Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Affald 11. aug 2016

Har tænkt over , hvordan det kan være rød kommune beordre ejerlejligheder og villaer til at skulle sortere affald , når kommunens daginstitutioner ikke skal ??? Nej det skal bare være billigt ,så der er kun en chauffør på en skraldevogn , der står i tomgang i 15 min kl lort om natten, ?????? Ps de poser man kan få er , så tynde så man skal gå med skrald 3 gange om dagen ???? Håber på eg svar

Oprettet af: Rene Rørhøj den 11. aug 2016, kl. 20:22
Besvar

Hej Rene

De kommunale institutioner er ligesom borgerne omfattet af Rødovre Kommunes affaldsordning, og skal derfor sortere deres affald. Der kommer derfor flere skraldebiler og henter de forskellige typer affald, så affaldet kan holdes adskilt.

De grønne poser er til madaffald og er ikke velegnede til andre typer affald. Hvis du oplever at de går i stykker, vil jeg foreslå at du får fat i en ny rulle. Måske er dine madaffaldsposer blevet for gamle.
Du kan altid få udleveret nye madaffaldsposer på genbrugsstationen.

Venlig hilsen
Miljøkontoret
Teknisk Forvaltning

Oprettet af: Miljøkontoret den 19. aug 2016, kl. 13:05 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.