COVID-19 - Kultur og fritid

Her kan du finde information om lokale og landsdækkende regler og tiltag, som gælder for kultur- og fritidslivet under COVID-19

På kultur- og fritidsområdet i Rødovre er al indendørsaktivitet lukket ned. Det gælder kultur, idræt og øvrige aktiviteter.

Følgende institutioner er lukket frem til den 21. april 2021: Bibliotekerne, Kulturhuset Viften (indtil den 6. maj), Rødovre Musikskole, Rødovregaard, Heerup Museum, Oplevelsescenter Vestvolden, idrætshallerne, Vestbad, Islevbadet, Milestedets Ungdomshus og Vestvoldens Ungdomsklub.

Det er dog muligt at afhente reserverede materialer på Rødovre Bibliotek samt af aflevere bøger. Læs mere om hvordan det foregår på bibliotekets hjemmeside

Idræt

Det vil fortsat være muligt for den professionelle idræt at udøve aktivitet indendørs og bruge omklædning.
Alle udendørsaktiviteter kan også fortsat gennemføres efter de gældende regler om forsamlingsforbud. Det vil dog ikke være muligt at benytte omklædningsrum i forbindelse med disse aktiviteter.

Anbefalinger og regler til kultur- og fritidsliv

På Kulturministeriets hjemmeside kan du få overblik over de anbefalinger og regler, der gælder for kultur- og fritidslivet under COVID-19. De har desuden udarbejdet et dokument (Q&A), som de løbende opdaterer med svar på en række centrale spørgsmål om reglerne for kultur- og fritidslivet under COVID-19.

Læs mere om anbefalinger og regler for kulturlivet under COVID-19 

Foreninger bør desuden holde sig orienterede på de forskellige forbunds hjemmesider. 

Støtte til kultur- og fritidsliv

Kulturministeriets kompensationsordninger kan søges af folkeoplysende foreninger, aftenskoler, kulturinstitutioner og andre aktører på kultur- og fritidsområdet.

Alle kompensationsordninger på Kulturministeriets område skal søges via Slots- og Kulturstyrelsens hjemmeside  

Få overblik over særskilte initiativer og centrale hjælpepakker til kulturlivet på Kulturministeriets hjemmeside

Kontaktinformation

Rødovre Kommune
Børne- og Kulturforvaltningen
Rødovre Parkvej 150
2610 Rødovre

Telefon
36 37 70 00

Skriv sikker Digital post til Rødovre Kommune

Kontakt og åbningstider