Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Lisbeth Zorning 14. mar 2017

Tænk hvis man er kriminel og RØD nok så kan man komme i Rødovre magasinet og få lov til at udtale sig om plidder og pladder. Lisbeth Zorning har fået en kæmpe bøde for menneske smugling 50,000kr. blev det til. Har hun betalt den... ??? eller Ribers. Så fik hun 1000000kr af det vaklende SF symbol Annette Wilhelmsen. Hvad er meningen ... Rødovre Magasin skal man virkelig belønnes og udstilles for at have roterende myg i fidus beholderen.

Oprettet af: bjarne petersen den 14. mar 2017, kl. 20:22
Besvar | Vis svar [1]

Idræt for offentligt ansatte 14. mar 2017

Kære Rødovre Kommune. I sidste måned florerede der en historie om at en borgmester i København gerne ville indføre tvungne motionsordninger for offentligt ansatte som har en vis sandsynlighed for at blive nedslidte. Jeg ville derfor høre hvilke ordninger man har hos Rødovre Kommunes ansatte - om der findes sådan en billig fitness ordning enten på frivillig eller tvungen basis. Hensigten bag forslaget var jo ganske sympatisk :)  

Oprettet af: Rasmus Nielsen den 14. mar 2017, kl. 12:21
Besvar | Vis svar [2]

Belægning på vores veje 05. mar 2017

I Rønneholms kvarteret er der i efteråret 2016 blevet asfalteret først med et underlag så med et slidlag, så vidt jeg kan se. Det ser ud som om der mangler slidlag på Vedelavej og Stellavej. Er dette korrekt og hvis ja, hvornår kan vi forvente det bli færdigt?

Oprettet af: John Madsen den 05. mar 2017, kl. 22:06
Besvar | Vis svar [2]

Manglende genopstilling af skraldespand ved Viemosevej 12F 01. mar 2017

Jeg kommer af og til forbi adressen Viemosevej 12F, nårjeg lufter hund.
Der stod tidligere en skraldespand som nu er væk, (sprunget i stykker eller taget ned) med det resultat at det flyder med hundelorte poser og andet skrald ude ved stien. Håber i vil tage det til efterretning.
Med venlig hilsen
Jesper Lorck

Oprettet af: Jesper Lorck den 01. mar 2017, kl. 18:10
Besvar | Vis svar [1]

Belysning mangler i 12 lamper i gangbro 21. feb 2017

Belysning mangler i 12 lamper i gangbro

Oprettet af: Camilla den 21. feb 2017, kl. 08:37
Besvar | Vis svar [1]

Spørgsmål til e-sport 16. feb 2017

Hej alle,
Kan det virkelig passe man selv skal have sin egen pc med til e-sport?
Er det ikke noget klubben skal sponsere, ligesom fodboldklubber sponsorerer bolde, kegler osv.? Vi betaler kontingent i forvejen. Jeg ved godt computere er dyre, men man er fandme nærmest nødt til at købe en på afbetaling.
Har kigget på denne side - Har i erfaringer med den?


Mvh
Isabella

Oprettet af: Isabella den 16. feb 2017, kl. 08:58
Besvar | Vis svar [2]

Kørsel til og fra P-plads på Islev Skole 14. feb 2017

Når vi er kørt ud fra P-pladsen på Islev Skole har vi ved flere lejligheder skrabet vognens bund mod den forhøjning, der skiller cykelsti og vejbane. Vi kører i en almindelig Hyundai i30 standardmodel uden sænkede fjedre eller lignende.
Der må være andre, der har haft lignende oplevelser med det makværk, der pt. er ved ind-/udkørslen til Islev Skole

Oprettet af: Carsten Boesen den 14. feb 2017, kl. 00:17
Besvar | Vis svar [1]

Vedr Fortvej 02. feb 2017

Renoveringen af fortvej og etableringen af cykelstier har ikke sænket farten på strækningen fra tårnvej til Rødovre vej. Som jeg ser det mangler der indsnævninger og/eller bump for at få farten længere ned. Det er min fornemmelse at man uden problemer når der ikke er modsatrettet trafik kan køre 50 km/t på strækningen og det var vel ikke hensigten da planen blev vedtaget.

