Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Parkering ved rådhuset 11. sep 2018

Jeg har idag forsøgt at finde en p-plads ved rådhuset, for at benytte biblioteket. Det var helt umuligt. Alle pladser var besat. Det er ikke første gang, jeg må køre igen, fordi alle pladser er optaget.
Vil det ikke være muligt, at lave nogle tidsbegrænsede p-pladser specielt til besøgende på biblioteket? Jeg ved godt, at der er nogle få stykker af denne slags, men det er slet ikke nok, da de jo bliver brugt af besøgende til både rådhus og bibliotek. Jeg ved godt, der arbejder mange mennesker disse to steder, men det er ikke i orden, at der ikke er nogle pladser til os andre.
Med håb om, at der vil blive gjort noget ved dette problem, sendes de venligste hilsner.
Kirsten Schmidt

Oprettet af: Kirsten Schmidt den 11. sep 2018, kl. 13:37
Besvar | Vis svar [2]

Renovering af vej på Rudebækvej 08. aug 2018

Vejen er hullet og er sunket i forhold til kloaker og overkørsler. Der samler sig store mængder vand ved kloaker og "kantsten". Flere beboeres biler skraber på, når de benytter overkørslerne.

Oprettet af: Jacob den 08. aug 2018, kl. 13:10
Besvar | Vis svar [1]

åbningstider i datastuerne 30. jul 2018

Jeg mener de anførte åbningstider ikke er korrekte og vil forslå at de jævnligt kontrolleres og opdateres på RK.dk

Oprettet af: vitus nielsen den 30. jul 2018, kl. 16:18
Besvar | Vis svar [1]

vejriste og deres rensning 17. jul 2018

Til Teknisk Forvaltning

Ser til min glæde at man vil rense gadeeriste på de større veje. Håber det omfatter den del af Valhøjs Alle, der er beliggende i villakvarteret. Ristende er stoppede med risiko for oversvømmelse så bred rensningen ud til efter behov.
vh Kristian Rasch Gam, Valhøs Allé 34

Oprettet af: Kristian den 17. jul 2018, kl. 10:47
Besvar | Vis svar [1]

Fri med fuld løn pga varme i gartnerafdelingen 17. jul 2018

Jeg er harm fordi jeg som borger i RK betaler til at flere ansatte i gartnerafdelingen har holdt fri med fuld løn i 8-10 dage pga. varmen. Planter og græs gror ikke så meget. Derfor har en stor del af de ansatte i gartnerafdelingen været hjemme med fuld løn. Jeg vil mene, at der må være andre opgaver som kan løses, så mine skattepenge ikke går til at man i gartnerafdelingen går hjemme med fuld løn i mange dage. Hvem har godkendt dette ?

Oprettet af: John Mogensen den 17. jul 2018, kl. 09:04
Besvar | Vis svar [2]

Damhustorvet mangler træer/buske 06. jul 2018

Min mand og jeg var til indvielsen af det nye Damhustorv...fin begivenhed.
Selve Torves udformning kan der være mange meninger om.
Springvandet er fint, dog blæste det meget den dag og jeg vil mene, at der burde være plantet lidt træer, buske mm således, at der kunne komme lidt læ på Torvet.
I dag kom jeg med bus 6A til KBH og da jeg passerede Damhustorvet, både ud og også hjem, var det første og eneste man så Helges Pølsevogn, der ikke er noget kønt syn.
Syntes det er fint, at der er en pølsevogn, MEN den tager fuldstændig opmærksomheden fra den man egentligt skulle se...springvandet mm....Kunne man ikke opsætte en slags væg....gerne ????????træer/ buske bag pølsevognen og også gerne på siderne....noget der kunne gemme den lidt og samtidig give læ på torvet. Der mangler noget beplantning.
- hvad med de flotte ????????planteopstillinger, der ellers står flere steder ved kommunegrænserne?....Venlig hilsen Susanne Bruun

Oprettet af: Susanne Bruun den 06. jul 2018, kl. 14:26
Besvar | Vis svar [1]

information 04. jul 2018

jeg var indlagt på Herlev hospital i april en dag kom der en gruppe mennesker og de ville at jeg skulle overføres til genoptrænings centret på jeg spurgte om omkostninger ved det svar var 116kr pr.dag men der kom en person fra kommunen hun sagde at det ville kommunen tage sig af det lyder godt tænkte jeg
god kommune men her forleden fik jeg pension og så der manglede noget jeg fandt en besked på borger.dk at der var trukket 3995 for maj måned for ophold på genoptræningscentret det viser at den person fra kommunen ikke havde talt sandt dejligt en fed måned 3995 + husleje + apotek =11500 så kan i selv regne ud hvad der er tilbage af folkepensionen

Oprettet af: carsten nielsen den 04. jul 2018, kl. 09:19
Besvar | Vis svar [1]

Indvielse af Damhustorvet 03. jul 2018

Hej,
Er der planer om en indvielse af Damhustorvet efter den langvarige ombygning?
Er der sat dato på?
Med venlig hilsen
Keld Sander

Oprettet af: Keld Sander den 03. jul 2018, kl. 11:04
Besvar | Vis svar [1]

damhustorvet 25. jun 2018

Tog på cykeltur for at bese det meget forsinkede og sikkert dyre nye Damhustorv.
Det var en stor skuffelse! mage til kedelig og uinspirerende fliseplads skal man lede længe efter. Det bliver med garanti ikke et sted, hvor hverken områdets beboere eller handlende, ønsker at opholde sig ud over hvad det tager at spise en pølse!

Oprettet af: vitus nielsen den 25. jun 2018, kl. 16:01
Besvar | Vis svar [3]

fejning af veje 24. jun 2018

hej. det undrer mig at vi ikke har set fejemaskinen i den nordlige ende af Rødovre overhovedet i år,mere præcist på Lerholm Vænge er der en forklaring på dette. mvh Henrik

Oprettet af: Henrik kristensen den 24. jun 2018, kl. 15:41
Besvar | Vis svar [1]

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.