Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Trafikale udfordringer 20. maj 2021

Der er LANG KØ HVER DAG i krydset mellem islevdalsvej og Jyllingevej, når du kommer fra Glostrup. (ligeved burger King og fætter br). Der er gjort klar til drejepil i lyssignalet, men det er ikke sat til, og der kommer på en god dag 3 biler med over i krydset.
Det er nu blevet så stor en irritationen for mig, at jeg skriver til jer, for at få svar på om der er udsigt til, at det trafikale kn***punkt er på tegnebrættet til at blive læst.

Håber at høre fra jer.

Oprettet af: Majken Bøjesen den 20. maj 2021, kl. 12:04
Besvar | Vis svar [2]

Huller i vejen 12. maj 2021

To store huller ud for Schweizerdalsvej 11 og Schweizerdalsvej 13.
Meget generende !!!
Mvh Henrik Stadpris

Oprettet af: Henrik Stadpris den 12. maj 2021, kl. 14:43
Besvar | Vis svar [1]

Afhentning af haveaffald i kommunen 25. apr 2021

Hej
Jeg søger nærmere information om, hvornår der hentes haveaffald i kommunen. På kommunens hjemmeside står der fx, at det hentes hver 2. uge i marts-maj, men dagene fremgår ikke i kommunens kalender for afhentning af affald og det er derfor svært at vide, hvornår man må stille det ud.

Mange hilsner
Anne Lauridsen

Oprettet af: Anne Lauridsen den 25. apr 2021, kl. 14:25
Besvar | Vis svar [1]

Plastikaffald / sortering 25. apr 2021

Vi fik for nogle år siden besked på, at vi skulle putte plastikaffald i poser inden vi smed det ud, så plastikaffaldet ikke blæste væk, når renovationsarbejderne skulle tømme affaldscontainerne. Nu har jeg fået at vide, at plastikaffaldet ikke kan sorteres, hvis det ligger i en plastpose. Jeg vil derfor gerne vide, hvad jeg skal gøre, for jeg vil jo netop gerne have plastikken genbrugt.
Venlig hilsen
Inger Sohn

Oprettet af: Inger Sohn den 25. apr 2021, kl. 09:16
Besvar | Vis svar [1]

Damhustorvet 21. apr 2021

Hej
Hvad sker der med Damhustorvet?? det flyder med palle-møbler og andet grams fra kaffehjørnet.. Er der ikke en arkitekt indover hvordan torvet skal se ud? -og hvordan kan bare få lov til at spærre af på torvet sådan uden videre..! Det ligner virkeligt noget skrammel og passer på ingen måde ind i det Torvet var renoveret til.. Har butikkerne ret til at sælge på torvet hver dag? eller gør man bare hvad der passer sig?

Oprettet af: simon mortensen den 21. apr 2021, kl. 11:13
Besvar | Vis svar [2]

Ladestationer. 19. apr 2021

Hej vil høre om man kan søge noget bevilling gennem kommunen til at få ladestander til elbiler. Eller om der er noget man kan gøre for at søge om flere ladestationer i ens område?

Oprettet af: Michelle Blix Jensen den 19. apr 2021, kl. 14:35
Besvar | Vis svar [1]

Farligt affald 29. mar 2021

Hej - nu prøver jeg for 3. gang :-(
Hvad er årsagen til, at låget med vores navn og telefonnummer på den røde boks bliver udskiftet med et låg uden navn ..... lige så snart boksen/kassen tømmes.
Det er nu sket 2 gange og det forstår vi altså ikke.

Oprettet af: Vinniie Jørgensen den 29. mar 2021, kl. 13:04
Besvar | Vis svar [1]

Farligt affald 29. mar 2021

Har lige sendt besked og så dukker dette billede op??? Skal jeg så skrive min besked igen? Det virker ulogisk .....

Oprettet af: Vinniie Jørgensen den 29. mar 2021, kl. 13:02
Besvar | Vis svar [1]

Trafik og hastighedsskiltning i området omkring Islev Skole. 29. mar 2021

Vi har fået hastighedsbegrænsning på 40km/t på Viemosevej og Nørrevangen, men skiltningen er meget tilfældig og visse steder forvirrende og mangelfuld. F.eks ophæves 40km/t zonen på nogle ad sidevejene, hvilket jo slet ikke giver mening. Ligeledes skiftes der mellem 30 og 40km zoner ret tilfældigt omkring Nørrevangen. Jeg her heller ikke forstået hvorfor der skal være 40km zone fra rundkørslen og Islevbadet og indgangen til de små klasser på Islev Skole, for så at blive 30km 200m nede af vejen. Kolonihaverne genererer også rigtig meget trafik på Nørrevangen, specielt de senere år hvor kolonihavefolket har fået (mindst) en bil. Der er meget mere, men det bliver for omfattende at komme ind på i detaljer her, så jeg vil foreslå at en kyndig person tager en tur rundt i området og oplever det selv, - og jeg kører gerne med.

Oprettet af: Jon Norup den 29. mar 2021, kl. 12:47
Besvar | Vis svar [1]

Utrygt at vente på midten af fodgængerfeltet 27. mar 2021

Kære RK
Når man færdes med små gående børn og barnevogn, er der ikke meget plads på midten af fodgængeroverfeltet Tårnvej/Rødovre Parkvej i situationer, hvor man ikke når hele vejen over. Jeg oplever, at nogle billister kører meget stærkt på Tårnvej - og oplevet at jeg og mit barn er meget udsatte, når vi står og venter på midten af fodgængerfeltet med næsen mod rådhuset. Det er meget utrygt, at bilerne kommer så tæt på i meget høj fart.
Har I planer om at gøre midten af fodgængeroverfeltet bredere?

Oprettet af: Julie den 27. mar 2021, kl. 22:01
Besvar | Vis svar [1]

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.