Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Boliger i Rødovre 27. maj 2019

Hej, kan man finde en oversigt over ledige boliger i Rødovre? Har kigget men kunne godt tænke mig at finde en så god oversigt som muligt :)

Oprettet af: Simon den 27. maj 2019, kl. 13:15
Besvar

Tjek Boligninja ud! Jeg har rigtig god erfaring derfra :-)

Oprettet af: Karsten den 28. maj 2019, kl. 13:07 Besvar

Hvis du mangler hjælp til et indskud, så tjek hjemmesiden.

Oprettet af: Karsten den 28. maj 2019, kl. 13:09 Besvar

Kære Simon

Vi beklager vores sene svar på dit indlæg. Som svar på dit indlæg kan vi oplyse, at Rødovre kommune ikke har en oversigt over ledige boliger i kommunen.
Der findes en del private boligportaler på internettet, hvor man som oftest skal betale for at være medlem og for at modtage aktuelle boligtilbud. Rødovre Kommune samarbejder derfor ikke med private boligportaler.

DanmarkBolig.dk er dog en online boligportal, der samler flere end 560.000 almene lejeboliger i Danmark på tværs af regioner, boligorganisationer og opskrivningssamarbejder.

Denne boligportal er ikke privat. DanmarkBolig.dk er udviklet i et samarbejde mellem Landsbyggefonden, Transport-, Bygnings- og Boligministeriet, Danmarks Almene Boliger og KL. Portalen er en non-profit portal, hvilket betyder, at du ikke skal betale for oplysningerne på portalen.

Med venlig hilsen
Boligservice

Oprettet af: Boligservice den 05. aug 2019, kl. 15:35 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.