Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Farligt affald 29. mar 2021

Hej - nu prøver jeg for 3. gang :-(
Hvad er årsagen til, at låget med vores navn og telefonnummer på den røde boks bliver udskiftet med et låg uden navn ..... lige så snart boksen/kassen tømmes.
Det er nu sket 2 gange og det forstår vi altså ikke.

Oprettet af: Vinniie Jørgensen den 29. mar 2021, kl. 13:04
Besvar

Farligt affald 29. mar 2021

Har lige sendt besked og så dukker dette billede op??? Skal jeg så skrive min besked igen? Det virker ulogisk .....

Oprettet af: Vinniie Jørgensen den 29. mar 2021, kl. 13:02
Besvar

Trafik og hastighedsskiltning i området omkring Islev Skole. 29. mar 2021

Vi har fået hastighedsbegrænsning på 40km/t på Viemosevej og Nørrevangen, men skiltningen er meget tilfældig og visse steder forvirrende og mangelfuld. F.eks ophæves 40km/t zonen på nogle ad sidevejene, hvilket jo slet ikke giver mening. Ligeledes skiftes der mellem 30 og 40km zoner ret tilfældigt omkring Nørrevangen. Jeg her heller ikke forstået hvorfor der skal være 40km zone fra rundkørslen og Islevbadet og indgangen til de små klasser på Islev Skole, for så at blive 30km 200m nede af vejen. Kolonihaverne genererer også rigtig meget trafik på Nørrevangen, specielt de senere år hvor kolonihavefolket har fået (mindst) en bil. Der er meget mere, men det bliver for omfattende at komme ind på i detaljer her, så jeg vil foreslå at en kyndig person tager en tur rundt i området og oplever det selv, - og jeg kører gerne med.

Oprettet af: Jon Norup den 29. mar 2021, kl. 12:47
Besvar | Vis svar [1]

Utrygt at vente på midten af fodgængerfeltet 27. mar 2021

Kære RK
Når man færdes med små gående børn og barnevogn, er der ikke meget plads på midten af fodgængeroverfeltet Tårnvej/Rødovre Parkvej i situationer, hvor man ikke når hele vejen over. Jeg oplever, at nogle billister kører meget stærkt på Tårnvej - og oplevet at jeg og mit barn er meget udsatte, når vi står og venter på midten af fodgængerfeltet med næsen mod rådhuset. Det er meget utrygt, at bilerne kommer så tæt på i meget høj fart.
Har I planer om at gøre midten af fodgængeroverfeltet bredere?

Oprettet af: Julie den 27. mar 2021, kl. 22:01
Besvar | Vis svar [1]

Lyd på kommunens elbiler 14. mar 2021

Når jeg sidder i mit rækkehus glædes jeg over hvor lidt trafikstøj der er... pånær når kommunens elbiler fra hjemmeplejen kører forbi med deres “Space Sound”. Jeg er med på at loven foreskriver at elbiler under en vis hastighed laver en kunstig lyd, men er der ikke mulighed for at dæmpe eller ændre denne lyd? Det er jo absurd at det netop er elbiler der støjer mest i min stue.

Oprettet af: Mikkel Aude den 14. mar 2021, kl. 17:22
Besvar | Vis svar [1]

Hendriksholms Boulevard 07. mar 2021

Hej
Jeg ville høre hvornår kommunen kommer og beskærer kanter langs fortorvene på Hendriksholms Boulevard, for der er visse steder snart ikke mere fortorv?

Jeg vil også gerne høre om Hendriksholms Boulevard snart bliver renoveret, da boulevarden pga. skrald, blade, ujævn fortorv, grene, kviste, massiv brug af vejbelægning af alt den tungtrafik, der kører dagligt ned af boulevarden ligner det gamle østtyskland og ikke den smukke Boulevard som i skriver om jeres byplan?

Sidst men ikke mindst vil jeg gerne høre hvilken plan man har for at dæmpe trafikstøjen fra Roskildevej og tårnvej ned af Hendriksholms Boulevard, for indtil videre har man kun klippet hækken langs P-plads langt ned og fældet et større træ på Hendriksholms Boulevard og det har kun givet endnu mere larm.

Tak.

Oprettet af: Jannie Kjerholt den 07. mar 2021, kl. 14:28
Besvar | Vis svar [2]

Affaldsafhentning+ låg der er gået i stykker på bio/rest. 04. mar 2021

Hej. Vi har ikke fået tømt vores beholdere siden mandag og det er nu fredag imorgen, dvs. næsten 8 dage skal vi gå før de kommer igen, med en helt fyldt container foran døren som vi ikke kan bruge??? Derudover en sort sæk som imellem tiden også er blevet fyldt op!! Hvem kan man kontakte??

Derudover er vores låg til bio/rest gået i stykker efter at de har tømt for nogle uger siden.
Håber I kan hjælpe.
Mvh Rozerin

Oprettet af: Rozerin Ekici den 04. mar 2021, kl. 16:17
Besvar

Affaldsafhentning 18. feb 2021

Siden Rødovre Kommune har overtaget afhentning af affald kan det hermed konstateres, at Rødovre Kommunes vogne er i en forfærdelig tilstand. Jeg modtager næsten ugentlig en sms, hvori Rødovre Kommune beklager, at deres vogne er brudt sammen. Hvis ikke det er tilfældet, så er personalet syg. Det må betegnes som en fiasko, for den virksomhed, som tidligere hentede affald - de afhentede det faktisk til tiden. Ih, hvor er det kommunalt!!!

Oprettet af: Jørgen Halvorsen den 18. feb 2021, kl. 13:52
Besvar

mangel af låg på rest/bio 26. jan 2021

hej
efter tømning 3 uger siden mangler vi låg til vores container.
hvad gør man så?

Torsøvej 13; 2610 Rødovre

Oprettet af: Mira Hermann den 26. jan 2021, kl. 20:14
Besvar

Info skilt vejarbejde 05. dec 2020

Hej med jer
Når man kører ad ned af tæbyvej fra knud Ancher vej er der ikke et skilt som på tårnvej der oplyser venstresving forbudt rødovrevej
Vil i se på det

Oprettet af: Peter den 05. dec 2020, kl. 10:06
Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.