Ny portal: Find en forening, en aktivitet eller et sted at dyrke din hobby

06/03-2020

Vil du gerne dyrke sport, en hobby eller andet i en forening? Så kan du nu få overblikket med Rødovre Kommunes portal for fritids- og foreningslivet. Du kan gå på opdagelse mellem idrætsforeninger, sociale foreninger, hobbyforeninger, grundejerforeninger og mange andre, der allerede nu har registreret sig på siden, og flere kommer hele tiden til.

På portalen kan du også få et overblik over de haller og lokaler, du kan bruge – og for eksempel booke en tennisbane på en sløv søndag, selv om du bare er dig og en kammerat. Portalen er desuden forbundet med kulturportalen Oplev Rødovre, hvor du finder masser af kulturoplevelser for hele familien.

Kvinde der hækler

Det kan du på portalen

Find foreninger: Få det store overblik over Rødovres foreninger.

Find og book et sted at være: Se, hvad der findes af huse, haller og anlæg. Book lokaler og baner, både til sæsoner og til enkelt-arrangementer.

Find udendørs-faciliteter: Rødovre er rig på udendørs motions- og cykelstier, legepladser med mere. På portalen kan du også finde ude-aktiviteter for store og små.

Tag sagen i egen hånd: Book en bane, når du vil – med eller uden en forening – under funktionen ’Wannasport’.

Bliv synlig for andre: Opret jeres egen forening på portalen – og jeres arrangementer i kalenderen på kulturportalen ’Oplev Rødovre’.

Har I eller vil I gerne lave en forening, kan I registrere jer på forenings- og fritidsportalen, så andre kan finde jer. Er I en helt ny forening, kan I finde forslag til, hvordan I udarbejder vedtægter og andet, I har brug for.

Portalen giver også et overblik over de forskellige kommunale puljer, I kan søge tilskud fra, og selve ansøgningen kan I også sende via portalen. Har I brug for at booke lokaler, kan det også ske via portalen.

Find forenings- og fritidsportalen på rk.dk/oplevroedovre under ’Se Rødovres Forenings- og Fritidsportal’.