Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

asfaltering af fortvej 27. jan 2017

Kære Rødovre kommune.
Når I nu ofrer penge på sådan en flot asfaltering på Fortvej, synes jeg I skulle gøre arbejdet ordentlig.
Overgangen uden for Netto er så ujævn at man som cyklist skal være ekstra forsigtig, men overgangen til Juelsmindevej er endnu være, der er der også et mindre hul og overgangen er så ujævn, at man skal være ekstra, ekstra opmærksom på bulerne.
Asfaltarbejderne har været sjuskede, det er ikke i orden når man får penge for et stykke arbejde. Vil I påtale det og få det rettet, inden der sker en ulykke, specielt når man kommer kørende i mørke.
Ellers en flot vej med gode sikkerheds cykelstier for os, og skolebørnene.
Venlig hilsen Kirsten Friis.

Oprettet af: kirsten friis den 27. jan 2017, kl. 22:16
Besvar | Vis svar [2]

Skilt pensionist uden bolig 18. jan 2017

Håber at dette kan åbne nogle øjne?
Jeg er pensionist og bor i Rødovre kommune. Troede jeg! Jeg bor i en fremlejet lejlighed og skal finde en ny bolig inden den. 31-08-2017. Da min fremlejekontrakt udløber her.
Årsagen til at jeg bor til fremleje, er at jeg i maj måned 2015. Blev skilt og smidt ud af vores fælles bolig. Jeg var så heldig at have en datter der skulle rejse til udlandet i 2 år. Og jeg flyttede så ind i lejligheden i Rødovre Kommune, i hendes lejlighed.
Så nu da jeg skal ud og finde en ny lejlighed, har jeg kontaktet boligselskabet AAB, der har den lejlighed jeg bor i. Og fik den besked, at jeg skulle lade mig skrive op i boligselskabet, der har en venteliste på 1-10 år. Fordi jeg nu er kommet i klemme. Jeg har fået oplyst at da jeg bor i en fremlejet lejlighed. Er min status, at jeg faktisk ikke har boet i Rødovre Kommune, det var den besked jeg fik hos AAB.
Og at jeg skulle prøve at kontakte den Kommunen, jeg boede i da jeg blev skilt. Det lød jo som en god ide. Så det gjorde jeg samme dag. Her sagde Kommunen at fordi jeg var flyttet fra Kommunen, var det ikke deres problem og de kunne ikke hjælpe mig. Men jeg skulle kontakte den Kommune jeg bor i nu.
Ok, det fik jeg jo ikke så meget ud af. Så jeg undersøgte hvad jeg havde af muligheder. Der er ventelister i alle boligselskaberne, uden udsigt til at kunne komme ind nogen steder.
OK, selv om jeg er pensionist, gav jeg ikke op. Så jeg undersøgte, muligheden for at finde en andelsbolig. Men efter at have set hvad det koster, gik jeg i banken for at hører om mine muligheder for at låne til en startkapital. Men her var mulighederne få. Jeg kunne ikke som pensionist stille sikkerhed, så de kunne ikke hjælpe mig, pensionister er de bedste kunder for banken.
En andelsbolig koster ca. 9.000,-kr. pr. måned, og skal kunne betale mellem 500.000,-kr. og 800.000,-kr. Og ingen boligtilskud, med en pension på 11.284,-kr. minus skat. Så det bliver svært.
Så jeg undersøgte hvad mulighederne var for en fritidsbolig, men her er der en reel, der siger at man ikke kan bo i en fritidsbolig hele året, med mindre man havde ejet fritidsboligen i mindst 8 år, og boligen er godkendt til helårsbeboelse.
Nu er mine muligheder opbrugt, og jeg står som pensionist og Dansk statsborger uden en bolig for mig og min kone, i et land der modtager flygtninge og immigranter, der ikke har penge, men de kan få en lejlighed, uden at skulle stå på lange ventelister!!
Jeg er glad for at jeg ikke blev udsat, for disse strabadser, i mit arbejdsliv, da det er enormt tidskrævende og nedslående, at komme igennem alle de offentlige kontorer, som man ikke troede var muligt i Danmark.
Jeg har lært i mit lange liv, at man også skal være positiv, og det er jeg da også lidt, jeg har haft masser af tid som pensionist.
M.v.h. Jan.

Oprettet af: Jan Jensen den 18. jan 2017, kl. 10:25
Besvar | Vis svar [1]

vejens tilstand 12. dec 2016

kære teknisk service
vi har i det sidste års tid, fået renoveret vore bygninger på Birkmosevej, dette arbejde er nu, mere eller mindre tilendebragt. Så var det ikke muligt, at få fejet vej og kantsten, da dette ser forfærdeligt ud. på forhånd tak
med venlig hilsen
Keld P. Rasmussen

Oprettet af: Keld Parmo den 12. dec 2016, kl. 07:44
Besvar | Vis svar [2]

Rejsebegivenheder 26. nov 2016

Hej

Jeg vil blot høre, hvilke muligheder inden for rejsebranchen, der tilbydes i kommunen? Her mener jeg f.eks. events som rejsemesser, fremvisninger, foredrag, meet ups osv.

