Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

regnvands brønd 03. feb 2020

Hej med jer,

vil i se på vores regnvandsbrønd ud for islevdals vej 119 , den er konstant tilstoppet, når det regner dannes der en vandpyt / sø , som spreder sig halvt ud på vejen , til stor gene for alle biler cyklister samt fodgængere som bliver til sprøjte,

Oprettet af: johnny Andersen den 03. feb 2020, kl. 13:57
Besvar | Vis svar [1]

Fejl i lyskryds Slotsherrensvej / Tårnvej 30. jan 2020

Jeg har flere gange, senest her til morges, oplevet at skulle vente mere end fire minutter på at dreje til venstre af Tårnvej mod Husum. Den grønne venstresvingspil springes simpelhen over af flere omgange. Således oplevede jeg her til morges at der blev grønt for dem der skulle fortsætte af Slotsherrensvej tre gange før venstresvingspilen bliver aktiveret. Det kan betyde farlige situationer. Den bil der var foran - fra Rødovre kommune - forsøgte på et tidspunkt på at køre ud i krydset mens der var rødt, antageligt med en formodning om at der var noget galt med systemet, hvilket der ret beset også er.

Oprettet af: Jens Christian Elle den 30. jan 2020, kl. 09:53
Besvar | Vis svar [1]

Tømning af affald 25. jan 2020

Hej

Jeg har den 23. December gjort opmærksom på vores metal og glas ikke var blevet tømt. Jeg skriver samme dag på den mail der er oplyst at det ikke er sket. Den 6. Januar bliver jeg lovet at den vil blive tømt men man ikke kan sige hvornår. Sidste weekend gør jeg opmærksom på det stadig ikke er sket, så jeg bliver lovet at det vil ske senest igår den 24. Januar. Jeg står stadig med en propfyldt container som stadig ikke er tømt.
Hvor skal man henvende sig når man har ventet over en måned på der bliver rettet op? Tror det er på torsdag den bliver tømt igen, er det det i venter på?

Oprettet af: Pernille Monberg den 25. jan 2020, kl. 08:35
Besvar | Vis svar [20]

Fejl i lyskryds 18. jan 2020

Lyskrydset slotsherrensvej / tårnvej. Når man skal dreje til højre ad Islevhusvej skifter dejelys ikke til grønt. Der er konstant rød lys. Skaber kaos da bilerne ikke kan komme frem eller tilbage.

Oprettet af: Kamilla Burla Johansen den 18. jan 2020, kl. 17:34
Besvar | Vis svar [3]

Beholder til affald 06. jan 2020

Hej
Før nytårsaften blev alle affaldsbeholdere fjernet på torvet og Roskildevej.De fleste er dog samt op igen dig ikke den beholder der er ved stoppestedet ud for Aldi Roskildevej 250 og så den sidste af 2 ved bænken /lyskrydset samme sted.Den ene er kommet op for 3 dage siden men ikke den anden.

Oprettet af: Anne K Rasmussen den 06. jan 2020, kl. 08:50
Besvar | Vis svar [1]

Mgl. Hjælp til syg borger. Mail-03. 05. jan 2020

Først men ikke sidst, ønskes alle et hjerteligt godt positivt helse-, og lykkebringende godt nytår. Her er venligst en ny update om bl.a. Arkiv, Arkiver og Arkiverne.

1.Landsarkivet og hvem har rettigheder til, at søge informationer. Det har alle, dog mod et ekspeditionsgebyr.
2.Statsarkivet og hvem har rettigheder til at søge personlige informationer!
3.Jeg talte med en advokat, og svaret var klart nej.
4.Jeg talte med politiet, og igen, svaret var nej. De spurgte mig, om jeg ønskede, at indgive politianmeldelse. Mit svar var, at jeg afventer lige, men vil venligst gerne have lov til eventuelt at vende tilbage.
Mvh.
Bjørn Malling.

Oprettet af: Bjørn Malling den 05. jan 2020, kl. 19:07
Besvar

Problemer med vand for enden af Bjødstrupvej ud for nr. 1 og 2 04. jan 2020

Der har i flere år været problemer med at vandet ikke løber i kloakken men løber over rendestenen ved det kommunale bed . Vandet står står ca. 1 time over risten inden det er løbet væk. Det er for enden af Bjødstrupvej i begge sider af vejen ud for nr. 1 og 2.

mvh. Ove Thorup

Oprettet af: Ove Thorup den 04. jan 2020, kl. 14:59
Besvar

Problemer med vand på parkeringspladsen bagved Rødovrehallen 04. jan 2020

Hej Rødovre kommune.
Hver gang det har regnet, ligger der store mængder vand foran trappen ned til Rødovrehallen/klubhuset bagved hallen, og specielt når der holder biler, er det svært at komme forbi uden om den store vandpyt. Kunne der lægges ny asfalt eller sørges for bedre dræning, da det er til stor gene for alle, der bruger denne nedgang.

Oprettet af: Lone Ludvigsen den 04. jan 2020, kl. 11:22
Besvar

Glas og metal affald er ikke hentet i mere end 3 måneder 31. dec 2019

Vores glas og metal affald er ikke blevet hentet i mere end 3 måneder. Jeg modtog flere sms'er, hvor der stod “Der afhentes glas og metal d.... vh. Teknisk Forvaltning, men aldrig er det sket i de sidste 3-4 måneder. Der var 2 gange hvor vi modtog sms’er at bilen var i stykker og affaldet derfor ville blive hentet et par dage senere. Jeg ringede mange mange gange til affalds afd. og de lovede mange mange gange at sende bilen, men det er aldrig sket. vores affaldbeholder står på vores fortorv og den er efterhånden virkelig tungt. Bilen har været på værksted 9 gange i 2019 ifølge sms’er. Mærkelig nok at de ikke får en bedre bil fra skattepenge. Vi betaler knap 40.000 kr ejendomsskat. Jeg håber virkelig at teknisk forvaltning gør noget ved dette problem. mvh mka.

Oprettet af: Mahmoud Alibadi den 31. dec 2019, kl. 15:31
Besvar | Vis svar [1]

Sprunget vandrør 18. dec 2019

Der er sprunget et vandrør på Rødovrevej, lige over for Egegårdsvej

Oprettet af: Per Vesterberg den 18. dec 2019, kl. 15:45
Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.