Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

vejens tilstand 12. dec 2016

kære teknisk service
vi har i det sidste års tid, fået renoveret vore bygninger på Birkmosevej, dette arbejde er nu, mere eller mindre tilendebragt. Så var det ikke muligt, at få fejet vej og kantsten, da dette ser forfærdeligt ud. på forhånd tak
med venlig hilsen
Keld P. Rasmussen

Oprettet af: Keld Parmo den 12. dec 2016, kl. 07:44
Besvar | Vis svar [2]

Rejsebegivenheder 26. nov 2016

Hej

Jeg vil blot høre, hvilke muligheder inden for rejsebranchen, der tilbydes i kommunen? Her mener jeg f.eks. events som rejsemesser, fremvisninger, foredrag, meet ups osv.

Mvh. Marcus

Oprettet af: Marcus den 26. nov 2016, kl. 16:22
Besvar | Vis svar [1]

Findes der nogle Outlet i Rødovre? 07. nov 2016

Hej

Jeg har tænkt over om der egentlig findes nogle design Outlet i Rødovre. Min kæreste er helt vild med det der Royal Copenhagen som det på den side. Men har gået og tænkt over om der måske findes nogle eller et outlet i Rødovre? Er der nogle steder man kan finde en liste over alle butikker i Rødovre?

Har nemlig søgt hele Rødovre kommunes tynd uden at kunne finde sådan en liste, måske nogle kan hjælpe med? Det ville være virkelig fedt da jeg synes at de normale butikker i bl.a. Rødovre centret er meget dyre.

Tak på forhånd til dem der kan hjælpe.

Oprettet af: Rasmus den 07. nov 2016, kl. 18:08
Besvar | Vis svar [2]

evt. flytning til Rødovre 06. nov 2016

Jeg er pt bosiddende i en ejerlejlighed på Frederiksberg. Jeg er netop blevet 70 år og overvejer i den grad at flytte - gerne til en lejebolig. Min datter og svigersøn, som bor i Kommunen gjorde mig opmærksom på det nye projekt ved Damhussøen. Jeg blev nysgerrig og interesseret i at høre mere om projektet - det kunne jo være, at området skulle være det sted, hvor jeg skal nyde min fremtid.
Jeg håber at høre fra jer. Med venlig hilsen Lisbeth van het Erve

Oprettet af: Lisbeth van het Erve den 06. nov 2016, kl. 12:23
Besvar | Vis svar [1]

Manglende anstændighed 16. okt 2016

I har ganske tydeligt ingen anstændighed, velkommen på forsiden.
ekstrabladet.dk/nationen/kommune-afviser-gravid-boligloes-du-skulle-ikke-have-beholdt-barnet/6336034

Oprettet af: Henrik Sørensen den 16. okt 2016, kl. 23:56
Besvar | Vis svar [1]

Parkering af campingvogne ved krydset Tårnvej/Avedøre Havnevej/Roskildevej 23. aug 2016

Hejsa,
Er der en grund til at den lokale parkeringsbekendgørelse vedr. standsning og parkering §1 stk 1 + 2 ikke bliver overholdt? Nu har der i umindelige tider været parkeret 8-9 campingvogne på p-arealet ved Tårnvej/Avedøre Havnevej/Roskildevej. Jf. stk 1, er der ikke afmærket således at campingvogne må parkere der. Jf. stk 2. i fald der var, så er de vogne som pt. er der enten langtidsparkeret, eller efterladt som affald. Begge dele lige skæmmende for området, og ikke i tråd med bekendtgørelsen.
mvh

www.rk.dk/fileadmin/user_upload/11-Transport-trafikinfrastruktur/Dokumenter/Lokal-parkeringsbekendtgoerelse-2014.pdf

Oprettet af: Janni den 23. aug 2016, kl. 17:27
Besvar | Vis svar [1]

Tunel ved Islevbrovej 21. aug 2016

Mig bekendt er tunellen under M3 ved Islevbrovej stadigvæk et "Forsøg"
Åbningen af tunellen for biltraik - i dec 2014 - blev betegnet som et forsøg som skulle evalueres i perioden frem til juni 2015. I juni 2015 blev forsøgsperioden så forlænget til juni 2016. Hvad sker der så nu hvor forsøgsperioden er udløbet?

Oprettet af: Thomas Lehnert den 21. aug 2016, kl. 23:47
Besvar | Vis svar [1]

Har kommunen fået uniformer 18. aug 2016

Jeg var på Rødovre Parkvej, hvor jeg ikke kunne lade være med at lægge mærke til at der var flere af de mandlige medarbejdere, som bar slips. (Det mørkeblå) Er det korrekt? Jeg synes faktisk, at det så godt ud. Umiddelbart virker det til, at når man arbejder for det offentlige, at man ENDELIG ikke må have uniformer af den ene eller den anden type. Det kan godt være, at jeg går lidt imod strømmen, men jeg synes, det ser professionelt ud. Er der en dyberelæggende strategi, der ligger til grund for valget af beklædning? Er der tale om, at de mandlige medarbejdere har en ensretning i forhold til beklædning - i dette tilfælde slipset?
Det er ikke verdens allervigtigste spørgsmål, men efter at have diskuteret det med en nabo og min svigermor, så kan jeg ikke lægge det fra mig... :)

Oprettet af: Karsten Mouritsen den 18. aug 2016, kl. 11:00
Besvar | Vis svar [1]

renholdelse af H.J. Holst Vej 17. aug 2016

H.J. Holst Vej ligger lige imellem Brøndby Kommune på den ene side og Rødovre Kommune på den anden. Hvem sørger for vedligeholdelse og rengøring af den side med de ulige numre der vender over mod Danske Spil og IBM?. Der er uhyggeligt snavset på fortovet over mod Danske spil samt i p-lommerne, der er foran. Med venlig hilsen Helle Madsen H.J. Holst Vej 24 2610 Rødovre.

Oprettet af: Helle Madsen den 17. aug 2016, kl. 16:06
Besvar | Vis svar [1]

Affald 11. aug 2016

Har tænkt over , hvordan det kan være rød kommune beordre ejerlejligheder og villaer til at skulle sortere affald , når kommunens daginstitutioner ikke skal ??? Nej det skal bare være billigt ,så der er kun en chauffør på en skraldevogn , der står i tomgang i 15 min kl lort om natten, ?????? Ps de poser man kan få er , så tynde så man skal gå med skrald 3 gange om dagen ???? Håber på eg svar

Oprettet af: Rene Rørhøj den 11. aug 2016, kl. 20:22
Besvar | Vis svar [1]

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.