Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Kulturudvalg på rejse 30. okt 2019

Hvordan forholder kommunen sig til den rejse kulturudvalget har været på til Island og det forbrug de har haft i den forbindelse? Læste artiklen i Ekstrabladet.

Oprettet af: Thomas Vesth den 30. okt 2019, kl. 06:10
Besvar | Vis svar [1]

Tømning af container til glas 27. okt 2019

Hej
Vores ejendom har nu nogle uger ikke fået tømt vorescpntaonere til glas.Er der problemer andre steder.

Oprettet af: Anne K Rasmussen den 27. okt 2019, kl. 10:12
Besvar | Vis svar [1]

Løsningen på arbejdsløshed 14. okt 2019

Jeg har gået og været arbejdsløs i noget tid og som I ved, kan det jo gå ud over humøret. Jeg har været frustreret og følt mig ubrugelig, men så fandt jeg denne hjemmeside. 
Her kan man bare finde opgaver, man kan løse for andre, for en sum. På denne måde kom jeg "i arbejde", da jeg jo alligevel havde tiden til at hjælpe folk med deres opgaver, som de ikke selv kunne klare af en eller anden grund.

Oprettet af: Tom Jensen den 14. okt 2019, kl. 13:05
Besvar

Lys og affald på Damhus Boulevard 29. sep 2019

Vi bor helt oppe ved Damhustorvet og ved højspændingshuset er der en lysstander som står og blinker hele tiden, kunne man kigge på den.
Før man renoverede boulevarden var der affaldskurve på begge sider op mod krydset og de blev alle fjernet da man gik igang med at renovere.Desværre er der ikke kommet nogen op efter alt er blevet færdigt og det betyder desværre at når man går tur der flyder det med affald og hundeposer.Er det ikke muligt at få nogle eller bare en på hver side med sorterings rum som dem der står på torvet .
Mvh Anne Rasmussen

Oprettet af: Anne K Rasmussen den 29. sep 2019, kl. 19:39
Besvar | Vis svar [4]

Farligt lyskryds 18. sep 2019

Jeg ved ikke om det er Rødovre eller om det Københavns Kommunes lyskryds. Det ligger hvor Tårnvej bliver til Islevhusvej, hvor der er en grøn sti, der krydser fra Volden/Islev. Om eftermiddagen er der genskær i trafiklysene, så det er svært at se, om der er rødt eller grønt, særligt for dem der kommer i bil fra Husum/Islevhusvej. Dette resulterer for et par dage siden i en meget farlig situation, hvor to børn og undertegnede var usandsynligt tæt på at blive kørt ned af en lastvogn, der ikke ser, at der er rødt for ham og grønt for os. Det eneste der reddede børnene, var deres mors råb for fulde kraft, at de skulle stoppe. Der må komme bedre skiltning eller en forandring der gør, at bilerne ikke får genskæret og dermed ikke kan se, hvorvidt der er rødt eller grønt. Jeg har oplevet det flere gange ved dette kryds, at der er usikkerhed for bilerne om de kan køre eller ej. Endvidere står fodgængere ved krydset efter min overfart og taler om det selvsamme farlige ved dette kryds. Derfor dette opråb.

Oprettet af: Merete Mogensen den 18. sep 2019, kl. 20:02
Besvar | Vis svar [1]

opsætning af bænk uden varsel 13. sep 2019

Hvorfor har man valgt at opsætte en bænk på hjørnet af vores grund uden i det mindste at informere om det på forhånd eller give mulighed for at komme med indsigelser? Er det almindelig praksis i kommunen?

Oprettet af: Gry Louise Minor Jensen den 13. sep 2019, kl. 09:59
Besvar | Vis svar [1]

Stort ønske om etablering af en cykelsti 12. sep 2019

Kære Rødovre Kommune
Et stort ønske at der etableres en cykelsti på Nørrekær, cykler der dagligt men oplever ofte at kørende biler eller parkeret biler ikke er opmærksomme på cykellisterne. Efter Vestebadet er det etableret cykelsti, hvilket er meget trygt for cykellisterne, både børn og voksne.

Oprettet af: Marianne Strømsted den 12. sep 2019, kl. 16:39
Besvar | Vis svar [1]

Defekt trafiklys sensor sommerfuglevej/islevbrovej 31. aug 2019

Defekt sensor i krydset Sommerfuglevej/Islevbrovej, ved Islev torv.
Bilister der kommer fra tunnellen Islevbrovej bliver ikke registreret, og lyskrydset skifter aldrig til grønt i den retning. Cyklister i begge retninger registreres heller ikke.
Observeret siden torsdag 29. Aug

Oprettet af: Jesper Sandersen den 31. aug 2019, kl. 22:15
Besvar | Vis svar [1]

Vejarbejde på Rødovrevej 27. aug 2019

Den lokalplan for busomlægninh der er lagt passer ikke. Har siden det startede måtte gå fra Jyllingevej til Horsevænget, da 132 mod Tingbjerg ikke holder på Fortvej.
Det er alt for langt for os gamle og dårligt gående. Har kontaktet Movia og teknisk afdeling, men der sker ikke noget.
Det er til november, i må finde en bedre løsning for os her i området.
Hvorfor kan I ikke etablere stoplys så bussen kan køre begge veje på Rødovrevej, så tæt trafik er her heller ikke.

Oprettet af: Irene Frisk den 27. aug 2019, kl. 13:54
Besvar

Mgl. Hjælp til syge borger. 20. aug 2019

Goddag borgmester Erik Nielsen.
Det er med stor interesse jeg har læst, at du ikke genopstiller.
Mit spørgsmål går på:
Jeg bliv udskrevet fra Herlev Hospital (gr.gentagne blodpropper bl.a. i mit hjerte) til primær sektoren til eget hjem. Jeg var visiteret til hjælp i eget hjem grundet stærke kroniske smerter. Men firmaet var gået konkurs imellemtiden (tryghedsplejen) og hov, hvor blev hjælpen af til mig? Jeg søgte hjælp hos en veninde (som også er meget syg) i Kbh.s. hvor jeg bare ligger. Har ikke været i bad i over 2.år og.ikke været udenfor at få daglig frisk luft. Hvorfor retter kommunen ikke op på ovenstående fejl-, og hjælper mig tilbage til kommunen og ikke mindst min egen søn, som jeg savner enormt.
Med ønske om, at ovenstående modtages i en positiv ånd, forbliver jeg venligst.
Mvh.
Bjørn Malling.

Oprettet af: Bjørn Malling den 20. aug 2019, kl. 13:07
Besvar | Vis svar [1]

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.