Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Højt musik på islev skole 14. aug 2017

Det kan da ikke være rigtigt at hele kvarteret skal vækkes af mega højt musik,det kan godt være det er første skoledag,men der er nogen der har aften eller natarbejde.mvh Sanne marx

Oprettet af: Sanne marx den 14. aug 2017, kl. 09:03
Besvar | Vis svar [1]

Parkering på Tårnvej ved nr 2-28 07. aug 2017

Kunne man ikke henvise store varevogne og kassevogne til at parkere på p pladsen ved krydset Tårnvej. Disse holder ofte så dårligt parkeret at man har et elendigt udsyn når man kommer inde fra vores parkeringsplads. Hvis ikke dette er en mulighed så ville det være en stor hjælp hvis der kunne blive opsat spejle så vi bedre kan orientere os.

Oprettet af: Marianne Frederiksen den 07. aug 2017, kl. 02:37
Besvar | Vis svar [1]

Irnabyen - skoledistrikt 16. jul 2017

Hvor skal Irmabyen børn gå i skole?

Oprettet af: Yvonne Milo den 16. jul 2017, kl. 08:32
Besvar | Vis svar [3]

Muligheder for en aktiv fritid 30. jun 2017

Hej

Pga. studie flytter jeg snart til Rødovre og jeg har prøvet at lede lidt rundt på internettet efter muligheder for at have en aktiv fritid i kommunen. inde på træningsguiden læste jeg noget om, at svømning er super godt for os der gerne vil dyrke en aktivitet, der ikke tærer så meget på det fysiske - hvilket jeg selv tænker passer rigtig fint til mig :-)

Men altså, aktiviteter, alternative aktiviteter som gerne er vedvarende så det ikke blot er sjovt en enkelt gang :-)

Vh Cecilie

Oprettet af: Cecilie Rosendahl den 30. jun 2017, kl. 12:37
Besvar | Vis svar [2]

Fiber i Rødovre kommune - muligheder og bredbåndspuljen 29. jun 2017

Hej RK,

Jeg ved ikke om dette spørgsmål er helt malpalceret og om i overhoved har mulighed for at svare på det, men nu prøver jeg alligevel.

Jeg skal bruge fiber-bredbånd i min husstand af forskellige årsager. Jeg kan her www.xn--billig-bredbnd-wib.nu/blog/bedste-internetudbydere.php læse mig til at Waoo er den bedste udbyder på markedet, men men men... Waoo er jo nærmest utilgængeligt i hovedstadsområdet - deribland Rødovre, hvor jeg bor.

Ved i om der er planer om at få del i bredbåndspuljen, så vi kan få firmaer som Waoo til at tilbyde fiber i området, eller hvordan står det til?

Kender i alternativer, hvis man gerne vil have hurtigt internet i kommunen?

Jeg arbejder hjemmefra 2 gange om ugen, og har derfor brug for en meget hurtig forbindelse, hvis mine programmer osv. skal køre ordentligt via VPN.

Mvh.
Kenny

Oprettet af: Kenny Madsen den 29. jun 2017, kl. 14:29
Besvar | Vis svar [3]

Sponsorat/arrangement for skoler 28. jun 2017

Hejsa,

Hvem skal man have fat i, hvis man ønsker at sponsorere/lave et mindre arrangement for nogle af skolerne i kommunen? Vi sidder med overvejelser herom.

Dbh,
Peter - styled.dk/

Oprettet af: Peter M den 28. jun 2017, kl. 11:37
Besvar | Vis svar [1]

Hotel 14. jun 2017

Synes der skal bygges et hotel i Rødovre

Oprettet af: Jette rasmussen den 14. jun 2017, kl. 22:45
Besvar | Vis svar [1]

Trafiksikkerhed 14. jun 2017

Kan nogen forklare mig rationalet?: - på Storekær langs banen, lang lige vej med få udkørsler, der har godt overblik og bred græsrabat - er der parkering forbudt i begge vejsider, vejbump OG hastighedsbegrænsning på 30 km, - fint nok for så vidt

MEN på Frøslevvej, smal villavej med småbørn, en del skolebørn og et vejsving umiddelbart efter indkørslen fra Damhus Boulevard er der hverken bump eller hastighedsrestriktion......men dårligt overblik og høj hastighed.
Der forestår et større byggearbejde omkring Rødovre Station, og der skal ikke meget fantasi til at forestille sig øget trafik på villavejen. Kan man ikke forsøge at forbedre trafiksikkerheden snarest?

Oprettet af: Susanne Løvgard den 14. jun 2017, kl. 12:48
Besvar | Vis svar [4]

Bedre vejledning omkring hjælpemidler 14. jun 2017

Hej.

Jeg er ved at finde ud af hvad reglerne egentligt omkring hjælpemidler, altså hvilke hjælpemidler man kan få stillet til rådighed af kommunen. Jeg har fundet den her side:

www.rk.dk/borger/socialservice/hjaelpemidler/hjaelpemidler-forbrugsgoder-og-boligaendringer/

Desværre er den ikke så specifik (altså omkring konkrete produkter, fx rollatorer) og også forholdsvist læsetung. Har I ikke lavet nogle vejledninger som er mere konkrete og læsevenlige? Jeg har fx fundet denne på nettet, men ved ikke om indholdet af den blot er generelt eller om det også gælder her i kommunen:
www.livetsomsenior.dk/vejledning-i-bevilling-af-hjaelpemidler

Mvh.
Karsten

Oprettet af: Karsten den 14. jun 2017, kl. 11:17
Besvar | Vis svar [5]

Sankt Hans bål 2017 07. jun 2017

Jeg har fødselsdag 23/6 og har altid gæster den aften. Vi har hvert år en udfordring med at finde OVERBLIK over HVOR og HVAD TID Sankt hans bål er og tændes

Kan Hjælpe med et overblik over steder og tider for bål og hvornår de tændes i år?

Vil nemlig gerne kunne vurdere hvilke der ligger i gåafstand så vi kan nå at grille og spise dessert hjemme i haven og børnene ikke igen går glip af bålet

På forhånd mange tak

Oprettet af: Helle den 07. jun 2017, kl. 23:19
Besvar | Vis svar [1]

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.