Arrangementer

Event billede
Sted: Kulturhuset Viften, Rødovre Parkvej 130, Rødovre
Dato: Torsdag den 3. februar 2022
Tid:, kl. 19.30.
Pris: Entré Køb/bestil billet

Talk: Elisa Lykke "Frække fantasier".

Teater
Tilbage i januar 2021 udgav otte kendte, danske kvinder den dampende hede novellesamling "Kvindefantasier" med otte selvstændige, erotiske noveller.

I juli 2021 kom forfølgeren "Kvindefantasier 2", hvor et nyt hold kvinder havde skrevet 10 frække historier. Novellesamlingerne skabte massiv medieomtale om kvinder lyst - har ligget på bestsellerlisten lige siden...! 20. oktober i år var det så fantasier spundet af mandlige hjerner - selvfølgelig under titlen "Mandefantasier".
I foredraget "Frække fantasier" fortæller Elisa Lykke om, hvordan hun fik ideen til netop dette litterære univers, der har tiltrukket tusindvis af kvinder mænd. Hun har med over 25 år i mediebranchen masser af indsigt har en levende frivol humoristisk facon.
Elisa Lykke er generøs med fortællinger fra sit eget liv som tidligere husmor, nu som single alt hvad det bærer med sig af dating apps, glæde, forskrækkelser samt sit eget fantasiunivers hvad der har drevet hende siden hendes teenageår.

Hun dykker ned i hvor svært, det har været at overtale mange af de kendte til at medvirke i skriverierne, om hendes mission om at få de unge til at læse erotik fremfor at blive flasket op med pornoen på nettet, om oplevelsen af hvor tabuiseret det stadig er at tale højt om sex, om de mange hundredvis af kvinder, der har bombarderet hende med en glæde over, hvor kvindefrigørende de noveller har været for dem

Målet for Elisa Lykke er at rykke ved tabuet om, at kvinder ikke har lige så meget lyst til sex som mænd
Yderligere arrangementer Se alle arrangementer