Tag på skattejagt i Rødovre

Velkommen til skattejagten ’Rundt i Rødovre’.

Tag på skattejagt i Rødovre

Fold alle ud

Tag på skattejagt i Rødovre

Skattejagten ’Rundt i Rødovre’ er en god anledning til at gå på opdagelse i dit lokalområde hen over sommeren og samtidig være med i konkurrencen om blandt andet en tur i Tivoli for hele familien.

Gå på opdagelse i dit lokalområde

I 2022 vil du kunne støde på hele 5 ruter, hvor du kommer forbi dejlige legepladser og rekreative områder, lokalhistorie og møder de kultur- og fritidstilbud, som Rødovre er så rig på.

Skattekortene kan hentes på Bibliotekerne, Borgerservice og på Heerup Museum, fra den 1. juni 2022. Kortet skal du bruge til at finde posterne. Ved hver post skal du svare på et spørgsmål og udfylde ’tipskuponen’ i folderen, det er også muligt at deltage via den digitale løsning som du finder på samme side.

Du kan deltage i skattejagten hele sommeren frem til den 31. august 2022. Alle, der afleverer en ’tipskupon’ fysisk eller digitalt med de rigtige svar, er med i lodtrækningen om flotte præmier, og alle børn får en ’Rundt i Rødovre’ gave, som bevis på, at de har været på skattejagt i Rødovre.

Du kan aflevere din fysiske ’tipskupon’ på Rødovre Bibliotek på Rødovre Parkvej 140, Café Biblioteket på Nørrekær 8, Islev Bibliotek - Trekanten på Rødovrevej 405 eller Heerup Museum, Rødovregaard, Kirkesvinget 2, frem til onsdag d. 31. august 2022.

Alle vindere vil få besked på mail.

God jagt.

Om ’Rundt i Rødovre’

Formålet med skattejagten ’Rundt i Rødovre’ er, at vise dig som borger eller besøgende i Rødovre, hvilke muligheder og ressourcer vores forskellige byrum tilbyder. Ønsket er, at vi på den måde få flere til at bruge byens udendørsfaciliteter.

Projektet startede som et skolestartsprojekt i ’Kærene’ og på Hendriksholm Skole i efteråret 2018, og er efterfølgende udvidet til nu fem ruter i 2022.

Bag skattejagten står en samarbejdsgruppe bestående af Rødovre Boligselskab, Klub Valhøj, Rødovre Byggelegeplads, Kultur- og fritidsinstitutioner, Valhøj Skole, Rødovre Bibliotek, SSP og Kultur-og Fritid.

Kontaktinformation

Rødovre Kommune
Børne- og Kulturforvaltningen
Rødovre Parkvej 150
2610 Rødovre

Telefon
36 37 70 00

Skriv sikker Digital post til Rødovre Kommune

Kontakt og åbningstider