Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Islevbrovej 30. apr 2018

Jeg beklager mit tidligere indlæg vedr. spærringen ved Tårnvej.
Spærringen er endt.
Men hvornår åbnes for gennemkørsel gennem tunnelen?
Venlig hilsen

Oprettet af: Ole Winther den 30. apr 2018, kl. 19:46
Besvar | Vis svar [1]

Trafiklys /overgang Roskildevej og Auroravej 26. apr 2018

Vi har pt en hel del udfordringer når vi skal benytte overgangen fra Damhustorvet Roskildevej v/Sydbank til Auroravej.Det har nu i 2 dage ikke været muligt at benytte lyskurv da den/de er nedtaget for at sætte nye op.Det er ekstremt farligt at gå over der men kunne man ikke have sat noget midlertidigt mobilt op .Det er ganske farligt og urimeligt for både fodgængere cyklister og biler og der er ikke spærret der er fri adgang til at krydse hvis man tør.

Oprettet af: Anne Kümler Rasmussen den 26. apr 2018, kl. 18:00
Besvar

Elbaseret gulvvarme 25. apr 2018

Hej.
I forbindelse med en ombygning ønsker vi etablering af gulvvarme i en del af vores hus. Vandbåret gulvvarme bliver for dyrt at installere, så løsningen bliver elbaseret.

Jeg er bekendt med at der findes muligheder for dette, men på RK´s hjemmeside kan jeg kun finde, at elvarme er forbudt.

Vi opvarmer i forvejen huset med naturgas (primær varmekilde) og supplerer med brændeovn. Gulvvarmen er kun en supplerende varmekilde som skal fungere som komfortvarme under et flisegulv. Hvordan kommer jeg videre med det?

Mvh
Tom

Oprettet af: Tom Jensen den 25. apr 2018, kl. 09:01
Besvar | Vis svar [2]

Trafiklys 15. apr 2018

T-kryds ved vandtårn på Tårnvej-Rødovre Centrum - her er grønt for gående parallelt med Tårnvej meget kort tid - man kan ved almindelig gang, ikke nå over vejen - dette medfører at mange løber eller går over for rødt. Ofte er højresvingende billister tæt på at ramme fodgængere.

Oprettet af: Michael den 15. apr 2018, kl. 20:03
Besvar | Vis svar [6]

Roskildevej omlægningsprojekt 13. apr 2018

Hej Rødovre kommune
Kan i knytte et par ord på at hvorfor projektet forsinkes så volsomt fra planen, og hvordan i har tænkt jer at undgå gentagelser i de næste etaper, af Roskildevej omlægning ?

Oprettet af: Christian den 13. apr 2018, kl. 08:47
Besvar | Vis svar [2]

brugte pc´er 12. apr 2018

Vi er flere der har en ældre pc stående som vi ikke bruger mere, og som ikke føler sig trygge ved bare at nulstille pc og kaste den på Genbrug stationen, da nogle kan misbruge vores personlige data. Hvor kan man på sikker vis få renset og slettet sin pc før man kan kassere den ???

Oprettet af: lisa løvenkrands den 12. apr 2018, kl. 11:48
Besvar | Vis svar [4]

Internet/renovering af Damhustorvet 10. apr 2018

Vi har fe seneste uger oplevet, at vores internet er blevet meget dårligt - det 'lacker', vi bliver pludselig smidt af, osv. Denne forringelse er sket samtidig med, at renoveringen er rykket fra sydsiden over til nordsiden og dermed tættere på, hvor vi bor. Er der blevet gravet kabler over? Har andre borgere oplevet samme problemer?

Oprettet af: Hanne Moesgaard Broman den 10. apr 2018, kl. 16:32
Besvar | Vis svar [1]

Flagning på nationale flagdage. 01. apr 2018

Da jeg Pinsedag kiggede ud af vinduet, kunne jeg se, at Rødovre Centrum havde hejst sine store flotte flag overfor Rådhuset, men at Rådhusets flagstang stod uden flag eller vimpel. Er det på grund af besparelse, eller er det bare ren forglemmelse ?
Jeg troede, at man flagede på nationale flagdage. Vi har verdens smukkeste flag, og vi viser det gerne frem.
Med venlig hilsen fra en gammel sejler.
Steen Rasmussen.

Oprettet af: Steen Rasmussen den 01. apr 2018, kl. 12:08
Besvar | Vis svar [3]

Hasighedsdæmpende foranstaltninger 22. mar 2018

Jeg har tidligere rettet henvendelse til jer angående den tiltagende trafik på Frøslevvej mellem Damhus Boulevard og Skodborgvej. Vejen benyttes i stigende grad af forældre, der transporterer deres børn til skole - forståeligt, MEN - der køres stærkt, for strækningen en lang og lige. I har tidligere tilkendegivet, at I vil kigge på evt. hastighedsdæmpende foranstaltninger. Hvordan går det med det? Der er jo stadig bløde trafikanter - børn, der ikke bliver kørt af forældrene - og de skal vel også have en sikker skolevej.
Mvh Susanne

Oprettet af: Susanne Løvgard den 22. mar 2018, kl. 08:24
Besvar | Vis svar [1]

Damhustorvet 14. mar 2018

Byggeriet på Damhustorvet, som jeg er nabo til, trækker ud. Jeg har tidligere bedt kommunen (påFB) om en forklaring på hvorfor folkene på pladsen vidste at byggeriet allerede i januar vidste at der ville komme forsinkelser, men kun fået et ligegyldigt svar.
De forretningsdrivende har gentagende gange bedt om en forklaring om hvorfor byggeriet nu for tredie gang får fremrykket afslutningsdatoen, men igen får de intet svar. Det samme gælder for den advokat der forsøger at føre sagen for de små virksomheder på torvet. Han kan heller ikke få et svar.
Afslutningen på byggeriet skulle have været i starten af 2018 og er nu rykket til juni måned. Kommunen har nægtet at godtgøre tabt indtjening for de ganske få virksomheder og med den langstrakte forsinkelse er nu stort set umuligt for dem at overleve.
Er dette en bevidst strategi fra kommunens side? Ligger der planer for området der ikke er kendt for borgerne i Rødovre?
Offenlighedslovens paragraf 7 åbner for aktindsigt i byggeprocessen, udbud mm.
Denne ret til indsigt kan søges af alle borgere.
Vil kommunen, uden ansøgt indsigt, åbent lægge frem hvad den nu snart halv årlige forsinkelse koster skatteyderne i Rødovre kommune?
Hvem afgav bud på byggeriet?
Pt tyder meget på at byggeriet kommer til at kostet de fire, fem små forretningsdrivende livet.
Jeg ser frem til et helt præcist svar på hvorfor byggeriet gentagende gange bliver forsinket og hvad det kommer til at koste?
Vh, Anne W.

Oprettet af: Anne Würzt den 14. mar 2018, kl. 21:12
Besvar | Vis svar [5]

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.