Magasin: Kærestepar i historisk slåskamp

12/06-2017

I det nye nummer af Magasinet Sammen om Rødovre kan du møde kæresteparret Stine og Miguel, der dyrker russisk koldkrigskampsport og slås mod hinanden, når der den 17. og 18. juni er Krigshistorisk Festival på Vestvolden. Her bliver 2.000 års krigshistorie bragt til live, når romerske legionærer møder vikinger, renæssancesoldater, fodfolk fra 1864 og soldater fra to verdenskrige. Det kan du læse meget mere om i magasinet.

Denne måneds tema er 'Få styr på affaldet'. Her kan du blandt andet læse om et nyt forsøg med at indsamle tøj som storskrald, og du kan få en lille øjenåbner sammen med 5.y fra Tinderhøj Skole, der nok ikke lige havde regnet ud, hvad deres gamle Anders And-blade bliver lavet om til, når de bliver genbrugt.

Du kan også læse om alle de gode tilbud til mænd i Rødovre, der gerne vil tænke på sundheden. Og du kan læse om, hvordan du sammen med din nabo kan være med til at bekæmpe indbrudstyve. Og så byder magasinet selvfølgelig på masser af gode ideer til aktiviteter i sommerferien for børn og teenagere.

Klik på billedet for at læse magasinet!