Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Bro over Jyllingevej ved volden 20. jan 2019

Efterlyser et svar fra Rødovre Kommune på indlægget d. 7 Januar 2019 omkring færdiggørelsen af voldbroen over Jyllingevej??
Hvorfor sker der ikke noget? Hvad stopper projektet?
Det er til stor gene for folk at volden er spærret af i så lang tid, med en stor omvej til følge.

Oprettet af: g. jeppesen den 20. jan 2019, kl. 13:09
Besvar

Anlægsarbejderne på Voldgade har ind til videre bestået af omlægning af større el-ledninger, som skulle flyttes i forbindelse med placering af brofundament. Anlægsarbejderne er midlertidig stoppet, da der ved flytning af vandledninger skal ses mere på sikkerhedstiltag i forbindelse med udførelsen af anlægsarbejderne og sikring af vandledningerne. Ledningerne er af en ældre dato og forsyner København og omegnskommunerne med drikkevand. Det kan betyde ledningerne er lidt skrøbelig, og det vil have store konsekvenser, hvis der komme brud på ledningerne i forbindelse med anlæg af cykelgangbroen. Vi er på nuværende tidspunkt ikke bekendt med en tidshorisont for, hvornår anlægsarbejderne genoptages ude på stedet. Hvis du har flere spørgsmål til anlægsarbejderne, så skal tage kontakt til Naturstyrelsen som er bygherren på broprojektet.

Oprettet af: Vej- og Trafikafdelingen den 21. jan 2019, kl. 12:39 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.