Mvh. Marcus

Oprettet af: Marcus den 26. nov 2016, kl. 16:22
Besvar | Vis svar [1]

Findes der nogle Outlet i Rødovre? 07. nov 2016

Hej

Jeg har tænkt over om der egentlig findes nogle design Outlet i Rødovre. Min kæreste er helt vild med det der Royal Copenhagen som det på den side. Men har gået og tænkt over om der måske findes nogle eller et outlet i Rødovre? Er der nogle steder man kan finde en liste over alle butikker i Rødovre?

Har nemlig søgt hele Rødovre kommunes tynd uden at kunne finde sådan en liste, måske nogle kan hjælpe med? Det ville være virkelig fedt da jeg synes at de normale butikker i bl.a. Rødovre centret er meget dyre.

Tak på forhånd til dem der kan hjælpe.

Oprettet af: Rasmus den 07. nov 2016, kl. 18:08
Besvar | Vis svar [2]

evt. flytning til Rødovre 06. nov 2016

Jeg er pt bosiddende i en ejerlejlighed på Frederiksberg. Jeg er netop blevet 70 år og overvejer i den grad at flytte - gerne til en lejebolig. Min datter og svigersøn, som bor i Kommunen gjorde mig opmærksom på det nye projekt ved Damhussøen. Jeg blev nysgerrig og interesseret i at høre mere om projektet - det kunne jo være, at området skulle være det sted, hvor jeg skal nyde min fremtid.
Jeg håber at høre fra jer. Med venlig hilsen Lisbeth van het Erve

Oprettet af: Lisbeth van het Erve den 06. nov 2016, kl. 12:23
Besvar | Vis svar [1]

Manglende anstændighed 16. okt 2016

I har ganske tydeligt ingen anstændighed, velkommen på forsiden.
ekstrabladet.dk/nationen/kommune-afviser-gravid-boligloes-du-skulle-ikke-have-beholdt-barnet/6336034

Oprettet af: Henrik Sørensen den 16. okt 2016, kl. 23:56
Besvar | Vis svar [1]

Parkering af campingvogne ved krydset Tårnvej/Avedøre Havnevej/Roskildevej 23. aug 2016

Hejsa,
Er der en grund til at den lokale parkeringsbekendgørelse vedr. standsning og parkering §1 stk 1 + 2 ikke bliver overholdt? Nu har der i umindelige tider været parkeret 8-9 campingvogne på p-arealet ved Tårnvej/Avedøre Havnevej/Roskildevej. Jf. stk 1, er der ikke afmærket således at campingvogne må parkere der. Jf. stk 2. i fald der var, så er de vogne som pt. er der enten langtidsparkeret, eller efterladt som affald. Begge dele lige skæmmende for området, og ikke i tråd med bekendtgørelsen.
mvh

www.rk.dk/fileadmin/user_upload/11-Transport-trafikinfrastruktur/Dokumenter/Lokal-parkeringsbekendtgoerelse-2014.pdf

Oprettet af: Janni den 23. aug 2016, kl. 17:27
Besvar | Vis svar [1]

Tunel ved Islevbrovej 21. aug 2016

Mig bekendt er tunellen under M3 ved Islevbrovej stadigvæk et "Forsøg"
Åbningen af tunellen for biltraik - i dec 2014 - blev betegnet som et forsøg som skulle evalueres i perioden frem til juni 2015. I juni 2015 blev forsøgsperioden så forlænget til juni 2016. Hvad sker der så nu hvor forsøgsperioden er udløbet?

Oprettet af: Thomas Lehnert den 21. aug 2016, kl. 23:47
Besvar | Vis svar [1]

Har kommunen fået uniformer 18. aug 2016

Jeg var på Rødovre Parkvej, hvor jeg ikke kunne lade være med at lægge mærke til at der var flere af de mandlige medarbejdere, som bar slips. (Det mørkeblå) Er det korrekt? Jeg synes faktisk, at det så godt ud. Umiddelbart virker det til, at når man arbejder for det offentlige, at man ENDELIG ikke må have uniformer af den ene eller den anden type. Det kan godt være, at jeg går lidt imod strømmen, men jeg synes, det ser professionelt ud. Er der en dyberelæggende strategi, der ligger til grund for valget af beklædning? Er der tale om, at de mandlige medarbejdere har en ensretning i forhold til beklædning - i dette tilfælde slipset?
Det er ikke verdens allervigtigste spørgsmål, men efter at have diskuteret det med en nabo og min svigermor, så kan jeg ikke lægge det fra mig... :)

Oprettet af: Karsten Mouritsen den 18. aug 2016, kl. 11:00
Besvar | Vis svar [1]

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.