Oprettet af: Claus Dongsted den 02. feb 2017, kl. 19:50
Besvar | Vis svar [1]

asfaltering af fortvej 27. jan 2017

Kære Rødovre kommune.
Når I nu ofrer penge på sådan en flot asfaltering på Fortvej, synes jeg I skulle gøre arbejdet ordentlig.
Overgangen uden for Netto er så ujævn at man som cyklist skal være ekstra forsigtig, men overgangen til Juelsmindevej er endnu være, der er der også et mindre hul og overgangen er så ujævn, at man skal være ekstra, ekstra opmærksom på bulerne.
Asfaltarbejderne har været sjuskede, det er ikke i orden når man får penge for et stykke arbejde. Vil I påtale det og få det rettet, inden der sker en ulykke, specielt når man kommer kørende i mørke.
Ellers en flot vej med gode sikkerheds cykelstier for os, og skolebørnene.
Venlig hilsen Kirsten Friis.

Oprettet af: kirsten friis den 27. jan 2017, kl. 22:16
Besvar | Vis svar [2]

Skilt pensionist uden bolig 18. jan 2017

Håber at dette kan åbne nogle øjne?
Jeg er pensionist og bor i Rødovre kommune. Troede jeg! Jeg bor i en fremlejet lejlighed og skal finde en ny bolig inden den. 31-08-2017. Da min fremlejekontrakt udløber her.
Årsagen til at jeg bor til fremleje, er at jeg i maj måned 2015. Blev skilt og smidt ud af vores fælles bolig. Jeg var så heldig at have en datter der skulle rejse til udlandet i 2 år. Og jeg flyttede så ind i lejligheden i Rødovre Kommune, i hendes lejlighed.
Så nu da jeg skal ud og finde en ny lejlighed, har jeg kontaktet boligselskabet AAB, der har den lejlighed jeg bor i. Og fik den besked, at jeg skulle lade mig skrive op i boligselskabet, der har en venteliste på 1-10 år. Fordi jeg nu er kommet i klemme. Jeg har fået oplyst at da jeg bor i en fremlejet lejlighed. Er min status, at jeg faktisk ikke har boet i Rødovre Kommune, det var den besked jeg fik hos AAB.
Og at jeg skulle prøve at kontakte den Kommunen, jeg boede i da jeg blev skilt. Det lød jo som en god ide. Så det gjorde jeg samme dag. Her sagde Kommunen at fordi jeg var flyttet fra Kommunen, var det ikke deres problem og de kunne ikke hjælpe mig. Men jeg skulle kontakte den Kommune jeg bor i nu.
Ok, det fik jeg jo ikke så meget ud af. Så jeg undersøgte hvad jeg havde af muligheder. Der er ventelister i alle boligselskaberne, uden udsigt til at kunne komme ind nogen steder.
OK, selv om jeg er pensionist, gav jeg ikke op. Så jeg undersøgte, muligheden for at finde en andelsbolig. Men efter at have set hvad det koster, gik jeg i banken for at hører om mine muligheder for at låne til en startkapital. Men her var mulighederne få. Jeg kunne ikke som pensionist stille sikkerhed, så de kunne ikke hjælpe mig, pensionister er de bedste kunder for banken.
En andelsbolig koster ca. 9.000,-kr. pr. måned, og skal kunne betale mellem 500.000,-kr. og 800.000,-kr. Og ingen boligtilskud, med en pension på 11.284,-kr. minus skat. Så det bliver svært.
Så jeg undersøgte hvad mulighederne var for en fritidsbolig, men her er der en reel, der siger at man ikke kan bo i en fritidsbolig hele året, med mindre man havde ejet fritidsboligen i mindst 8 år, og boligen er godkendt til helårsbeboelse.
Nu er mine muligheder opbrugt, og jeg står som pensionist og Dansk statsborger uden en bolig for mig og min kone, i et land der modtager flygtninge og immigranter, der ikke har penge, men de kan få en lejlighed, uden at skulle stå på lange ventelister!!
Jeg er glad for at jeg ikke blev udsat, for disse strabadser, i mit arbejdsliv, da det er enormt tidskrævende og nedslående, at komme igennem alle de offentlige kontorer, som man ikke troede var muligt i Danmark.
Jeg har lært i mit lange liv, at man også skal være positiv, og det er jeg da også lidt, jeg har haft masser af tid som pensionist.
M.v.h. Jan.

Oprettet af: Jan Jensen den 18. jan 2017, kl. 10:25
Besvar | Vis svar [1]

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.