Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

Kommunen foretager ingen sagsbehandling ved besvarelse af spørgsmål eller henvendelser på ”Ordet er dit”. Besvarelserne er derfor ikke omfattet af Forvaltningslovens bestemmelser for sagsbehandling eller principperne i god forvaltningsskik. Hvis der er spørgsmål til konkrete sager eller ønske om behandling af en sag, så skal der rettes henvendelse til Rødovre Kommune via Digital Post.  

 

Henkastet affald. 19. jan 2023

Avedøre Havnevej, ved de nye højhuse flyder det med affald. Det ser bare ikke godt ud.

Oprettet af: John den 19. jan 2023, kl. 19:05
Besvar | Vis svar [1]

Tømmekalender 16. jan 2023

Kære RK
Vi har fået nye tider for afhentning af affald og I har udsendt et brev til husejerne. MEN jeg har ingen ny smartphone til jeres apps.
Skriver jeg på det allerførste søgefelt på Rks hjemmeside ordet TØMMEKALENDER kommer der ingen forslag op. Taster jeg min adresse ind på affaldssiderne , stadig ingen mulighed for at se en tømmekalender. Jeg vil derfor foreslå at man allerede fra det første søgefelt på RKs hjemmeside linker til hvor tømmekalenderen kan ses for de forskellige områder af kommunen. Mange tak H Pedersen

Oprettet af: helge pedersen den 16. jan 2023, kl. 18:36
Besvar | Vis svar [1]

Afmærkning cykel/gå sti 16. jan 2023

Jeg oplever dagligt mange farlige situationer på broen over motorvejen fra Brunevang mod????
Den bliver brugt af skolebørn, hundeluftere og hjemmepleje og da der ikke er afmærkning, går alle mellem hinanden, ofte med lyd i ørerne, så man ikke er opmærksom på sine omgivelser.
Det ville være dejligt med skilte og afmærkning, som i den anden ende af stien, hvor det fungerer super. Håber det bliver løst.

Oprettet af: Anita bøjesen den 16. jan 2023, kl. 13:44
Besvar | Vis svar [1]

Ombygning af Jyllingevej 09. jan 2023

Jeg undrer mig over at der først kommer nyhedsmeddelelse om ombygning af Jyllingevej mandag morgen, som ombygningen er gået igang og der er trafikkaos på Jyllingevej. Hvis det var offentliggjort allerede i sidste uge, kunne man ændre planer og undgå trafik kaosset.

Oprettet af: John Madsen den 09. jan 2023, kl. 10:42
Besvar | Vis svar [3]

Er Åmosevej lovlig udført 06. jan 2023

Der er opsat en masse fartdæmpning ud over det som var der tidligere lavet i asfalt. Der er kastet sten i rabatten stort set alle steder så det er svært at holde når man er på besøg. Dele af de nye fartdæmpere ligger og flyder på vejen. Kan det have sin rigtighed, eller har den private fællesvej udøvet selvtægt. Godt nytår

Oprettet af: M. Pedersen den 06. jan 2023, kl. 21:20
Besvar | Vis svar [1]

5 stk. gadelamper og 2 stk. dørlamper lyser ikke. 03. jan 2023

Ud for Slotsherrens Vænge nr. 20 og 22 virker 5 stk. gadelamper og 2 stk. dørlamper ikke.
Det er svært at se nøglehullet i mørke.

Oprettet af: Lillian Stehr den 03. jan 2023, kl. 00:31
Besvar | Vis svar [1]

Samarbejde med firmaer i skattely i udlandet/ firmaer der forurener 17. nov 2022

Har Rødovre Kommune besluttet ikke at samarbejde med firmaer der er i skattely i udlandet eller firmaer der forurener meget ?xoayuOg ikke ønsker at forbedre dette.?

