Arrangementer

Sted: Kulturhuset Viften, Rødovre Parkvej 130, Rødovre
Dato: Lørdag den 2. oktober 2021
Tid:, kl. 20.
Pris: Entré Køb/bestil billet

Midt om Natten og Hvide løgne.

Musik
Arrangementet med Midt om Natten Hvide løgne 3. oktober 2020 er pga. Corona situationen flyttet til den 2. oktober 2021. Billetter gælder til den nye dato. Kan du ikke den nye dato refunderes billetter til med den 3. oktober 2020.

Kontakt Ticketmasters servicecenter på mail: servicecenter@ticketmaster.dk oplys ordrenummeret samt de sidste 4 cifre i kortnummeret brugt til betaling.

Der er lagt op til en kæmpe (danse) fest når live bandsene Midt om Natten Hvide Løgne fyrer den af i Viften lørdag den 3. oktober.

MIDT OM NATTEN (Kim Larsen Kopi)
Hvor selv den skarpeste kritiker må overgive sig synge med.
Kim Larsen var efter vores overbevisning, den største af dem alle.
Midt Om Natten ligger en dyd i at være en del af dem som hædrer Mesteren selv.

Vi elsker simpelthen, at få lov spille alle Kim Larsen bedste hits fra Gasolin frem til slutningen af Kjukken tiden vi gør alt hvad der er muligt, for, at levere numrene så originale som muligt.

Midt Om Natten?s forsanger Poul Nielsen gør sig ikke umage, men har bare sjælen stemmen, så der ikke er nogen tvivl. Dette her er som at være til en koncert med Mesteren selv

HVIDE LØGNE
Har spillet udsolgte koncerter i hele landet når de leverer de bedste klassikere live fra navne som Halberg/Larsen, Tøsedrengene, Dodo and the Dodos, Sneakers, Ray Dee Ohh, Anne Linnet, Lis Sørensen, Rocazino, Sanne, News, One Two, Danser med Drenge, Dieter mit lieder, Danseorkesteret mange flere.
Alle hits fra dengang du stod foran spejlet med hårbørsten, leveret af rutinerede professionelle musikere med en speciel kærlighed til den danske 80'er/90'er scene.

Stående koncert.
Undgå kø - kom i god tid!
Yderligere arrangementer Se alle arrangementer