Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Flextrafik 31. jan 2018

Kære Rødovre Kommune.

Jeg skriver da jeg for 8 uger siden brækkede min fod, det gør modbydeligt ondt, man er enormt afhængig af sit netværk og af hjælp udefra. I den forbindelse blev jeg bekendt med at Rødovre Kommune ikke har flextrafik, hviket medførte at jeg måtte være hjemmegående i længere tid da jeg ikke har råd eller mulighed for at tage taxa til og fra arbejde hver dag. De sidste 2 uger hvor min fod var i gips kom jeg dog på arbejde hvilket resulterede i en regning på 2700,- for taxa kørsel.
Det er mange penge i et husholdningsbudget hvor man ikke har medregnet denne post.
Jeg er så heldig at jeg har en opsparing og derfor kunne det godt lade sig gøre at betale for taxa til arbejde, men jeg synes ærligt at Rødovre kommune burde tilbyde Flextrafik som er et billigere alternativ, for borgerne, til taxa kørsel.
Nu har jeg heldigvis smidt krykkerne og er på vej til at komme på benene igen, men hvad med svagt gående i Rødovre kommune? Eller andre som brækker et ben? I realiteten når Rødovre Kommune ikke tilbyde en billig kørselsmulighed for borgerne opfordrer man folk til at blive hjemme i stedet for at komme på arbejde.
Jeg er virkelig glad for mit arbejde og det var ikke sjovt for mig at mine kollegaer skulle undvære mig, og jeg håber at kommunen med denne henvendelse vil genoverveje at indføre Flextrafik eller et andet tilsvarende alternativ.

Bedste hilsner
Christina Trust

Oprettet af: Christina Trust den 31. jan 2018, kl. 08:30
Besvar | Vis svar [3]

oplysninger til borgerne 28. jan 2018

Den 1-12 2017 flyttede vi til Irmabyen og siden har vi ikke modtaget nogen information om kommunens aktiviteter idet Rødovre Lokalnyt mig bekendt ikke omdeles herude. Jeg har skriftligt rettet henvendelse til bladet, men har ikke fået noget svar.Måske vil en henvendelse fra Kommunen til bladet have større virkning. med venlig hilsen Ulrik Rasmussen mokkavej 15-4.dør4 2610 Rødovre

Oprettet af: ulrik rasmussen den 28. jan 2018, kl. 13:58
Besvar | Vis svar [2]

Status på renovering af fortove i Hendriksholm 23. jan 2018

Kan I give en status på renoveringen af fortovene i Hendriksholm-kvarteret?

Arbejdet er tilsyneladende gået i stå.
Der udestår, på øjemål, stadig ca. en tredjedel af vejene, hvor fortovet også trænger voldsomt til en udskiftning.

Mvh
Nikolaj

Oprettet af: Nikolaj den 23. jan 2018, kl. 13:41
Besvar | Vis svar [1]

Renovering Roskildevej 16. jan 2018

Hej Teknisk Forvaltning /Rødovre Kommune
Som beboer her på Roskildevej er det godt nok op ad bakke lige nu og har været et stykke tid.Vi lever og bor i støj mudder grus alle vegne.Lige nu er alle vore fliser fjernet og der er kun grus og alt er spærret af og vi har plader op til vores opgange.
Vi fik lavet cykelsti for nogle uger siden men det var så skrånende at det var en udfordring at bare gå på den hvordan skulle man så som cyklist kunne bruge den.Men man regner jo med at den er lavet af folk som har forstand på disse ting.Men sådan blev det heller ikke for en hos kommunen må sidde med røde ører og ligge kigge på sine udmålinger igen for nu er den lige anlagte cykelsti så hakket op igen for den var forkert.Det er lidt utroligt for det betyder endnu længere tid med alle de gener vi døjer med nu.Vores opgange ligner noget der er løgn p.g.a grus og mudder.Maskiner larmer det meste af dagen og hele vores ejendom ryster
Når de kører med alle deres maskiner.
Så når vi skal ud dagligt ( for vores vedkommende 4x dagligt da vi har hund) så skal vi ud på plader og ud på Roskildevej der er vi omgivet af cyklister i høj fart og maskiner og når vi i sikkerhed så kommer den næste udfordring at komme over vejen der er godt nok lyskurv men kort tid at nå over for svingende biler og cyklister fra modsatte cykelsti.Der er byggeprojekt i gang ved det gamle Damhustivoli og der kommer den ene kæmpelastbil og skal ud i krydset og svinge til højre, så vi er hårdt prøvet lige pt.
Mvh
Anne K Rasmussen
Roskildevej 283 st th
2610 Rødovre

Oprettet af: Anne K Rasmussen den 16. jan 2018, kl. 18:49
Besvar | Vis svar [3]

Renovering af Islevbrovej 08. jan 2018

Hej.

Hvornår regner kommunen med at renoveringen af Islevbrovej på strækningen mellem Tårnvej og Islev Torv er færdiggjort?

