Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Kommunal tilskud til tandlæge? 19. mar 2017

Kære Roskilde kommune, jeg er ntop flyttet til Rødorve fra Frederiksberg, da jeg efter kontanthjælp loftet havde brug for en billiger bolig. Jeg har desvære dårlig tænder og derfor vil jeg høre om man kan få tilskud til tandlægebehandlinge i Rødorve kommune. Det er svært at finde en billig tandlæge i København når man er på kontanthjælp!

Oprettet af: Lars Andersen den 19. mar 2017, kl. 11:20
Besvar | Vis svar [2]

Retningslinjer for skolemad? 16. mar 2017

 

Kære Rødovre kommune.

Jeg ville blot høre om der fra kommunalt regi findes nogle klare regler for hvilken mad der serveres på skoler eller uddannelsesinstitutioner der har kantineordninger eller om dette er en beslutning som tages surverænt på de enkelte institutioner. Dette er selvfølgelig værd at vide i forhold til andelen af borgere som kæmper en daglig kamp imod overvægt på grund af for meget junkfood og takeaway som der findes alle vegne efterhånden. Ser frem til at høre fra jer :) 

 

 

Oprettet af: Bertel Jørgensen den 16. mar 2017, kl. 15:15
Besvar | Vis svar [1]

Lisbeth Zorning 14. mar 2017

Tænk hvis man er kriminel og RØD nok så kan man komme i Rødovre magasinet og få lov til at udtale sig om plidder og pladder. Lisbeth Zorning har fået en kæmpe bøde for menneske smugling 50,000kr. blev det til. Har hun betalt den... ??? eller Ribers. Så fik hun 1000000kr af det vaklende SF symbol Annette Wilhelmsen. Hvad er meningen ... Rødovre Magasin skal man virkelig belønnes og udstilles for at have roterende myg i fidus beholderen.

Oprettet af: bjarne petersen den 14. mar 2017, kl. 20:22
Besvar | Vis svar [1]

Idræt for offentligt ansatte 14. mar 2017

Kære Rødovre Kommune. I sidste måned florerede der en historie om at en borgmester i København gerne ville indføre tvungne motionsordninger for offentligt ansatte som har en vis sandsynlighed for at blive nedslidte. Jeg ville derfor høre hvilke ordninger man har hos Rødovre Kommunes ansatte - om der findes sådan en billig fitness ordning enten på frivillig eller tvungen basis. Hensigten bag forslaget var jo ganske sympatisk :)  

Oprettet af: Rasmus Nielsen den 14. mar 2017, kl. 12:21
Besvar | Vis svar [2]

Belægning på vores veje 05. mar 2017

I Rønneholms kvarteret er der i efteråret 2016 blevet asfalteret først med et underlag så med et slidlag, så vidt jeg kan se. Det ser ud som om der mangler slidlag på Vedelavej og Stellavej. Er dette korrekt og hvis ja, hvornår kan vi forvente det bli færdigt?

Oprettet af: John Madsen den 05. mar 2017, kl. 22:06
Besvar | Vis svar [2]

Manglende genopstilling af skraldespand ved Viemosevej 12F 01. mar 2017

Jeg kommer af og til forbi adressen Viemosevej 12F, nårjeg lufter hund.
Der stod tidligere en skraldespand som nu er væk, (sprunget i stykker eller taget ned) med det resultat at det flyder med hundelorte poser og andet skrald ude ved stien. Håber i vil tage det til efterretning.
Med venlig hilsen
Jesper Lorck

Oprettet af: Jesper Lorck den 01. mar 2017, kl. 18:10
Besvar | Vis svar [1]

Belysning mangler i 12 lamper i gangbro 21. feb 2017

Belysning mangler i 12 lamper i gangbro

Oprettet af: Camilla den 21. feb 2017, kl. 08:37
Besvar | Vis svar [1]

Spørgsmål til e-sport 16. feb 2017

Hej alle,
Kan det virkelig passe man selv skal have sin egen pc med til e-sport?
Er det ikke noget klubben skal sponsere, ligesom fodboldklubber sponsorerer bolde, kegler osv.? Vi betaler kontingent i forvejen. Jeg ved godt computere er dyre, men man er fandme nærmest nødt til at købe en på afbetaling.
Har kigget på denne side - Har i erfaringer med den?


Mvh
Isabella

Oprettet af: Isabella den 16. feb 2017, kl. 08:58
Besvar | Vis svar [2]

Kørsel til og fra P-plads på Islev Skole 14. feb 2017

Når vi er kørt ud fra P-pladsen på Islev Skole har vi ved flere lejligheder skrabet vognens bund mod den forhøjning, der skiller cykelsti og vejbane. Vi kører i en almindelig Hyundai i30 standardmodel uden sænkede fjedre eller lignende.
Der må være andre, der har haft lignende oplevelser med det makværk, der pt. er ved ind-/udkørslen til Islev Skole

Oprettet af: Carsten Boesen den 14. feb 2017, kl. 00:17
Besvar | Vis svar [1]

Vedr Fortvej 02. feb 2017

Renoveringen af fortvej og etableringen af cykelstier har ikke sænket farten på strækningen fra tårnvej til Rødovre vej. Som jeg ser det mangler der indsnævninger og/eller bump for at få farten længere ned. Det er min fornemmelse at man uden problemer når der ikke er modsatrettet trafik kan køre 50 km/t på strækningen og det var vel ikke hensigten da planen blev vedtaget.

Oprettet af: Claus Dongsted den 02. feb 2017, kl. 19:50
Besvar | Vis svar [1]

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.