Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

asfaltering af fortvej 27. jan 2017

Kære Rødovre kommune.
Når I nu ofrer penge på sådan en flot asfaltering på Fortvej, synes jeg I skulle gøre arbejdet ordentlig.
Overgangen uden for Netto er så ujævn at man som cyklist skal være ekstra forsigtig, men overgangen til Juelsmindevej er endnu være, der er der også et mindre hul og overgangen er så ujævn, at man skal være ekstra, ekstra opmærksom på bulerne.
Asfaltarbejderne har været sjuskede, det er ikke i orden når man får penge for et stykke arbejde. Vil I påtale det og få det rettet, inden der sker en ulykke, specielt når man kommer kørende i mørke.
Ellers en flot vej med gode sikkerheds cykelstier for os, og skolebørnene.
Venlig hilsen Kirsten Friis.

Oprettet af: kirsten friis den 27. jan 2017, kl. 22:16
Besvar

Kære Kirsten

Tak for din henvendelse vedrørende Fortvej.

Asfaltarbejdet på Fortvej er ikke endeligt færdigt, og det fremstår derfor ufærdigt og ujævnt på dele af strækningen. De steder hvor asfalten fremstår ufærdig skal der etableres hævede flader med rød asfalt. Arbejdet med den røde asfalt er blevet udskudt til senere i år, da den er følsom i forhold til temperatur når den udlægges. Hvis den udlægges når det er for koldt er der risiko for, at asfalten hurtigt ville blive ødelagt. Vi sender vores tilsynsførende ud og vurdere, om ujævnhederne samt hullet ved Juelsmindevej kræver, at det bliver udbedret nu eller om det kan vente med at blive udbedret til den røde asfalt bliver udlagt.

Vi beklager, at dele af Fortvej i en periode vil være ufærdige og ujævne, men vi udbedre det, så snart vejret er til det.

Med venlig hilsen

Vej- og Trafikafdelingen

Oprettet af: Vej- og Trafikafdelingen den 30. jan 2017, kl. 13:01 Besvar

Tak for et hurtigt svar. Dejligt at I sender en tilsynsførende ud, for jeg tror at hullet skal udbedres før I vil lave det helt færdig senere i år.
Med venlig hilsen Kirsten Friis
Oprettet af: kirsten friis den 16. feb 2017, kl. 12:21 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.