Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Beplantning op mod vestvolden. 26. apr 2016

Hej
Det smerter en gammel Rødovre boer født på Tårnvej, og har brugt mange timer på vestvolden, at se at beplantningen fra volden og ud mod bebyggelsen mod Korsdalsvej og Nørregårsvej får lov til at vokse fulstendig vildt.
Jeg synes det ville kunne blive et fantastiks område for byens borger at få ryttet de mange vildt voksende træer og kun lade nogla af de fantastikste flotte store bøge træer stå og ellers kun have et dejligt græsareal til at boldre sig på oh holde piknikudflugter, med et flot syn til en flot vestvold med flot byggeri af bunkere.
Med venlig hilsen
Carsten Svendsen

Oprettet af: Carsten Svendsen den 26. apr 2016, kl. 09:28
Besvar

Vestvolden blev i 1988 fredet som fortidsminde og i 1996 arealfredet. Fredningens formål er at beskytte Vestvolden som fortidsminde, at bevare og forbedre de landskabelige og biologiske værdier samt at fastholde og sikre offentlighedens ret til at færdes i området. De mange hensyn skal afvejes i forbindelse med udarbejdelse af en Pleje- og Anlægsplan for Vestvolden. Den gældende plan ”Pleje og Anlægsplan for Vestvolden 2011 – 2015” kan se på Naturstyrelsens hjemmeside.

Der er således mange hensyn, der skal tages. I forhold til dit spørgsmål om den tætte beplantning op mod villagrundene, har det været vurderet, at det er ønskeligt at Vestvoldsområdet afskærmes fra ”byen”, hvor det er muligt. Dette giver den bedste naturoplevelse og oplevelse af fortidsmindet. Der er masser af steder på Vestvolden, hvor der er ryddet træer og hvor man kan holde picnic. I området ved Ejbybunkeren og ved Artillerimagsinet ud for fodboldbanerne er store arealer ryddet for træer. Der findes dog også mange mindre lysåbne områder, og der er gode muligheder for at finde sit helt eget sted.

Venlig hilsen

Teknisk Forvaltning, Park- og Naturafdelingen

Oprettet af: Park- og Naturafdelingen den 27. apr 2016, kl. 09:11 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.