Gratis koncert med Rasmus Walter på Rødovredagen

15/06-2017

Sæt allerede nu et stort kryds i kalenderen den 9. september, når den danske sanger og sangskriver Rasmus Walter giver gratis koncert på rådhuspladsen som afslutning på Rødovredagen 2017.

Alle Rødovreborgere er inviteret, når Rødovre bliver hyldet den 9. september, og byen bliver klædt i rødt.

Rødovredagen blev sidste år afholdt for første gang og bliver et markant større arrangement i 2017. Rigtigt mange lokale foreninger har allerede meldt deres ankomst og vil stå klar til at vise deres aktiviteter frem på rådhusplænen. Du kan også opleve et mini-folkemøde i det store røde telt, når fremtidens Rødovre er til debat. Der vil være mulighed for at stille sulten og købe mad i gadekøkkenet.

Det hele slutter af med gratis koncerter på rådhuspladsen, bl.a. med Rasmus Walter. Han udgav i november 2016 sit fjerde album ”Himmelflugt” og står bag nogle af de sidste års store hits ”Dybt Vand”, ”Endeløst”, ”Verden I Stå”, og ”På En Dag Som I Dag”. Han er klar til at indtage Rødovredagen og udtaler:

‘’Jeg glæder mig til at komme rundt i landet igen. Det bliver fedt at få de nye numre med på scenen og få dem blandet sammen med alt det gamle. Håber festen fortsætter, hvor den slap i efteråret ’15. Vi skal nok gøre vores til det’’.

Kom og vær med til at hylde Rødovre - sæt allerede nu et stort kryds i kalenderen lørdag den 9. september 2017 kl. 14-23.

Fakta

Rasmus Walter tager bandet med. Det består af:
Max Winding: Trommer
Leif Brun: Pedel Steel
Martin Birksteen: Keys
Martin Sandberg Kærsgaard: Bas