Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Natteravnene i Rødovre 17. dec 2018

Hej,

Sig endelig til, hvis dette ikke er det rigtige sted at stille mit spørgsmål. Jeg har en teenagesøn som om kort tid snart begynder at færdes i nattelivet. Det fik mig til at tænke på sikkerheden for de unge mennesker, som naturligvis skal lære de sociale spilleregler med alkohol i blodet og ikke mindst deres grænser i denne forbindelse.

Jeg vil gerne melde mig som natteravn, såfremt der er andre aktive natteravne i Rødovre.

Kan nogen henvise mig til en eventuel forening, hjemmeside, tlf. nummer, mailadresse eller andet, som kan lede mig i den rigtige retning?

På forhånd tak!

Mvh
Pernille Iversen

Oprettet af: Pernille Iversen den 17. dec 2018, kl. 09:14
Besvar | Vis svar [2]

Fortorve i Hendriksholm kvarteret 05. dec 2018

Er der noget nyt om renovering af de sidste fortorve i Hendriksholm kvarteret ?
På Frøslevvej benytter flere og flere fodgængere vejbanen til at gå på, for det indebærer en betydelig risiko for at snuble på det stærkt ujævne fortorv. Værst er det på østsiden mlm Damhus Boulevard og Skodborgvej. Mon der er fundet en pose penge til at højne sikkerheden for fodgængerne også i dette område? Velvidende
at dette er et prioriteringsspørgsmål, vil jeg gerne appellere endnu en gang - gør noget, så vi ikke brækker arme eller ben :-)

Oprettet af: Susanne Løvgard den 05. dec 2018, kl. 08:27
Besvar | Vis svar [3]

Etablering af jordvarme 01. nov 2018

Hej jeg over vejer at få jordvarme i mit hus. Jeg har været ind og læse meget om det og der står bl.a at jeg skal have en godkendelse fra kommunen inden jeg kan etablere et anlæg, er det korrekt? Hvis ja, kan jeg så ansøge online eller er det i borgerservice det foregår?

Mvh
Eva Sørensen

Oprettet af: Eva Sørensen den 01. nov 2018, kl. 11:05
Besvar | Vis svar [3]

Kegle 22. okt 2018

Hejsa.
Jeg vil blot orientere jer om, at der står en kegle fra jeres vejarbejde, hvor I har asfalteret sidestykker mellem fortov og vej. Den står mellem nr. 91 og 93. Om det er fra i år eller sidste år, kan jeg ikke huske. Den har stået der længe og jeg har bare ikke fået taget mig sammen til at skrive til jer før.

God dag
Mvh. Ayoe Bech Bøgevig - Engbovej 93.

Oprettet af: Ayoe Bech Bøgevig den 22. okt 2018, kl. 11:24
Besvar | Vis svar [1]

Afskærmning af byggegrund hjørnet af Damhus Boulevard og Avedøre Havnevej 01. okt 2018

Ifm Gefion groups projekt ved Rødovre Stationscenter står afskærmning med plankeværk og betonklodser så langt ude på Damhus Boulevard at gående går ude på vejbanen. Der burde opsættes et skilt med fodgængere henvises til modsatte fortorv da der opstår problemer når billister skal over "stille bombet" før fodgængerovergangen i østlig retning eller at afskærmingen rykkes indad så der bliver plads til fodgængere.

Oprettet af: Chris Falke Daimo den 01. okt 2018, kl. 11:42
Besvar | Vis svar [1]

Parkering ved rådhuset 11. sep 2018

Jeg har idag forsøgt at finde en p-plads ved rådhuset, for at benytte biblioteket. Det var helt umuligt. Alle pladser var besat. Det er ikke første gang, jeg må køre igen, fordi alle pladser er optaget.
Vil det ikke være muligt, at lave nogle tidsbegrænsede p-pladser specielt til besøgende på biblioteket? Jeg ved godt, at der er nogle få stykker af denne slags, men det er slet ikke nok, da de jo bliver brugt af besøgende til både rådhus og bibliotek. Jeg ved godt, der arbejder mange mennesker disse to steder, men det er ikke i orden, at der ikke er nogle pladser til os andre.
Med håb om, at der vil blive gjort noget ved dette problem, sendes de venligste hilsner.
Kirsten Schmidt

Oprettet af: Kirsten Schmidt den 11. sep 2018, kl. 13:37
Besvar | Vis svar [2]

Renovering af vej på Rudebækvej 08. aug 2018

Vejen er hullet og er sunket i forhold til kloaker og overkørsler. Der samler sig store mængder vand ved kloaker og "kantsten". Flere beboeres biler skraber på, når de benytter overkørslerne.

Oprettet af: Jacob den 08. aug 2018, kl. 13:10
Besvar | Vis svar [1]

åbningstider i datastuerne 30. jul 2018

Jeg mener de anførte åbningstider ikke er korrekte og vil forslå at de jævnligt kontrolleres og opdateres på RK.dk

Oprettet af: vitus nielsen den 30. jul 2018, kl. 16:18
Besvar | Vis svar [2]

vejriste og deres rensning 17. jul 2018

Til Teknisk Forvaltning

Ser til min glæde at man vil rense gadeeriste på de større veje. Håber det omfatter den del af Valhøjs Alle, der er beliggende i villakvarteret. Ristende er stoppede med risiko for oversvømmelse så bred rensningen ud til efter behov.
vh Kristian Rasch Gam, Valhøs Allé 34

Oprettet af: Kristian den 17. jul 2018, kl. 10:47
Besvar | Vis svar [1]

Fri med fuld løn pga varme i gartnerafdelingen 17. jul 2018

Jeg er harm fordi jeg som borger i RK betaler til at flere ansatte i gartnerafdelingen har holdt fri med fuld løn i 8-10 dage pga. varmen. Planter og græs gror ikke så meget. Derfor har en stor del af de ansatte i gartnerafdelingen været hjemme med fuld løn. Jeg vil mene, at der må være andre opgaver som kan løses, så mine skattepenge ikke går til at man i gartnerafdelingen går hjemme med fuld løn i mange dage. Hvem har godkendt dette ?

Oprettet af: John Mogensen den 17. jul 2018, kl. 09:04
Besvar | Vis svar [2]

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.