Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Farligt lyskryds 18. sep 2019

Jeg ved ikke om det er Rødovre eller om det Københavns Kommunes lyskryds. Det ligger hvor Tårnvej bliver til Islevhusvej, hvor der er en grøn sti, der krydser fra Volden/Islev. Om eftermiddagen er der genskær i trafiklysene, så det er svært at se, om der er rødt eller grønt, særligt for dem der kommer i bil fra Husum/Islevhusvej. Dette resulterer for et par dage siden i en meget farlig situation, hvor to børn og undertegnede var usandsynligt tæt på at blive kørt ned af en lastvogn, der ikke ser, at der er rødt for ham og grønt for os. Det eneste der reddede børnene, var deres mors råb for fulde kraft, at de skulle stoppe. Der må komme bedre skiltning eller en forandring der gør, at bilerne ikke får genskæret og dermed ikke kan se, hvorvidt der er rødt eller grønt. Jeg har oplevet det flere gange ved dette kryds, at der er usikkerhed for bilerne om de kan køre eller ej. Endvidere står fodgængere ved krydset efter min overfart og taler om det selvsamme farlige ved dette kryds. Derfor dette opråb.

Oprettet af: Merete Mogensen den 18. sep 2019, kl. 20:02
Besvar

google.com 17. sep 2019

er her for at vidne om, hvad denne store stavebeslag har gjort for mig. Jeg tror aldrig på stavebesøg, før da jeg blev fristet til at prøve det. Jeg og min mand har haft mange problemer med at bo sammen, han vil ikke altid gøre mig glad, fordi han er blevet forelsket i en anden dame uden for vores ægteskab. Jeg prøvede mit bedste for at sikre, at min mand forlader denne kvinde, men jo mere jeg snakker med ham jo mere han gør mig trist, så mit ægteskab faldt i skilsmisse, fordi han ikke giver mig nogen opmærksomhed. Så med al denne smerte og angst besluttede jeg at kontakte denne stavebeslag for at se, om ting kan træne mellem mig og min mand igen. denne fortryllelse DR PEACE fortalte mig, at min mand virkelig er i et stort rod, at han har været en charmerende magi, så han fortalte mig, at han ville gøre alt som normalt igen. han fortsatte og kastede trylleformlen for mig, efter 3 dage han kastede trylleformularen på min mand, han ændrede sig fuldstændigt, han kom undskyldende til mig og sagde, hvordan han behandlede mig, at han ikke vidste, hvad han gjorde, mig og min mand er tilbage sammen Jeg takker virkelig DR PEACE for at have fået min mand tilbage til mig, jeg vil have, at alle skal kontakte ham for dem, der har problemer i forbindelse med ægteskabs- og forholdsproblemerne, han vil løse det for dig. Dens e-mail-adresse er her: doctorpeacetemple@gmail.com
og hans WhatsApp: +2348059073851
Viber: +2348059073851

Oprettet af: merly den 17. sep 2019, kl. 13:03
Besvar

opsætning af bænk uden varsel 13. sep 2019

Hvorfor har man valgt at opsætte en bænk på hjørnet af vores grund uden i det mindste at informere om det på forhånd eller give mulighed for at komme med indsigelser? Er det almindelig praksis i kommunen?

Oprettet af: Gry Louise Minor Jensen den 13. sep 2019, kl. 09:59
Besvar

Stort ønske om etablering af en cykelsti 12. sep 2019

Kære Rødovre Kommune
Et stort ønske at der etableres en cykelsti på Nørrekær, cykler der dagligt men oplever ofte at kørende biler eller parkeret biler ikke er opmærksomme på cykellisterne. Efter Vestebadet er det etableret cykelsti, hvilket er meget trygt for cykellisterne, både børn og voksne.

