Arrangementer

Sted: Kulturhuset Viften, Rødovre Parkvej 130, Rødovre
Dato: Lørdag den 15. maj 2021
Tid:, kl. 20.
Pris: Entré: 350-355 kr Køb/bestil billet

Danser med drenge.

Musik
På grund af den nuværende covid-19 situation bliver vi desværre nød til at flytte koncerten med Danser med Drenge endnu engang. Koncerten flyttes fra 12. september 2020 til den 15. maj 2021. Dine billetter er gyldige til den nye dato.

Skulle du være forhindret i at deltage på den nye dato, ville vi sætte stor pris på hvis du forærer billetten væk. Så er du med til at holde gang i Viften kulturen.

Kontakt Ticketmasters servicecenter på mail: servicecenter@ticketmaster.dk oplys ordrenummeret samt de sidste 4 cifre i kortnummeret brugt til betaling.

Den store trofaste fanskare kan ikke tage fejl - i 25 år har Danser Med Drenge gang på gang leveret fantastiske koncertoplevelse med deres repertoire af iørefaldende pophits: "Hvor Længe Vil Du Ydmyge Dig", "Grib Chancen" "Er Der Nogen I Himlen?" for bare at nævne nogle få.

Med pop-onklerne, Klaus Kjellerup Stanley Møller, resten af bandet i ryggen er Rie Rasmussens smukke kraftfulde vokal et drøn af et sikkert koncerthit. De mange udsolgte koncerter på spillesteder på festivaler vidner om et særdeles godt tag i det danske koncertpublikum.

Siden 1993 er det gået op ned for DmD - men mest op. Bandet har haft fire Grammynomineringer, de lå nr. 1 på hitlisten otte uger i træk i 2006. De har så fået mange priser for deres live-act - i dag kaldes de "Danmarks bedste liveband" af mange spillesteder.

Stående koncert.
Undgå kø - kom i god tid!
Yderligere arrangementer Se alle arrangementer