Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Mangler liste over sportsklubber 03. sep 2017

Hej,

Jeg er en mand på 34 år, som netop (for få uger siden) er flyttet til byen. Jeg har altid dyrket meget sport og motion, men jeg har desværre ikke haft held med at finde en passende sportsklub i Rødovre. Mine foretrukne sportsgrene er fodbold og håndbold.

Jeg har forsøgt at læse om mulighederne på, men jeg har endnu ikke fundet en komplet liste..

Oprettet af: Mark den 03. sep 2017, kl. 14:58
Besvar | Vis svar [1]

Gangbro over jyllingevej 01. sep 2017

Jeg forstår ikke at når man laver en ny gangbro ikke laver en mulighed for at gående med barnevogn/klapvogn nemt kan komme over broen. Jeg har lige forsøgt at komme op på den lange trappe og selvom trinene ikke var så stejle måtte jeg alligevel opgive.
Hvorfor ikke lave en flad 'opgang', så kan cyklende (med og uden børn) sikkert og nemt krydse den store vej.

Mvh Nathja Lund.

Oprettet af: Nathja Lund den 01. sep 2017, kl. 14:02
Besvar | Vis svar [1]

Koncerter på plænen 27. aug 2017

Hej.
Vi synes det er en god ide at kulturen bredes ud, også i Rødovre men må samtidig erkende at niveauet for antal af koncerter, deres støjnivau og ikke mindst deres længde alligevel har nået en højde hvor vi oplever at grænsen er nået, senest med koncerterne i weekenden.
Vi bor endda ikke i Rødovre men i Vanløse ved Jyllingevej st. Musikken til koncerterne er faktisk så høj at vi kan høre det meste af teksterne, så selv med lukkede døre og vinduer er en lørdag meget lang når de starter om formiddagen og som i går først sluttede kl. 0.45. og så ovenpå en fredag aften hvor den ligeledes stod på musik hele eftermiddagen og aftenen.
Vi håber man i kommunen vil evaluere på hvormange af disse koncerter der er rimelige i løbet af en sommer og ikke mindst om det er rimeligt at der bliver spillet en hel weekend.

Venlig hilsen
Mette Falk Holm
Tyborøn Alle 86 A.
2720 Vanløse.

Oprettet af: Mette Falk Holm den 27. aug 2017, kl. 10:17
Besvar | Vis svar [1]

Udendørs konceerter - larm 26. aug 2017

Jeg er meget enig i det den forrige borger Johannes skriver om det støjhelvede som disse koncerter giver anledning til.
Det er mig aldeles uforståeligt at RK giver tilladelse hertil. Men ungdommelige socialdemokratiske stemmer tæller øjensynligt mere end alle de gode og ældre skatteborgere der bor i villakvartererne rundt om, der får en hel week-end spoleret af støj. Her lørdag formiddag er der allerede gang i den deroppe!

Oprettet af: Vitus Nielsen den 26. aug 2017, kl. 11:56
Besvar | Vis svar [2]

Udendørs koncerter i weekenden - høj musik 25. aug 2017

Hej, jeg er ved at være ret ked af de mange udendørskoncerter i Rødovre, hvor man ufrivillig skal lægge øre til musik som man nødvendigvis ikke synes om og som er så højt at man også kan høre dem indenfor bag både lukkede døre og vinduer. Kan man ikke tage lidt hensyn og holde dem indendørs eller steder hvor musikken ikke generer så mange beboer, evt stoppe kl 22:00 hvor flere som skal på arbejde næste dag gerne vil have nattero. Det er jo ikke fordi at udbuddet af koncerter i København og stor København er lille, tvært om, der er et hav af koncerter at vælge i mellem. Som beboer i Rødovre kan man høre dem alle både i haven og indenfor.

Oprettet af: Susanne Frederiksen den 25. aug 2017, kl. 22:06
Besvar | Vis svar [3]

Virksomhedsflytning 24. aug 2017

Hej

Vi overvejer at flytte vores nystartet virksomhed fra Vesterbro til Rødovre.

Har i nogen rådgivere, der kan hjælpe os med det, og hvor får vi kontakt med dem?

Ligeledes vil vi også gerne spørge om det er mulighed for at starte et samarbejde med jeres institutioner, hvor der er behov for sovepladser, med henblik på at sikre at sovepladserne giver den nødvendige afstressning. Hvem skal vi kontakte for at starte en dialog om denne mulighed?

Sidst, men ikke mindst, kunne vi også godt tænke os noget information om muligheden for at få en ledig i arbejde hos os. Hvem skal vi kontakte i den henseende?

Med venlig hilsen
Martin Jørgensen

Oprettet af: Martin Jørgensen den 24. aug 2017, kl. 15:22
Besvar | Vis svar [5]

ROTTER 17. aug 2017

I går aftes d. 16 aug kl 22.30 , da jeg kom hjem fra arbejdet observeret 1-2 totter v Maglekær 17 og endevæggen Mod Lillekær. Der er en rist næsten udenfor min dør der så jeg dem

Oprettet af: Alice Andersen den 17. aug 2017, kl. 11:30
Besvar | Vis svar [3]

Udbetaling af børnepenge 16. aug 2017

Hej Rødovre kommune,

Da vi snart flytter hele familien til Rødovre ville jeg høre hvornår i udbetaler børnepenge da vi netop flytter d. 20 oktober. Kan vi forvente at få udbetalingen fra Rødovre kommune eller den tidligere kommune? Vi står nemlig og mangler en masse nyt børnetøj til vores 3 børn og har fået gode rabatter med webshoppen som godt vil være med til at vi kan betale før vi flytter og betale med børnepenge d.20 oktober men det kan ikke lade sig gøre hvis vi ikke får udbetalingen til den aftale tid.

Oprettet af: Jesper Jørgensen den 16. aug 2017, kl. 09:54
Besvar | Vis svar [1]

Praktikophold 16. aug 2017

Hej

Vi har drøftet muligheden for at tage en praktikant ind, da vi er ved at starte noget nyt op i og omkring Rødovre kommune. Det kan fx være ved aktivering af langtidsledige. Hvem skal vi kontakte inden for dette område?

venlig hilsen

Henrik Thomsen

Oprettet af: Henrik den 16. aug 2017, kl. 01:12
Besvar | Vis svar [1]

EAN betalinger 15. aug 2017

Hej RK.
Vi er en jysk virksomhed som sende over hele Danmark.
Til tider oplever vi at der er problemer med betaling fra offentlige institutioner fordi vi skal bruge en 4 cifret kode når regningen skal sendes.
Nu har en af jeres institutioner rettet henvendelse til os om at købe produkter hos os og jeg vil i den forbindelse gerne vide hvordan det forholder sig hos jer.
Med venlig hilsen
Monica Nielsen

Oprettet af: Monica den 15. aug 2017, kl. 19:07
Besvar | Vis svar [3]

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.