Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Glas og metal affald er ikke hentet i mere end 3 måneder 31. dec 2019

Vores glas og metal affald er ikke blevet hentet i mere end 3 måneder. Jeg modtog flere sms'er, hvor der stod “Der afhentes glas og metal d.... vh. Teknisk Forvaltning, men aldrig er det sket i de sidste 3-4 måneder. Der var 2 gange hvor vi modtog sms’er at bilen var i stykker og affaldet derfor ville blive hentet et par dage senere. Jeg ringede mange mange gange til affalds afd. og de lovede mange mange gange at sende bilen, men det er aldrig sket. vores affaldbeholder står på vores fortorv og den er efterhånden virkelig tungt. Bilen har været på værksted 9 gange i 2019 ifølge sms’er. Mærkelig nok at de ikke får en bedre bil fra skattepenge. Vi betaler knap 40.000 kr ejendomsskat. Jeg håber virkelig at teknisk forvaltning gør noget ved dette problem. mvh mka.

Oprettet af: Mahmoud Alibadi den 31. dec 2019, kl. 15:31
Besvar | Vis svar [1]

Sprunget vandrør 18. dec 2019

Der er sprunget et vandrør på Rødovrevej, lige over for Egegårdsvej

Oprettet af: Per Vesterberg den 18. dec 2019, kl. 15:45
Besvar

Repræsentationsbil 17. dec 2019

Borgmesteren giver til Ekstra Bladet udtryk for, han har en repræsentationsbil stillet til rådighed?! Er det en tjenestebil må kommunen vel ansætte en chauffør som eksempelvis i Københavns Kommune. Er der derimod tale om fri bil er værdien af denne skattepligtig som for alle andre lønmodtagere.

Oprettet af: Torben Nielsen den 17. dec 2019, kl. 23:05
Besvar

Gadebelysning of lyskurve 17. dec 2019

Hej teknisk forvaltning, jeg skriver her på en anden borgers vegne.
Hun oprettede et indlæg på Facebook Rødovre og fik en række "svinere" smidt i hovedet af "den gemene hob"
OK slut med mit brok.

Hun bruger rollator og belysningen i visse områder er udfordrende for hende
Her er hendes indlæg.
"eg er jo nu nød til at skifte fra bus 9a til 7 a og det gør jeg ved ishockey halen.Der manglet simpelthen Lys nu har jeg 2 gange været ved at falde med min rolator på grund af manglende lys det kan ikke kun være mig der har problemer . Lige som Lys signalet Roskildevej Tårnvej når man skal over på den side Med købmanden så er det umuligt at se Gå manden da der er sat et eller andet op som spærre for stå/gå manden"

Oprettet af: John Steen Jensen den 17. dec 2019, kl. 12:28
Besvar | Vis svar [1]

Skilte efterladt på Damhusboulevard 14. dec 2019

Hej
Skrev 20.11 vedr.skilte efterladt efter vej reparation på damhusboulevard.

Oprettet af: Anne K Rasmussen den 14. dec 2019, kl. 18:46
Besvar | Vis svar [3]

Manglende lys og efterladte skilte 20. nov 2019

Prøver lige igen at fejlmelde en lysstander ved transformer på Damhus Boulevard lige før Damhus torvet.
Der er lavet en asfalt rep på Cykelstien ved Padborgvej og der satte man for 14 dage siden skilte op at parkering var forbudt hele fredagen.Nu er arbejdet færdigt men skiltene står der stadig og der er gået 14 dage.

Oprettet af: Anne K Rasmussen den 20. nov 2019, kl. 19:58
Besvar | Vis svar [2]

Ytringsfrihed ER EN FORLØGENHED! 20. nov 2019

Danmark promovere sig selv, bryster sig selv med, at have ytringsfrihed, men det er en løgn. Det handler om, hvem du er, ikke om, hvorvidt du har en grundlovssikret ret til ytringsfrihed. Jeg er blevet nægtet adgang til Rødovre lokal radio, selv om det er kommunalt støttet, og jeg er skatteborger og betaler en god del af min førtidspension i skat, så kan jeg ikke få taletid i Rødovre Radio. Hvor er ytringsfriheden i det? Ytringsfrihed i Danmark, for proletariatet, adgange til medierne, for proletariatet, muligheden for, at præge debatten i det demokratiske Danmark, hvis ikke, man er rig, ejer fabrikker, har en akademisk uddannelse, et velbetalt job, eller forbindelser til rige og magtfulde mennesker, så har man ikke ytringsfrihed! Al adgang til de sørgelige efterligninger af debatsites for proletariatet går igennem moderatorer/ censorer, der er skideligeglad med, hvad grundloven siger om ytringsfrihed, kan de ikke lide, dig, eller det du står for, så er din adgang til, at præge debatten 0.

Hvorfor kan jeg ikke få adgang til min lokal radio, når jeg betaler skat og er Rødovre borger?!

Oprettet af: Felix Jensen den 20. nov 2019, kl. 15:22
Besvar | Vis svar [2]

Mgl. Hjælp til syg borger. Mail-02. 20. nov 2019

Mail 02.
Til hvem dette måtte vedrøre.
Når den store kikkert er pudset for øjet, justering af denne, vil jeg komme med en opfølgning. Opfølgningen vedrøre samlede dataer.
Bedste hilsner med ønske om en dejlig positiv dag.

Oprettet af: Bjørn Malling den 20. nov 2019, kl. 06:21
Besvar

Ny busplan for 9A 04. nov 2019

Kære Rødovre kommune

Det lyder som om, at der er en overordnet utilfredshed omkring den nye omlægning af 9A´s rute (inkl. mig selv) og derfor er en elektronisk underskriftindsamling oprettet i håb om at ændre ruten tilbage til Tårnvej.

Jeg vil gerne i dialog med Rødovre kommune om hvorfor kommunens borgere i Nyager kvarteret skal stilles så dårligt i forhold til offentlige transportmidler til Københavns Centrum. Jeg er også meget interesseret i, at vide hvor mange underskrifter vi skal indsamle for at komme i betragtning til en ændring af linjer 9A. Vi har pt. 650 underskrifter
Mvh
Betina

Oprettet af: Betina den 04. nov 2019, kl. 16:35
Besvar | Vis svar [1]

Kulturudvalg 02. nov 2019

Hej

Hvor finder jeg information omkring mulighed for støtte til kultur projekt?

Eftersøger lidt information i den forbindelse.

Oprettet af: André den 02. nov 2019, kl. 14:44
Besvar | Vis svar [3]

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.