Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Rødovre Butikscenter 21. feb 2019

Min kone mener at Rødovre Butikscenterblev åbnet 1. maj 1965. Vores søn blev født 7. april 1965, og hun gik med ham i banevogn fra Ved Voldgraven hvor vi boede og til åbning af Rødovre Butikscenter i 1965 ???

Oprettet af: Arne Steen Jensen den 21. feb 2019, kl. 20:00
Besvar | Vis svar [1]

Islevbrovej ved Tårnvej. 29. jan 2019

Hej.

Det er rigtigt dejligt, at Islevbrovej er blevet renoveret mellem Tårnvej og tunnellen under motorring 3. Men der er to problemer som I meget gerne må kigge på.

1: Parkeringslommerne er blevet en yndet parkeringsplads for lastbiler, og de kan ikke holde sig inden for stregerne. Man kan godt passere i en personbil, men lastbiler og f.eks. brandbiler vil ofte ikke kunne passere.

2: Når man skal dreje ud fra Ved Vandløbet, er der ikke specielt godt udsyn til højre. Samtidig er der mange biler fra højre som har meget fart på når de vil forsætte ned i tunnellen. Kørebanen er godt nok hævet i krydset, men det får ikke folk til at sænke farten, og det kan give nogle farlige situationer. Derfor vil et godt fartbump lige inden krydset Islevbrovej/Ved Vandløbet være en rigtig rar forbedring.

Bedste hilsner
Torben

Oprettet af: Torben Frandsen den 29. jan 2019, kl. 16:22
Besvar | Vis svar [9]

Lyskryds ude af synk. 24. jan 2019

Som daglig cyklist har jeg undret mig over, om det er bevidst at lyssignalet for biler og cyklister i krydset Islevbrojvej og Tårnvej sydgående ikke er i synk ?
Det kan faktist ses på Google streetview.

Oprettet af: Kenny den 24. jan 2019, kl. 14:15
Besvar | Vis svar [2]

Bro over Jyllingevej ved volden 20. jan 2019

Efterlyser et svar fra Rødovre Kommune på indlægget d. 7 Januar 2019 omkring færdiggørelsen af voldbroen over Jyllingevej??
Hvorfor sker der ikke noget? Hvad stopper projektet?
Det er til stor gene for folk at volden er spærret af i så lang tid, med en stor omvej til følge.

Oprettet af: g. jeppesen den 20. jan 2019, kl. 13:09
Besvar | Vis svar [4]

affaldssortering 17. jan 2019

på vej til vestbadet går jeg forbi nørrekær og andre boligselskaber og har bemærket at på papcontainere er tegnet pizzabakker og mælkekartoner den første er ikke ren derfor restaffald og den anden er plasticdækket og derfor restaffald prøv at spørge nogen kyndige om det ikke er rigtigt

Oprettet af: carsten nielsen den 17. jan 2019, kl. 15:32
Besvar | Vis svar [3]

Lysregulering 09. jan 2019

Hej.
Jeg benytter dagligt fodgængerovergangene på Roskildevej ved Veronikavej og ved Rødovrevej.
Den første ved Veronikavej kan jeg lige nå over hvis jeg starter for rødt lys - altså inden der bliver grønt, men kun lige til cykelstien mod København. Der bliver jeg mødt af de cyklende der ingen forståelse har for min passage, - de har jo inden jeg lander på cykelstien fået grønt lys. Jeg ser gerne en repræsentant fra Teknisk forvaltning der evner at komme hele vejen over Roskildevej medens der er grønt.
Ved Rødovrevej er det samme problem, - der er alt for kort tid til at passere gaden for grønt.
Jeg stiller gerne op til gangprøve på stederne hvis beskrivelsen her, ikke er tilstrækkelig :-)

Oprettet af: Ib Franch Jørgensen den 09. jan 2019, kl. 12:36
Besvar | Vis svar [3]

Offentlig transport i ny bydel 19. dec 2018

Jeg har det seneste år boet med min familie i irmabyen her i Rødovre. Det undre mig at der trods en meget stor forøgelse af beboere her i bydelen ikke er indtænkt ændringer i den offentlige trafik i området før langt senere i projekt og byggefasen. Vi bor mange familier, unge, seniorer mv. I bydelen og savner muligheden for nemmere adgang til transport. Kan man fra kommunens side tænkes at understøtte en hurtigere udvikling af den offentlige transport i denne del af byen?

Oprettet af: Michelle Frederiksen den 19. dec 2018, kl. 19:41
Besvar | Vis svar [1]

Der er hul i cykelstien ud for Roskildevej 262 18. dec 2018

Der er hul i cykelstien ud for Sportigan på Roskildevej.

Oprettet af: Torben den 18. dec 2018, kl. 15:03
Besvar | Vis svar [1]

Natteravnene i Rødovre 17. dec 2018

Hej,

Sig endelig til, hvis dette ikke er det rigtige sted at stille mit spørgsmål. Jeg har en teenagesøn som om kort tid snart begynder at færdes i nattelivet. Det fik mig til at tænke på sikkerheden for de unge mennesker, som naturligvis skal lære de sociale spilleregler med alkohol i blodet og ikke mindst deres grænser i denne forbindelse.

Jeg vil gerne melde mig som natteravn, såfremt der er andre aktive natteravne i Rødovre.

Kan nogen henvise mig til en eventuel forening, hjemmeside, tlf. nummer, mailadresse eller andet, som kan lede mig i den rigtige retning?

På forhånd tak!

Mvh
Pernille Iversen

Oprettet af: Pernille Iversen den 17. dec 2018, kl. 09:14
Besvar | Vis svar [2]

Fortorve i Hendriksholm kvarteret 05. dec 2018

Er der noget nyt om renovering af de sidste fortorve i Hendriksholm kvarteret ?
På Frøslevvej benytter flere og flere fodgængere vejbanen til at gå på, for det indebærer en betydelig risiko for at snuble på det stærkt ujævne fortorv. Værst er det på østsiden mlm Damhus Boulevard og Skodborgvej. Mon der er fundet en pose penge til at højne sikkerheden for fodgængerne også i dette område? Velvidende
at dette er et prioriteringsspørgsmål, vil jeg gerne appellere endnu en gang - gør noget, så vi ikke brækker arme eller ben :-)

Oprettet af: Susanne Løvgard den 05. dec 2018, kl. 08:27
Besvar | Vis svar [3]

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.