Oprindeligt var planen at arbejdet blev færdiggjort i december, og at det ville være muligt at køre på Islevbrovej i renoveringsperioden. Nu er vi midt i Januar, det hele er stadig spærret af, og ser langt fra færdigt ud. Også vejen under tunnelen er nu blevet spærret for biler.

Har I en frisk status til os? :-)

Bedste hilsner
Torben Lage Frandsen

Oprettet af: Torben Lage Frandsen den 08. jan 2018, kl. 16:51
Besvar | Vis svar [10]

Fællesskaber for bloggere/iværksætter 27. dec 2017

Hej Rødovre kommune.

Først og fremmest tak for en fantastisk kommune. Selvom dette indlæg egentligt måske er en lille "brok" så er jeg overordnet rigtig glad for at være bosat i så dejlig en kommune som her. Jeg har tidligere været på kontanthjælp og fik fantastisk hjælp til på min helt egen facon at komme ud af "sikkerhedsnettet".

Med tilskyndelse fra familie og med god hjælp fra jer fik jeg bygget videre på min hobbyside om romantik: og erotik og det er endt med at være min primære indtægtskilde. Så først og fremmest tak for muligheden for at kunne bygge på en hobbyvirksomhed under kontanthjælpen og derved tjene til dagen og vejen på egen hånd.

Jeg står dog med et problem som jeg ikke rigtigt ved om i kan hjælpe mig med, men jeg har en idé om at jeg ikke er den eneste. Jeg er ensom. Jeg møder ikke særligt mange mennesker, når tiden kun går med blogge og lave artikler herhjemme. Tidligere har jeg arbejdet sammen med flere kollegaer og har hverdag haft et samværd med andre. Det savner jeg.

Derfor er både mit spørgsmål, eller dernæst min opfordring: Findes der fællesskaber for det man kan kalde "iværksætter" og eller andre der arbejder alene og har brug for samværd? Dernæst: Er det noget kommunen kan hjælpe med og/eller facilitere i større eller mindre grad?

Mvh
Lise

Oprettet af: Lise Petersen den 27. dec 2017, kl. 12:16
Besvar | Vis svar [8]

Jeg høre om pensionen 08. dec 2017

Kære Erik . Jeg vil høre hvorfor jeg betale 38% i skat hvor jeg har betalt skat hele mit liv og hvofor er man ansat . Når man har talt med sagsbehandler i Rødovre bliver pensionen mindre og mindre og mindre . og jeg syntes at de sags behandler man har kan man ikke stole på .

Oprettet af: Benny Larsen den 08. dec 2017, kl. 20:42
Besvar | Vis svar [1]

Hegnssynsafgørelse af enevældigt skretariat 07. dec 2017

Man bliver forbavset, når man efter 84 dage (!) får den endelige hegnssynsafgørelse, og den er stikmodsat det, man fik at vide, den ville være ved afslutningen af hegnssynsforretningen.
Vi rykkede flere gange undervejs, men fik INTET respons. Naboen var mere heldig. Hans søn fik et 1 time langt møde med sekretæren. I flg. mødenotatet skete følgende - hvordan skal det gøres - her kan du se nogle tilsvarende sager - hvor lang tid får vi. Hvad mon der skete i resten af den time?
Sekretæren skiftede mening. I afgørelsen refereres vores angivelse af bredde fra placering i jorden på vores side. Så kommer en forklaring om, at vi klipper for langt ind, og dette giver jordskred fra naboens halve meters niveauændring i skel. Endelig kommer en anbefaling til hækkens bredde. Denne anbefaling svarer præcist til, hvad vi gør.
Alle repræsentanter fra kommunen, der var til stede ved hegnssynsforretningen har skrevet dette inkonsistente dokument under.
Rødovre Kommune er i sandhed trådt ind i den post-faktuelle tidsalder.

Oprettet af: Suzanne Ekelund den 07. dec 2017, kl. 21:48
Besvar | Vis svar [1]

Kommunens responstid 26. nov 2017

Hvor ofte sker det, at borgere må henvende sig til ombudsmanden, fordi Rødovre kommune ignorerer deres henvendelser?

Oprettet af: Suzanne Ekelund den 26. nov 2017, kl. 18:49
Besvar | Vis svar [2]

Ny asfalt på Torbistvej 07. nov 2017

Vi er beboere på Torbistvej vil gerne få repareret vores vej, og får lagt en ny asfalt.
Vi har problemer med vores vej, for når det regner, så står vandet i vejkanterne, og så samles der
forskelligt affald, og det lugter af kloakken. Mange steder er vejen så lav, at bilen rammer den med
bunden.
Og med alle de børn der er kommet på vejen, ville en ny asfalt gøre at de kunne rulle på
rulleskøjter og bruge vejen til fællesskab.

På vegne af beboere på Torbistvej

Galina Mikkelsen

Oprettet af: Galina Mikkelsen den 07. nov 2017, kl. 09:30
Besvar | Vis svar [1]

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.