Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Nye indkørsler. 15. maj 2018

Det er dejligt med de ny ind/udkørsler I laver, men kan I ikke lade være med at lave kant til vejen, da det er farligt, når man som cyklist skal dreje ind fra vejen/cykelstien. Hvis man kører lidt skævt ind på en indkørsel, så er der stor risiko for at vælte p.g.a. kantsten.

Oprettet af: Jeanet den 15. maj 2018, kl. 07:45
Besvar | Vis svar [1]

Officiel kanal til kommunens it-indkøb? 02. maj 2018

Hej Rødovre Kommune,

På vegne af den virksomhed jeg arbejder i som hedder syspeople vil jeg gerne høre om det er muligt at få informationer offentliggjort, om hvordan kan komme i kontakt med kommunens it-indkøbsafdeling.

Vi har et produkt som Aalborg kommune også har gjort sig benytte af, der hedder servicenow.

Kan du hjælpe mig, til hvilken vej jeg skal ?

Oprettet af: Lisa Hansen den 02. maj 2018, kl. 14:18
Besvar | Vis svar [1]

Ombygning af Roskildevej ved Damhuskroen 02. maj 2018

Umiddelbart vil man mene at det er helt vildt så længe arbejdet ned at etablere en rabat samt fodgængerovergange kan tage! Men når man kører forbi dagligt er man ikke overrasket. Det er nemlig tit at ingen arbejder på projektet eller meget få er på arbejde - og naturligvis arbejdes der ikke i weekender. Imens blokerer kommunen en af Københavns hovedfærdselsårer. Tillykke med mangel på evne til projekt- og leverandørstyring. I er bare gode!

Oprettet af: Pendler den 02. maj 2018, kl. 08:04
Besvar

Islevbrovej 30. apr 2018

Jeg beklager mit tidligere indlæg vedr. spærringen ved Tårnvej.
Spærringen er endt.
Men hvornår åbnes for gennemkørsel gennem tunnelen?
Venlig hilsen

Oprettet af: Ole Winther den 30. apr 2018, kl. 19:46
Besvar | Vis svar [1]

Trafiklys /overgang Roskildevej og Auroravej 26. apr 2018

Vi har pt en hel del udfordringer når vi skal benytte overgangen fra Damhustorvet Roskildevej v/Sydbank til Auroravej.Det har nu i 2 dage ikke været muligt at benytte lyskurv da den/de er nedtaget for at sætte nye op.Det er ekstremt farligt at gå over der men kunne man ikke have sat noget midlertidigt mobilt op .Det er ganske farligt og urimeligt for både fodgængere cyklister og biler og der er ikke spærret der er fri adgang til at krydse hvis man tør.

Oprettet af: Anne Kümler Rasmussen den 26. apr 2018, kl. 18:00
Besvar

Elbaseret gulvvarme 25. apr 2018

Hej.
I forbindelse med en ombygning ønsker vi etablering af gulvvarme i en del af vores hus. Vandbåret gulvvarme bliver for dyrt at installere, så løsningen bliver elbaseret.

Jeg er bekendt med at der findes muligheder for dette, men på RK´s hjemmeside kan jeg kun finde, at elvarme er forbudt.

Vi opvarmer i forvejen huset med naturgas (primær varmekilde) og supplerer med brændeovn. Gulvvarmen er kun en supplerende varmekilde som skal fungere som komfortvarme under et flisegulv. Hvordan kommer jeg videre med det?

Mvh
Tom

Oprettet af: Tom Jensen den 25. apr 2018, kl. 09:01
Besvar | Vis svar [2]

Trafiklys 15. apr 2018

T-kryds ved vandtårn på Tårnvej-Rødovre Centrum - her er grønt for gående parallelt med Tårnvej meget kort tid - man kan ved almindelig gang, ikke nå over vejen - dette medfører at mange løber eller går over for rødt. Ofte er højresvingende billister tæt på at ramme fodgængere.

Oprettet af: Michael den 15. apr 2018, kl. 20:03
Besvar | Vis svar [6]

Roskildevej omlægningsprojekt 13. apr 2018

Hej Rødovre kommune
Kan i knytte et par ord på at hvorfor projektet forsinkes så volsomt fra planen, og hvordan i har tænkt jer at undgå gentagelser i de næste etaper, af Roskildevej omlægning ?

Oprettet af: Christian den 13. apr 2018, kl. 08:47
Besvar | Vis svar [2]

brugte pc´er 12. apr 2018

Vi er flere der har en ældre pc stående som vi ikke bruger mere, og som ikke føler sig trygge ved bare at nulstille pc og kaste den på Genbrug stationen, da nogle kan misbruge vores personlige data. Hvor kan man på sikker vis få renset og slettet sin pc før man kan kassere den ???

Oprettet af: lisa løvenkrands den 12. apr 2018, kl. 11:48
Besvar | Vis svar [4]

Internet/renovering af Damhustorvet 10. apr 2018

Vi har fe seneste uger oplevet, at vores internet er blevet meget dårligt - det 'lacker', vi bliver pludselig smidt af, osv. Denne forringelse er sket samtidig med, at renoveringen er rykket fra sydsiden over til nordsiden og dermed tættere på, hvor vi bor. Er der blevet gravet kabler over? Har andre borgere oplevet samme problemer?

Oprettet af: Hanne Moesgaard Broman den 10. apr 2018, kl. 16:32
Besvar | Vis svar [1]

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.