Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Bedre vejledning omkring hjælpemidler 14. jun 2017

Hej.

Jeg er ved at finde ud af hvad reglerne egentligt omkring hjælpemidler, altså hvilke hjælpemidler man kan få stillet til rådighed af kommunen. Jeg har fundet den her side:

www.rk.dk/borger/socialservice/hjaelpemidler/hjaelpemidler-forbrugsgoder-og-boligaendringer/

Desværre er den ikke så specifik (altså omkring konkrete produkter, fx rollatorer) og også forholdsvist læsetung. Har I ikke lavet nogle vejledninger som er mere konkrete og læsevenlige? Jeg har fx fundet denne på nettet, men ved ikke om indholdet af den blot er generelt eller om det også gælder her i kommunen:
www.livetsomsenior.dk/vejledning-i-bevilling-af-hjaelpemidler

Mvh.
Karsten

Oprettet af: Karsten den 14. jun 2017, kl. 11:17
Besvar | Vis svar [5]

Sankt Hans bål 2017 07. jun 2017

Jeg har fødselsdag 23/6 og har altid gæster den aften. Vi har hvert år en udfordring med at finde OVERBLIK over HVOR og HVAD TID Sankt hans bål er og tændes

Kan Hjælpe med et overblik over steder og tider for bål og hvornår de tændes i år?

Vil nemlig gerne kunne vurdere hvilke der ligger i gåafstand så vi kan nå at grille og spise dessert hjemme i haven og børnene ikke igen går glip af bålet

På forhånd mange tak

Oprettet af: Helle den 07. jun 2017, kl. 23:19
Besvar | Vis svar [1]

90 er fest 27. maj 2017

I har så ødelagt årets hidtil dejligste aften for indbyggere i hele Rødovre, Hvidovre, Vanløse og formentlig ydre Brønshøj og ydre Frederiksberg med ekstrem støjforurening fra kl 18-24. Hvad fanden er meningen?

Oprettet af: Marianne Ifversrn den 27. maj 2017, kl. 23:28
Besvar | Vis svar [1]

Irma Byen - Åbent brev til borgmesteren for Rødovre kommune 19. maj 2017

Jeg har købt en lejlighed med have i den kommende Terrassehaven og fik at vide, at haven lå ud til grønne områder og parker og nu må jeg så konstatere, at min have kommer til at ligge ud til et larmende område med en kommende inst. i to etager med 180 børn - hvordan kan i være bekendt at beslutte sådan noget, når i ved, at der ligger over hundrede nye lejligheder i Terrassehaven lige over for inst. med nye beboere, som troede de havde købt deres drømme lejlighed? Jeg kommer fra Gladsaxe kommune, og må ærligt indrømme, det første håndsindtryk som jeg har fået af Rødovre kommune tegner på ingen som helst måde godt. Der er så mange nye beboere som bliver berørt af dette og i kan ganske simpelt ikke være det bekendt.

Jeg er så bitter over dette, og har ikke ord for dette - jeg glæder mig på ingen måde til at flytte ind nu, og jeg ved, at der vil komme mange protester over dette. Få nu ændret denne beslutning og læg inst. et andet sted, hvor den ikke generer 146 nye lejligheds købere.

Venlig hilsen Kit Svendsen

Oprettet af: Kit Svendsen den 19. maj 2017, kl. 22:23
Besvar | Vis svar [1]

Stibroen over Jyllingevej ved Højrisvej 28. apr 2017

Hvordan går det med den nye bro? Referatet fra kommunalbestyrelsesmødet 29-11
siger at arbejdet skulle kunne starte i april d.å. men indtil nu er der intet sket. Det er snart 2 år siden at broen blev ødelagt og den er meget savnet.
MVH

Oprettet af: Bendt Rasmussen den 28. apr 2017, kl. 16:50
Besvar | Vis svar [1]

Damhussøen 14. apr 2017

Når man , som jeg, ofte går rundt om Damhussøen, bemærker man at der på Københavnersiden er masser af bænke ved søbredden med en skøn udsigt over søen. Hvorfor er der ikke een eneste på Rødovresiden? Stedet er uden sammenligning een af kommunens største attraktioner og et par bænke ville understøtte dette.

Oprettet af: Susanne Løvgard den 14. apr 2017, kl. 08:47
Besvar | Vis svar [4]

Låge til vejplads skriger! 29. mar 2017

Så er den gal igen......lågen mod Tæbyvej skriger når den åbner og lukker?. Lidt smørelse vil gøre underværker, Tak!
Mvh.
Birgitte

Oprettet af: Birgitte den 29. mar 2017, kl. 12:13
Besvar | Vis svar [1]

Rotter ved Rødovre station 28. mar 2017

Det er nu mere end en måned siden at det blev meldt til kommunen at der er observeret rotter ved stoppestedet for bus 200S ved Rødovre station. Rotterne farer stadigvæk rundt om benene på passagerare der venter på bussen. Der ligger en gammel snavset giftkasse i nærheden. Er der gift i den ser det ikke ud til at virke. Er der noget galt med indmeldingen på kommunens hjemmeside så at det ikke bliver modtaget. Det ser i hvert fald ud til at problemet bare vokser med flere og flere rotter ved det stoppested.
Mvh
Lise Petersen

Oprettet af: Lise Petersen den 28. mar 2017, kl. 02:57
Besvar | Vis svar [2]

ros til kommunens service 23. mar 2017

Vi vil gerne sende en stor tak til medarbejderne i Rødovre kommune. Vi har i den seneste tid haft brug for hjælp i borgerservice med hjælp til Nem-Id og ikke mindst i forbindelse med Bjørn`s konstatering af KOL, det har været helt enestående - fantastisk søde og hjælpsomme medarbejderes og de kan ikke roses nok, stor tak til alle og tak til kommunen for ansvarlig og social kompetence og forståelse, det skal vi huske n år vi snart skal til valg.

Med venlig hilsen Tove og Bjørn Jensen

Oprettet af: Tove og Bjørn Jensen den 23. mar 2017, kl. 13:56
Besvar | Vis svar [1]

Regler for byggetilladelse? 20. mar 2017

Hej,
Jeg skal til at bygge et nyt skur af eternitplader (du kan se de, som jeg har valgt, her).
Jeg er dog lidt i tvivl mht., om jeg skal have byggetilladelse? Kan det passe, at der skal byggetilladelse til, hvis det bliver større end 35m2?

På forhånd tak.
Mvh.
Anders Mikkelsen

Oprettet af: Anders Mikkelsen den 20. mar 2017, kl. 15:22
Besvar | Vis svar [1]

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.