Oprettet af: Susanne Petersen den 17. nov 2022, kl. 18:53
Besvar | Vis svar [1]

Defekt gadebelysning 14. nov 2022

Hej
Jeg vil hermed melde om 3 stk gadelamper der ikke virker.
Det drejer sig om 2 stk der ved indkørsel fra Damhusboulevard ind til Damhus torvet.
Der er de 2 der står på hver side i indkørsel.
Der er også 1 stk på Damhusboulevard
Lige overfor den transformerstation der er ved indkørsel til 4 garager.
Håber der kommer tekniker til opgaven.
Mvh
Anne K Rasmussen

Oprettet af: Anne K Rasmussen den 14. nov 2022, kl. 18:43
Besvar | Vis svar [3]

Vejarbejde på Rødovre Parkvej/Brandholm Alle 07. nov 2022

Kære teknisk forvaltning. Er der en fornuftig forklaring på hvorfor der ikke arbejdes på det efterhånden meget langvarige vejarbejde på krydset Rødovre Parkvej/Brandholms Alle, eller i det mindste hvorfor der afsættes tid til trafik fra Brandholms Alle når denne vej er spærret? Er det ikke muligt at gøre lyskrydset mere hensigtsmæssigt, og (helst) at afslutte vejarbejdet snart, da det er til stor gene for trafikanter der benytter vejen på daglig basis.
Mvh Katja Olsen

Oprettet af: Katja Olsen den 07. nov 2022, kl. 18:49
Besvar | Vis svar [1]

