Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Boliger i Rødovre 27. maj 2019

Hej, kan man finde en oversigt over ledige boliger i Rødovre? Har kigget men kunne godt tænke mig at finde en så god oversigt som muligt :)

Oprettet af: Simon den 27. maj 2019, kl. 13:15
Besvar | Vis svar [3]

Pisse ierreterende hunde 23. maj 2019

Jeg ved, at jeg nu bevæger mig ind på hellig jord, nærmere mig blasfemi og lynchning. Hunde i DK er som hellige køer er i Indien, Urørlige!

Men, der er forbandede mange af dem, hvor folk er ejere, ikke, hvor der er lejere. De galper, de skider og de bider. Det er som om, at enhver husejer med respekt for sig selv skal have en hund, ja eller fem!

Kan vi ikke få nogen restriktioner, indføre hundekørekort, elller SKAT, ligesom på biler og huse.

Det er forbandet, at man bare skal æde andres hunde passion. Frimærker, cykler ja, alt andet der ikke GALPER TAK! Der er larm nok!

Oprettet af: Felix Jensen den 23. maj 2019, kl. 15:50
Besvar

kommunens renovations ordning. 22. maj 2019

I forbindelse med RøK. afhentning af haveaffald, har jeg i flere tilfælde kommet hjem, hvor de nye brune haveaffaldssække som bliver leveret til mig, er spredt ud over hele vejen og/eller i min indkørsel fordi renovationsfirmaet åbenbart ikke kan finde ud af sætte sækkene i klemme så de ikke flyver rund i kvarteret.
Når det sker i forbindelse med ferie eller lignende perioder hvor der ikke er nogen hjemme bliver det meget tydeligt for evt. indbrudstyve at her er der ikke nogen hjemme, her er der fri bane.
Det er ikke i orden at jeg skal betale for en affaldsordning til RøK. Og så skal jeg rende rundt efter arbejde og samle brune haveaffaldssække op.
Venlig hilsen
René Eriksen

Oprettet af: René Eriksen den 22. maj 2019, kl. 14:44
Besvar | Vis svar [1]

Vild larm fra “fest” på Islev skole 17. maj 2019

Det er skønt og dejligt at det er mildt og dejligt vejr og det er så skønt at vi kan bruge Islev skoles faciliteter til at gøre sommeren lang og dejligt og kan lave bål og hygge om dagen.
Nu er foråret kommet og det betyder også at bålpladsen allerede er omdannet til gadefest. Voldsom og ekstrem larm og med ubehagelig adfærd med, holdes der nu gadefest så hele nabolaget holdes vågen og er voldsomt generet.
Politiet er ikke rigtig villige til at gøre noget og har sikkert rigeligt og de foregående år har henvendelser til jer været forgæves. Det er svært at forstå at flertallet her skal lægge under fordi de få skal have liv at benytte skolens faciliteter på den måde:
Det er vores hjem, liv og nattesøvn, altså livskvalitet, vi skal gå på kompromis med fordi ingen indtil videre har ville gære noget.
Hvad skal der til for at mange vil tage den nuværende “fri afbenyttelse”
op til overvejelse, så is der har valgt at bo her også kan være her?
Christina

Oprettet af: Christina den 17. maj 2019, kl. 03:10
Besvar | Vis svar [3]

Træ der bør beskæres 08. maj 2019

Kære kommune
Jeg går til træning i Sats på Rødovrevej nr 247. Ved indgangen står et træ man næsten ikke kan passere som fodgænger uden at blive revet eller stukket i øjnene. Der er gartner pt og jeg spurgte om de ikke kunne klippe af træet, men blev henvist til jer, da det ikke stod i deres kontrakt.
Med venlig forårshilsen Wivi Elvius, Grønlunds alle 6

Oprettet af: Wivi Elvius den 08. maj 2019, kl. 11:23
Besvar | Vis svar [4]

Japansk Pileurt 06. maj 2019

Kan I undersøge, om Japansk Pileurt skal i en sort sæk og i småt brændbart? Eller om det er okay, at de ryger i haveaffald?
På forhånd tak.
Gode hilsner
Sofie Funder

Oprettet af: Sofie Funder den 06. maj 2019, kl. 14:59
Besvar | Vis svar [3]

Lejeboliger i Rødovre 01. maj 2019

Kære alle,

Jeg har fornyligt fået nyt job og kigger derfor efter en lejebolig i Rødovre. I forbindelse med dette vil jeg bare høre, om der er nogle steder som er "bedre" end andre, og om der er bolig foreninger man skal passe på med? Jeg er ikke gået i dybden med boligsøgningen endnu, men har kigget lidt rundt. På trods af dette vil jeg meget gerne høre jeres svar, inden jeg kigger videre.

Da jeg skriver herinde, håber jeg, at der kommer nogle reelle og troværdige svar. :) På forhånd tak!

Venlig hilsen,
Lasse

Oprettet af: Lasse den 01. maj 2019, kl. 13:23
Besvar

Renovering af Roskildevej 04. apr 2019

Hej,

Jeg er nysgerrig på at høre hvornår i regner med at renovere den sidste del af Roskildevej - såfremt det stadig er planen?
Jeg er særlig interesseret i at høre jeres planer for stykket fra Damhustorvet til Tårnvej.
Jeg synes, at det er utrolig ærgerligt, at det sidste af vejen ikke er blevet lavet færdigt sammen med Damhustorvet. Jeg har dog fulgt med i debatten og ved at der var mange som var imod at i fortsatte arbejdet.

Mvh. Tina

Oprettet af: Tina den 04. apr 2019, kl. 10:27
Besvar | Vis svar [1]

Trafiklysene på havnevej fra jernebanen til RødovreCentret 04. apr 2019

Det har aldrig taget længere tid at køre fra Rødovre station til R'dovreCentret.
Er lysene bevidst usynkrone ?
De dobbelte lyskurve på havnevej ved stationen og ved Roskildevej modarbejder hinanden og tillader i perioder kun meget få biler over ad gangen. Jeg kører strækningen hver morgen kl 6.30 og undrer min over at jeg kan blive stoppet 4 gange i disse 4 lyskurve. Specielt den ved Roskildevej giver dagligt problemer.
Det må være muligt at sætte det om som det var for et år siden hvor man kunne komme over disse dobbelte lyssignaler på en gang.

Oprettet af: Jesper Rasmussen den 04. apr 2019, kl. 09:23
Besvar | Vis svar [1]

Køkkenkværn 30. mar 2019

Hej.
Jeg overvejer at installere en kækkenkværn i min vask. Er det tilladt?
Hilsen Tom

Oprettet af: Tom den 30. mar 2019, kl. 00:57
Besvar | Vis svar [4]

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.