Oprettet af: Marianne Strømsted den 12. sep 2019, kl. 16:39
Besvar

Defekt trafiklys sensor sommerfuglevej/islevbrovej 31. aug 2019

Defekt sensor i krydset Sommerfuglevej/Islevbrovej, ved Islev torv.
Bilister der kommer fra tunnellen Islevbrovej bliver ikke registreret, og lyskrydset skifter aldrig til grønt i den retning. Cyklister i begge retninger registreres heller ikke.
Observeret siden torsdag 29. Aug

Oprettet af: Jesper Sandersen den 31. aug 2019, kl. 22:15
Besvar | Vis svar [1]

Vejarbejde på Rødovrevej 27. aug 2019

Den lokalplan for busomlægninh der er lagt passer ikke. Har siden det startede måtte gå fra Jyllingevej til Horsevænget, da 132 mod Tingbjerg ikke holder på Fortvej.
Det er alt for langt for os gamle og dårligt gående. Har kontaktet Movia og teknisk afdeling, men der sker ikke noget.
Det er til november, i må finde en bedre løsning for os her i området.
Hvorfor kan I ikke etablere stoplys så bussen kan køre begge veje på Rødovrevej, så tæt trafik er her heller ikke.

Oprettet af: Irene Frisk den 27. aug 2019, kl. 13:54
Besvar

Mgl. Hjælp til syge borger. 20. aug 2019

Goddag borgmester Erik Nielsen.
Det er med stor interesse jeg har læst, at du ikke genopstiller.
Mit spørgsmål går på:
Jeg bliv udskrevet fra Herlev Hospital (gr.gentagne blodpropper bl.a. i mit hjerte) til primær sektoren til eget hjem. Jeg var visiteret til hjælp i eget hjem grundet stærke kroniske smerter. Men firmaet var gået konkurs imellemtiden (tryghedsplejen) og hov, hvor blev hjælpen af til mig? Jeg søgte hjælp hos en veninde (som også er meget syg) i Kbh.s. hvor jeg bare ligger. Har ikke været i bad i over 2.år og.ikke været udenfor at få daglig frisk luft. Hvorfor retter kommunen ikke op på ovenstående fejl-, og hjælper mig tilbage til kommunen og ikke mindst min egen søn, som jeg savner enormt.
Med ønske om, at ovenstående modtages i en positiv ånd, forbliver jeg venligst.
Mvh.
Bjørn Malling.

Oprettet af: Bjørn Malling den 20. aug 2019, kl. 13:07
Besvar

Bofællesskab til datter. 18. aug 2019

Kære Borgmester Erik.
Mange tak for de mange gode år, altid som socialdemokrat. Jeg er ellers en meget tilfreds borger. Men jeg har en svært handicappet datter, som desværre bor i et bofællesskab helt i Køge. (et godt sted, men usikkert) Hun er 48 år og jeg er 77 år, vi har boet i Rødovre hele vores liv. (min datter til hun var 35 år.) Hun har også en bror, som bor i Rødovre.
Derfor kan jeg forstå med Rødovre i rivende udvikling, ikke har et bosted til min datter.( Her er der jo plads til alle).
En ellers meget tilfreds mor.
Mange hilsener
Hanne Toft

Oprettet af: Hanne Lise Toft den 18. aug 2019, kl. 15:24
Besvar

Skovtur i Rødovre 15. aug 2019

Jeg vil sige tusind tak for en dejlig skovtur i går. Søren kørte os sikkert frem og tilbage, Birgitte var fantastisk som guide, og fortalte om alt vi så på vej til Kragerup Gods, hvor vi fik rigtig dejlig mad. Ligesom vi fik fortalt historien om Kragerup og den var bestemt ikke kedelig. Så mange tak for en dejlig dag. Og så glemte jeg lige Zen Garden i Stenlille - fantastisk sted og meget smukt.

Oprettet af: Anita Vaarby den 15. aug 2019, kl. 09:01
Besvar

Trafik på Valhøj Allé ml. Tårnvej & Rødovervej 06. aug 2019

Kære Rødovre kommune

Efter der for ca. 1 års siden blev anlagt nyt asfalt på Valhøjs allé mellem Tårnvej og Rødovrevej har de etablerede fartdæmpninger ikke virket efter hensigten. Asfalten og fartdæmpningerne ligger nu i niveau med hinanden, således, at bilerne med høj fart kan køre igennem; hvilke de desværre også gør. Der bliver meget ofte kørt hurtigere end de tilladte 40 km i timen. Derudover oplever vi ligeledes meget tung trafik på vejen, hvor lastbilerne desværre også kører for stærkt.
Jeg håber I vil tage ud og se på det og rette op på denne meget uhensigtsmæssige og uheldige situation.

Med venlig hilsen
Christina Ries Dünweber
Højnæsvej 18

Oprettet af: Christina Dünweber den 06. aug 2019, kl. 13:59
Besvar | Vis svar [2]

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.