Rødovre Mighty Bulls 03. nov 2022

Rødovre Mighty Bulls (RMB) fremtid eller et farvel?
Jeg er yderst bekymret over Rødovres stolte store by-hold ”Rødovre Mighty Bulls”. Så bekymret at jeg er nødt til at råbe op, i håb om at nogen vil give mig svar på om RMB har en fremtid eller ikke.
Som barn flyttede jeg til Rødovre fra en lille by og er derfor vokset op i Rødovre, hvor jeg startede på Tinderhøj Skole engang i tresserne, men fraflyttede kommunen i 1978.
RMB er fortsat mit hold og jeg ser naturligvis alle deres kampe på hjemmebanen, og tænker hver gang på Kostalden og den stemning, som vi alle elskede. Ligeledes triller jeg altid ud Herlev og op til vennerne i Rungsted, og periodisk til Odense, og er altid begejstret over stemningen og dem entusiasme som findes i hallen på Fyn. Vildt.
Men hvorfor er jeg bekymret?
Helt klart, tydeligt, vores elskede ishockeyhold er blevet en skygge af den atmosfære, stemning og engagement, som vi alle gamle trofaste husker. Jeg hev ofte mine store drenge til Ishockey og de husker fortsat stemningen derude, hvor vi sang og skrålede, når vi var vel 1500 tilskuere til kampene. Vi var ikke i toppen, men vi gik ind til kampene med iver og havde nogle fantastiske oplevelser kampe. Faktisk er det vel kun 10 år siden i det store perspektiv.
Men hvad vil man med Klubben fremover?
Nu trækkes der sandelig mange veksler på tilskuerne, de frivillige og ikke mindst også på spillerne og træner teamet gennem de seneste, ja, lad mig blot sige 5 år.
Magnus Sundqvist kom til sidste år, og vi har nu en fint trænerteam som jeg har respekt for. Jeg har også respekt for spillerne, for de stille ikke op på isen for at gøre det dårligt. Hvor vi andre kan gemme os på jobbet, er holdet med trænere til eksamen hver gang pucken smides. Men noget er galt. Når jeg skriver, at det ikke er træner teamet og spillerne man skal bebrejde, hvem er det så?
Jo, det er faktisk ret simpelt. Det er alle os andre, for ikke at give teamet gode arbejdsvilkår. Men som altid, skal aben jo sættes på et bord, og det kan derfor kun være ledelsen og bestyrelsen sammen med sponsorer i RMB som vi må se på. Kan det virkeligt passe, at vores klub skal drives med et budget på mindre end 2.6 million, nej, det er forkert skrevet, undskyld.
Det jeg mener er; Hvad kan man forvente, når et hold skal være på 20 spillere og man har 2.6 million? Se på Odense, de har noget i sti, med 1.5 million mere, så det er ikke svært at tegne ud, at penge medvirker til succesen sammen med en spiller engagement, hvor man har spillere som kan lære fra sig… til de mindre erfarne spillere…
Hvilke tanker gør ledelsen?
En rigtig god spiller kan ikke købes for under 350.000 kroner, og så er det en ”fornuftig spiller”, ikke en af de tunge, her er vi oppe på mere end 500.000 kroner, men mindre kan gøre det.
Så med andre ord har vi 2.6 million at spille med, det er i runde tals magi 150.000 kroner per næse. AV. Jeg forstår godt, at det er svært og hvorfor vi ikke er med i top 6.
Så vi ligger som Klubbens ledelse har magt til at skaffe penge, eller vi ligger med et budget som sponsorerne er parat til at smide i potten.
Nu starter så kritikken, ”ingen vil sponsorere” et bundhold, ”TAK for kaffe” siger jeg så. Ingen virksomhed kan købe og lægge budget uden penge og dermed aftaler forinden.
Men kan det virkeligt passe, at en by som Rødovre ikke kan samle 4 millioner ind, så niveauet kan hæves? En by med så stolte traditioner og en by i rivende udvikling.
Sover ledelsen, selvom det ikke er det hovedbeskæftigelse?
Selvfølgelig kan dey ikke passe. Forlydende siger at Rødovre Kommune skal have stor andel af indtægterne i RMB, hold nu op. Hvad har Rødovre at byde ind med af andre sportshold, som vises på TV flere gange hver uge. INTET. Jeg håber, at det er usande rygter, for Kommunen skal være stolte af RMB og den eksponering, som byen får igennem TV og omtale.
Jeg er også forundret over at de mange butikker i Rødovre Centret ikke kan bidrage med lidt flere penge, for hallen hedder trods alt ”RC”. Sjovt nok. Som kompensation, kan RMB jo bare give fribilletter, som butikkerne kan uddele, der er trods alt mindst 2.3 ledige pladser per kamp.
Ledelsen i Rødovre kan også udvirke en mere aktiv eksponering i Rødovre Centrum, ved at spillerne laver events i Rødovre Centrum. De små unger vil elske autografer, men vigtigst af alt, RMB bliver synlig. Der kan lægges flyers på billerne, alt i håb om, at det kan trække flere tilskuere ind i hallen og måske flere sæson kort. Intet sker.
Der bor så mange mennesker i Rødovre, at det er helt utroligt, at ledelsen ikke gør tiltag, det sammen med lokalaviserne. Noget må der ske, det sker ikke af sig selv.
Jeg vil også rette en henvendelse til vores sponsorer ved at spørge, ”Hvorfor er I sponsorer?. Hvor var I søndag den 20/10, da vi fik en fin sejr over Rungsted. Jeg tror, jeg talte 4 eller 5 i Loungen. Det er simpelthen ikke godt nok. Derfor, kom ud og vær synlig, støt klubben med jeres engagement, men mest, find ekstra penge, så Magnus og spillerne kan få bedre arbejdsbetingelser. Vi har brug for jer og de behøver jeres engagement.
Jeg taler med andre middel aldrende fans, og vi deler en fælles frustration. En frustration, som vi måske skal lægge bagved os, og blot erkende, at RMB skal være et hold i top 3 BUNDEN fremadrettet.
Det giver også lidt ekstra spænding, kan vi få uafgjort, er det en god dag, men på et eller andet tidspunkt lukker klubben ned, Magnus forsvinder, der opstår metaltræthed, spillerne siver, måske er der bristede forventninger og tilsagn, ja selv sponsorerne giver op. Hvis det er den fremtid RMB skal have, må det være sådan, men lad os da få det frem i lyset, kære Ledelse i Rødovre Mighty Bulls.
Den 14. juni 2022 havde SN.DK en nyhedsflash om at klubben blev reddet økonomisk heri var der en stærk opfordring om at redde flagskibet og en bør til Rødovre om at støtte op.
SÅ derfor kære Rødovre, hjælp jeres klub, mød op til kampene, køb sæson kort, og I sponsorer hjælp jeres klub, og ledelse Rødovre, ”tænk ud af boksen”, lad os alle løfte RMB til det, som vi historisk fortjener, men først og fremmest et spørgsmål til Bestyrelsen i Rødovre Mighty Bulls: HVAD VIL RMB og hvilke tiltag har i sat gang i, eller er det nuværende vores fremtidige position?
Hilsen
En fan af RMB
Flemming Pilemann-Jensen
Sæson kort holder, naturligvis

Oprettet af: Flemming Pilemann den 03. nov 2022, kl. 16:36
Besvar | Vis svar [1]

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.