Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

renholdelse af H.J. Holst Vej 17. aug 2016

H.J. Holst Vej ligger lige imellem Brøndby Kommune på den ene side og Rødovre Kommune på den anden. Hvem sørger for vedligeholdelse og rengøring af den side med de ulige numre der vender over mod Danske Spil og IBM?. Der er uhyggeligt snavset på fortovet over mod Danske spil samt i p-lommerne, der er foran. Med venlig hilsen Helle Madsen H.J. Holst Vej 24 2610 Rødovre.

Oprettet af: Helle Madsen den 17. aug 2016, kl. 16:06
Besvar | Vis svar [1]

Affald 11. aug 2016

Har tænkt over , hvordan det kan være rød kommune beordre ejerlejligheder og villaer til at skulle sortere affald , når kommunens daginstitutioner ikke skal ??? Nej det skal bare være billigt ,så der er kun en chauffør på en skraldevogn , der står i tomgang i 15 min kl lort om natten, ?????? Ps de poser man kan få er , så tynde så man skal gå med skrald 3 gange om dagen ???? Håber på eg svar

Oprettet af: Rene Rørhøj den 11. aug 2016, kl. 20:22
Besvar | Vis svar [1]

Mange af kommunens bænke er utrolig dårligt vedligeholdt 10. aug 2016

Mange af kommunens bænke er utrolig dårligt vedligeholdt. Hvis man spadserer fra rådhuset ned til damhussøen via rødovre parkvej kan man tælle til fem bænke der er lige ved at rådne op (en af de værste lige udenfor selve rådhuset). Er der ikke et system udarbejdet der checker bænke så at det kan undgås at det bliver nødvendigt for skatteyderne at skrive til jer om noget så grundlæggende som vedligeholdelse af bænke?

Oprettet af: Jesper A. Petersen den 10. aug 2016, kl. 00:23
Besvar | Vis svar [1]

Teknisk Forvaltning 08. aug 2016


Jeg retter henvendelse til jer, fordi der i det grønne areal ved passagen fra Tårnvej til Grønbækvej står et blommetræ.

Lige nu vælter blommerne ned på sti og vendeplads med det resultat at de smatter ud – og der komme dyr (insekter) i dem og når hvepsene kommer er det et helt festmåltid for dem.

Hvorfor træet er blevet plantet er mig en gåde, da ingen rigtig har glæde af det - men det har måske sået sig selv – det skaber snarere utryghed for de fodgængere, der har en fobi for hvepse og småkryb.

Er det derfor ikke muligt at få fjernet træet?


Med venlig hilsen

Juhler-Kristoffersen
Grønbækvej 10
2610 Rødovre

Oprettet af: Jeanette Juhler-Kristoffersen den 08. aug 2016, kl. 09:46
Besvar | Vis svar [100]

Huller i cykelstien Roskildevej 02. aug 2016

Der er et par grimme huller i cykelstien før og efter Axelhøj

Oprettet af: Torben den 02. aug 2016, kl. 14:53
Besvar | Vis svar [1]

Manglen på tilsyn i Rødovre Kommune 29. jul 2016

Jeg skriver til jer fordi jeg som Tilsynsførende kan se at det står rigtigt dårligt til med tilsyn af afspærringer, der er direkte ulovlige. Så er der retableringer efter entreprenører, det afstedkommer at når de foreksempel har asfalteret gør de det ikke efter foreskrifterne, det resultere i at når der er gået nogle år opstår der revner og så må kommunen ud og retablere om og det koster dyrt for kommunen.
Jeg skriver ikke det her for at søge arbejde, det har jeg, men jeg stiller mig gerne til rådighed for at påvise min påstand.

Oprettet af: Boje Nedergaard Street Nielsen den 29. jul 2016, kl. 12:19
Besvar | Vis svar [1]

Sponsorat af wallstickers 24. jul 2016

Hej Rødovre Kommune. Vi har en pulje på 5000 kr. til sponsorater af wallstickers til diverse børnehaver mv. og tænkte herved på jeres kommune, kunne det være interessant for jer som kommune at modtage disse og hvis ja, hvem skal jeg i såfald have fat på?

Med venlig hilsen
Jeppe

Oprettet af: Jeppe den 24. jul 2016, kl. 19:17
Besvar | Vis svar [3]

Er der nogle designbutikker i Rødovre? 22. jun 2016

Hej,

Jeg håber, at det er okay, at jeg stiller et lidt utraditionelt spørgsmål. Det er nemlig således, at jeg flytter til Rødovre om to måneder, og i den anledning er jeg begyndt at undersøge lidt om byen. Jeg er meget designinteresseret, så jeg har en naturlig interesse i at finde en lokal designbutik i Rødovre. Det kunne f.eks. være fedt at købe de mest almindelige designprodukter fra Vipp. Jeg har fundet en liste over Vipp butikker, men jeg kan desværre ikke finde Rødovre på listen.

Mit spørgsmål er altså: Findes der nogle butikker i Rødovre Kommune, der forhandler dansk design?

VH Kasper

Oprettet af: Kasper den 22. jun 2016, kl. 17:03
Besvar | Vis svar [2]

Åbne juicebar i Rødovre Kommune 16. jun 2016

Hej med jer!

Jeg går med tanker om at åbne en juicebar i Rødovre Kommune, men jeg synes desværre, at det er en jungle at finde rundt i de mange regler og vilkår på området.

Hvad skal der til at for at åbne en juicebar i kommunen. Skal der indhentes nogen tilladelser, eller hvad er normal procedure?

Jeg har snakket med en revisor, som bad mig om at tage kontakt til kommunen, så jeg håber, at I har tid og mulighed for at svare.

Med Venlig Hilsen
Indehaver af saftpresseren (og stolt borger i Rødovre)

På forhånd tak - og tak for det gode arbejde

Oprettet af: Kristian den 16. jun 2016, kl. 14:36
Besvar | Vis svar [3]

Mangler kommunen brosten? 14. jun 2016

Vi undrer os over at samtlige brosten langs med kantstenene er fjernet på Jølbyvej og erstattet med lidt asfalt. Ikke så pænt et syn, hvad er årsagen til at brostenene skulle væk ? Jeg kunne forstå det hvis man puttede asfalt hen over hele vejen, men ikke nær det kun er ude i kanterne.

Oprettet af: Helle den 14. jun 2016, kl. 17:13
Besvar | Vis svar [3]

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.