Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Afskærmning af byggegrund hjørnet af Damhus Boulevard og Avedøre Havnevej 01. okt 2018

Ifm Gefion groups projekt ved Rødovre Stationscenter står afskærmning med plankeværk og betonklodser så langt ude på Damhus Boulevard at gående går ude på vejbanen. Der burde opsættes et skilt med fodgængere henvises til modsatte fortorv da der opstår problemer når billister skal over "stille bombet" før fodgængerovergangen i østlig retning eller at afskærmingen rykkes indad så der bliver plads til fodgængere.

Oprettet af: Chris Falke Daimo den 01. okt 2018, kl. 11:42
Besvar

Langs Rødovre Stationsvej skal fodgængere bruge fortovet i nordsiden. Her skal de bruge fodgængerfelterne til at krydse vejen. Det er de almindelig færdselsregler for fodgængere. De fodgængere som færdes ude på kørebanen gør det imod færdselsregler og for egen risiko.

Det er ikke noget nyt, da fodgængerne altid kun måtte færdes på fortovet i nordsiden af vejen, da der aldrig har været et fortov i sydsiden af vejen, men kun en mur som adskilte Rødovre Stationscenter fra vejen på strækningen mellem de to fodgængerfelter. Plankværket er derfor ikke et nyt forhold med hensyn hvor fodgængerne skal færdes langs Rødovre Stationsvej.

Vi henviser ikke til at bruge fortovet på nordsiden, da der aldrig har været et fortov i sydsiden. Henvisninger til fortovet i den anden side benyttes kun, hvor et eksistrende fortov spærres og fodgængerne derfor skal henvises til, hvor det så er tiltænkt, at de skal færdes mens fortovet er spærret.

Oprettet af: Vej- og Trafikafdelingen den 02. okt 2018, kl. 08:30 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.