Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Studenterkørsel 27. maj 2016

Hej,

Jeg ville blot høre hvad i mener i Rødovre Kommune omkring de nye regler der tillader andre skoler end de gymnasielle at køre studenterkørsel?

Mvh
Andreas

Oprettet af: Andreas den 27. maj 2016, kl. 12:45
Besvar | Vis svar [1]

Savner en kampagne for brug af cykelhjelme 20. maj 2016

Jeg ved godt, at det er folks eget ansvar, hvorvidt de ønsker at bruge cykelhjelm eller ej. Dog kunne jeg godt ønske at Rødovre lavede en kampagne, der satte fokus på, hvor vigtigt det er at bære cykelhjelm i trafikken. Personligt kunne jeg aldrig finde på at bevæge mig ud i trafikken uden cykelhjelmen plantet på mit hoved.

Er det noget, I har haft i overvejelserne, eller er der ikke ressourcer til det? Nye undersøgelser viser, at to ud af tre vil gøre det lovpligtigt at køre med cykelhjelm. Personligt ville det glæde mig meget, hvis det var en sag, som Rødovre Kommune gik aktivt ind i.

Kilder:

- Politiken.dk - "To ud af tre vil gøre det lovpligtigt at køre med cykelhjelm" (9. marts 2016)

testguro.dk/test-af-cykelhjelme/

Tak for jeres store arbejde i øvrigt. Jeg er stolt over at være en del af Rødovre kommune

Oprettet af: Martin den 20. maj 2016, kl. 11:11
Besvar | Vis svar [1]

Basketballbane 09. maj 2016

Hej,

Med den rivende udvikling basketball har fået i Danmark, ville jeg med glæde gerne have opstillet endnu flere basketbaner til brug for hele Rødovre kommunes befolkning. Dette er en sport der kan samle store som små og jeg synes der er for meget fokus på kun at få lavet nye fodboldanlæg.

Jeg bor nede ved Amorinvej og ville med glæde se nogle alternativer her omkring.

Mvh Mark fra Nordicdeco.dk (Glad borger der savner lidt alternativer)

Oprettet af: Mark den 09. maj 2016, kl. 10:38
Besvar | Vis svar [3]

Mangel på parkeringsplader i centrum.. 06. maj 2016

Jeg besøger jævnligt Rødovre C, da jeg arbejder der 3 gange om ugen.. Gang på gang skal jeg irritere mig over, at jeg ikke kan finde en parkeringsplads. Jeg ved godt, at der er andre steder, der er mere mangel på parkeringspladser, men det er stadig et problem. Jeg må typisk parkere over 1 km. fra min arbejdsplads, og det giver noget ekstra transporttid.

Jeg håber, at I vil overveje at lave nogle parkeringspladser i centrum. For min skyld må det gerne være betalingspladser, hvis der er brug for finansiering.

Med Venlig Hilsen
Mark (glad gæst i skønne Rødovre, der savner lidt flere p-pladser)

Oprettet af: Mark den 06. maj 2016, kl. 09:28
Besvar | Vis svar [2]

vedr. værdighedsmilliarden 29. apr 2016

Jeg går varmt ind for, at pengene bruges til Cykler på Plejehjemmene. Min nu afdøde mand boede på Engskrænten, hvor de havde en Cykel. Jeg har talt med flere af beboerne, som stod i kø for den oplevelse det er, at komme lidt rundt i kommunen, og samtidig få frisk luft, jeg håber mange flere vil få den chance. med venlig hilsen Grethe Nielsen

Oprettet af: Grethe Nielsen den 29. apr 2016, kl. 09:14
Besvar | Vis svar [1]

Beplantning op mod vestvolden. 26. apr 2016

Hej
Det smerter en gammel Rødovre boer født på Tårnvej, og har brugt mange timer på vestvolden, at se at beplantningen fra volden og ud mod bebyggelsen mod Korsdalsvej og Nørregårsvej får lov til at vokse fulstendig vildt.
Jeg synes det ville kunne blive et fantastiks område for byens borger at få ryttet de mange vildt voksende træer og kun lade nogla af de fantastikste flotte store bøge træer stå og ellers kun have et dejligt græsareal til at boldre sig på oh holde piknikudflugter, med et flot syn til en flot vestvold med flot byggeri af bunkere.
Med venlig hilsen
Carsten Svendsen

Oprettet af: Carsten Svendsen den 26. apr 2016, kl. 09:28
Besvar | Vis svar [1]

Vejen ved sportpladsen jernskinner stikker op 29. mar 2016

Min mands cykel punkteret på for og bag hjul dæk og slange ødelagt hvem skal betale dette.Der stikker jern skinner op flere steder på de nye gule og sorte fliser er lige på kanten 1til 2cm op det er til farer for cykelister tror det afstand skinner håber at hører fra jer venlig Hilsen Susanne Persson

Oprettet af: Susanne Persson den 29. mar 2016, kl. 23:11
Besvar | Vis svar [2]

Ungdomsbyen 09. mar 2016

Da man i øjeblikket er i fuld gang med nedrivning af Ungdomsbyen, vil jeg anbefale at man vil bevare grundstensdokumenterne fra de forskellige huse-evt. i lokalhistorisk samling:
Er TF bekendt med at der ligger flere nedgravede oliebeholdere på området?

Oprettet af: Palle Toftemann den 09. mar 2016, kl. 14:35
Besvar | Vis svar [1]

svineri 19. feb 2016

Jeg der bor i det nordlige Rødovre synes snart der er så beskidt og ulækkert på vores fortove. Prøv at gå en tur fra Islev bibliotek hen ad Tårnvej, forbi HOFOR (vandværket i Islev). Jeg har skrevet til dem om ikke de kunne klippe deres hæk ind, så begge fortovsfliser var til at gå på, intet sker. Gå videre over til Islev Torv, ved vandløbet før Danmarkshusene flyder det med affald på skrænterne ned til vandet.
I tunnelen under motorvejen er der plastret til med grafitti på væggene.Gå en tur fra hjørnet af Rødovrevej/Islev bibliotek til Islev Kirke. Ukrudt og affald overalt ind mod ejendommene, for ikke at tale om hundelorte. Gå en tur over til Aldi ved Broparken ad Slotsherrensvej. Hundelorte overalt, på brøndæksler osv. Affaldsspanden uden for Aldi er altid fyldt og affald overalt rundt om.
Jeg ved ikke om det er mig der ikke følger med tiden, men hvorfor er der ingen sanktioner overfor husejere der ikke passer deres fortove, Boligselskaber der ikke tømmer affaldsspande og hundejere der ikke tager deres hunds lort med sig.

Oprettet af: ulla radmer den 19. feb 2016, kl. 17:35
Besvar | Vis svar [2]

børn 11. feb 2016

Hvordan skal jeg tilføje min ældste søn i feltet børn , der er kun opført min yngste søn Johnny E pedersen. vi har også 1 søn Dan Esmarch Pedersen der er født 080376

Oprettet af: P10022975 den 11. feb 2016, kl. 16:08
Besvar | Vis svar [1]

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.