Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Info om psykologhjælp på kommunens hjemmeside 24. nov 2015

Ros til kommunen for enkel oglet forståelig information på hjemmesiden om adgang til psykologbehandling.
Mvh.
J. Bentzen www.abelhus.dk

Oprettet af: Jan Bentzen den 24. nov 2015, kl. 07:27
Besvar | Vis svar [1]

Snerydning ved busstoppesteder 23. nov 2015

Hej

Hvornår har I tænkt jer at rydde busstoppesteder for sne?? Klokken 5.30 i morges skulle jeg med bus til arbejde, og er netop vendt hjem i håbet om, at I havde gjort det, men nej. Det er simpelthen under al kritik, at det ikke er blevet gjort. Især med tanke på ældre mennesker med rolator og barnevogne. I busturen på vej hjem oplevede jeg flere, der var ved at falde og samtidig skaber det naturligvis busforsinkelser

Oprettet af: Kim Christiansen den 23. nov 2015, kl. 15:07
Besvar | Vis svar [1]

rydning af sne 22. nov 2015

flor ryddede veje og selv cykelstier er rene eller næsten det er jo godt for os fodgængere der skal krydse vejene fordi fortovet er måske ryddet men det er fodgængerovergange ikke de er nærmest brugt til aflæsning af sne flere steder i dag kunne man godt starte overgangen men på midten var et bjerg af sne
Carsten nielsen

Oprettet af: carsten nielsen den 22. nov 2015, kl. 15:31
Besvar | Vis svar [1]

Manglende belysning 05. nov 2015

På strækningen på Slotsherrensvej fra Ved Voldgraven til Sommeruglevej mangler der vejbelysning på 9 standere - 6 på sydsiden og 3 på Nordsiden - det har der gjort i MEGET MEGET LANG TID - var der en mulighed for, at dette kunne blive rettet, således at man kan cykle sikkert på denne strækning.

Oprettet af: Jørgen Frisch Hansen den 05. nov 2015, kl. 15:51
Besvar | Vis svar [1]

Lægeskift ikke muligt uden dankort 03. nov 2015

Jeg har ikke et dankort men et Nordea Pay kort. Altså kan jeg ikke skifte læge. Det er ikke i orden!

Oprettet af: Mia den 03. nov 2015, kl. 11:10
Besvar | Vis svar [1]

Forslag til Lokalplan 124 (Damhusparken, Damhuskroen og Damhustorvet) 24. aug 2015

Vedr. Forslag til lokalplan 124 - Rødovre Kommune - Damhusparken Damhuskroen Damhustorvet

Vi støtter de synspunkter, som er fremført af Vanløse Lokaludvalg og gengivet i Lokalavisen Vanløse, 20. august 2015 ftp-lokalavisen-vanlose.dk/arkiv/1308/ .
Vores indvendinger mod nævnte forslag til lokalplan 124 drejer sig især om højden af det planlagte byggeri, som vi finder bør være maksimalt 3 etager for at harmonere med den øvrige bebyggelse ved Damhussøen, samt den planlagte brede udbygning over Harrestrup Å og ud over Damhussøen, som vi finder vil være til skade for den naturoplevelse, man har, når man færdes ved søen.

Venlig hilsen

Vibeke Sonne & Vagn Andersen
Birkagervej 6
2720 Vanløse

Oprettet af: Vagn Andersen den 24. aug 2015, kl. 16:11
Besvar | Vis svar [1]

Medarbejder ude af kontrol 28. jul 2015

Den kommunale medarbejder, sagsbehandler der stoppede sygedagpengene til en Borger, da vedkommende Borger ikke ville tage i mod El. Chok- skal omgående sættes på plads, eller fritstilles- mage til vanvittig beslutning, og magtmisbrug skal man lede længe efter. Denne sag stopper ikke her------------- Vi finder frem til vedkommende, og vil verbalt konfronterer denne person.

Oprettet af: Henrik Bentzen den 28. jul 2015, kl. 09:13
Besvar | Vis svar [1]

Rødovre Kommunes Vagtselskab 27. jun 2015

Hej - har netop søgt på hjemmesiden efter telefonnummeret til vagtselskabet, ja har også forsøgt at google det, men 0 hits. Er det virkelig tilsigtet at man ikke kan kontakte selskabet, hvis man har oplevet eller set noget, som de måske bør tage sig af? Venlig hilsen Steen

Oprettet af: Steen Christiansen den 27. jun 2015, kl. 18:26
Besvar | Vis svar [3]

Problemer med høj musik fra Islev Skole 24. jun 2015

Nu er der sket præcis det, vi frygtede, da vi hørte om jeres planer om at der skulle være fri adgang til Islev Skoles arealer. En gruppe unge har fundet ud af, at det er et godt sted at holde fest, og har "underholdt" os alle i området med ekstremt høj musik hver aften i den seneste uge. Vi er efterhånden dødtrætte af at høre på en dundrende bas lyd i timevis hver eneste aften. I fredags forsøgte vi at ringe til politiet, men de havde (som sædvanligt) for travlt til at rykke ud. Og egentligt mener jeg heller ikke, dette problem er deres ansvar.
Det er Rødovre Kommune, der har opfordret til, at man bruger arealerne uden for skoletiden. Nu vil jeg så gerne vide, hvad I vil gøre for at sikre, at det foregår på en måde, så beboerne i området kan holde ud at være i deres egne hjem?

Oprettet af: Hanne Andersen den 24. jun 2015, kl. 22:49
Besvar | Vis svar [1]

Fodgængerfelt på Brandholms alle. 13. jun 2015

Jeg er forundret over, at der ikke i det mindste er et fodgængerfelt til børnene, der skal krydse Brandholms alle for at komme over på Valhøj skole. Nu, efter skoledistrikterne er ændret, kommer der mange børn ned af Brandholms alle lidt i otte hver morgen. Vejen er meget trafikeret på det tidspunkt, cykelstien er kun delvist markeret, og der parkerer stadig mange bliver på vejen, trods forbud, så børnene kører i slalom ud og ind mellem kommunens pinde og parkerede biler. Jeg synes det mindste man kan gøre, er at etablere et fodgængerfelt over vejen til skolens indkørsel. Så kan skolen evt. Selv sørge for skolepatrulje. Det ville være en rimelig simpel løsning på problemet. Skolepatruljens synlighed ville sikkert også gøre det mindre attraktivt at parkere lige ud for skolen. Det har i hvert fald virket i de perioder hvor forældre har stillet sig ud i gule veste.

Oprettet af: Harriet Langholm den 13. jun 2015, kl. 22:27
Besvar | Vis svar [1]

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.