Genåbning af daginstitutioner og skoler

08/04-2020

Rødovre Kommune er klar til en delvis genåbning af skolerne fra den 16. april samt en genåbning alle daginstitutioner den 20. april.

Daginstitutionerne tager imod de børn, hvis forældre ønsker pasning, og åbningstiden vil være som normalt. Forældrene har fået direkte besked og yderligere information via Børneintra.

Kommunens seks folkeskoler genåbner for 0.-5. årgang den 16. april. Børn og forældre har fået direkte besked og yderligere information via Aula.

Der vil være mulighed for nødpasning frem til åbningen. Læs mere her.

For både daginstitutioner og skoler gælder det, at Sundhedsstyrelsens retningslinjer og anbefalinger vil blive fulgt. Rødovre Kommune tager ingen chancer eller slækker på kravene i den her situation. Derfor kan der blive tale om en anden hverdag for børnene, end de er vant til.

OBS: Såvel børn som ansatte med corona-smittede på deres bopæl skal fortsat blive hjemme.

Teksten er opdateret den 9. og 11. april med information om, at skolerne først åbner den 16. april og daginstitutionerne den 20. aprilDet har været nødvendigt at rykke startdatoerne for at kunne nå at blive helt klar - af hensyn til sikkerheden for børn og medarbejdere.