker vi udendørs. 

Teori og Hørelære

For elever, der har været igennem teori 1.Vi arbejder med blues og pentatone skalaer. Vi øver os i at improvisere og arbejder med udbyggede akkorder, stemmeføring, polyrytmer og meget mere. 

Komposition

For elever der har været igennem teori 2. Du skal kunne læse og skrive noder og becifringer. Vi arbejder med kreativitet, form, arrangement m.m. Der vil være en del bundne opgaver, men du får også mulighed for at arbejde med dine egne numre. Vi mødes med andre komponister og indspiller eller opfører hinandens kompositioner.