Tag på skattejagt i Rødovre

Skattejagten ’Rundt i Rødovre’ er en god anledning til at gå på opdagelse i dit lokalområde hen over sommeren og samtidig være med i konkurrencen om blandt andet en tur i Tivoli for hele familien.

Tag på skattejagt i Rødovre

Fold alle ud

Gå på opdagelse i dit lokalområde

Skattejagten ’Rundt i Rødovre’ er en god anledning til at gå på opdagelse i dit lokalområde hen over sommeren og samtidig være med i konkurrencen om blandt andet en tur i Tivoli for hele familien.

På de tre ruter vil du støde på dejlige legepladser og rekreative områder, opleve lokalhistorie og møde de kultur- og fritidstilbud, som Rødovre er så rig på.

Den sydlige rute er en legepladsrute omkring ’Kærene’, hvor alle poster er ved legeområder. Her handler spørgsmålene om eventyr og velkendte figurer fra børnebøger.

Lidt nordligere finder du Valhøjruten, som også er egnet som en hyggelig familietur, hvor de allermindste også kan være med. Her skal I for eksempel tælle alle gyngerne på legepladsen eller altanerne på et hus for at kunne svare på spørgsmålene.

Mens de to første ruter kan klares til fods, så er den sidste rute bedst egnet som cykelrute. Den strækker sig fra Nyager Skole, langs Vestvolden og ender ved Carlsro.

Nederst på siden kan du klikke dig videre til de tre skattekort, du hente en folder med skattekort for hver af de tre ruter. Kortet skal du bruge til at finde posterne. Ved hver post skal du svare på et spørgsmål og udfylde ’tipskuponen’ i folderen, det er også muligt at deltage via den digitale løsning som du finder på samme side.

Du kan deltage i skattejagten hele sommeren frem til den 30. august. Alle, der afleverer en ’tipskupon’ fysisk eller digitalt med de rigtige svar, er med i lodtrækningen om flotte præmier, og alle børn får en ’Rundt i Rødovre’-kasket som bevis på, at de har været på skattejagt i Rødovre. 

Du kan aflevere din fysiske ’tipskupon’ på Rødovre Bibliotek på Rødovre Parkvej 140 eller Café Biblioteket på Nørrekær 8 frem til mandag d. 2. september 2019.

God jagt.

Om ’Rundt i Rødovre’

Formålet med skattejagten ’Rundt i Rødovre’ er, at vise dig som borger eller besøgende i Rødovre, hvilke muligheder og ressourcer vores forskellige byrum tilbyder. Ønsket er, at vi på den måde få flere til at bruge byens udendørsfaciliteter.

Projektet startede som et skolestartsprojekt i ’Kærene’ og på Hendriksholm Skole i efteråret 2018, og de tre nye ruter bygger videre på erfaringerne herfra.

Bag skattejagten står en samarbejdsgruppe bestående af Rødovre Boligselskab, Klub Valhøj, Rødovre Byggelegeplads, Valhøj Skole, Rødovre Bibliotek og SSP.

Kontaktinformation

Rødovre Kommune
Børne- og Kulturforvaltningen
Rødovre Parkvej 150
2610 Rødovre

Telefon
36 37 70 00

Email

Kontakt og åbningstider